115
Az esrb oldalán feltűnt s pc-s verzió vágatlan változata
-
#35 omg
olvasd már el ő mit írt,lol -
#34 Pedig igaza van, inkább pont te fogd be, mert van már Pc-re tegnap jelent meg te bolond, nézzél már szét vazzeg. -
#33 fogd már be a pofádat okoska,nagyon szánalmas már hogy minden topikban beszólogac,kis rohadék szar. -
#32 pfff..
Legalább informálódj és olvass mielőtt hülyeségeket beszélsz.
ez is biztos ps-re van:
http://www.direct2drive.com/2/8339/product/Buy-Manhunt-2-Download
meg ezeket is psen keresztül vették fel:
http://www.youtube.com/watch?v=q33iDw5X8i4
http://www.youtube.com/watch?v=AcOG0GsdRxc
http://www.youtube.com/watch?v=YNNXqmlKtl4
http://www.youtube.com/watch?v=UDSN315Bibk -
#31 Csak ps2 re van a gem.Semmi másra.És nem is lesz pc-re.Mer egyrészt már régi a game meg a grafikán is sokat kéne dolgozni mert szar. -
#30 Mert nincs is. -
mans #29 Hát én nem találtam meg a direct2driven,meg máshol se. -
Mit? a játék címét? (maximum) -
#27 Onnan másold ki. -
hitch #26 honnan?:D
én is csak nfohumpon találtam rá. -
#25 Mutassál róla tesztet. -
#24 Ez tök jó. -
hitch #23 manhunt 2 pc gameplay
na még 1x -
hitch #22 egyik srác nfohumpon már tesztelte is:
-
#21 Ki ltötte már le? -
#20 Eljött ez a nap is. -
#19 A Manhunt 2 vágatlan verziója csak digitálisan lesz elérhető, egyelőre a Direct2Drive kínálatában szerepel csak. Eme vérgőzös alkotás a boltok polcaira amúgy sem kerülne fel, mert a nagy szupermarketek féltőn óvják az új nemzedék érzékeny lelkét. Digitálisan viszont letöltheti bátran akárki, november 6. után. Info: Gamestar
Remélem a grafikát jelentősen feljavították... -
#18 várjuk^^ -
#17 akkor mondok egy jobbat.condemned játszottad ? über nyomasztó hangulatú paráztatós... -
mans #16 Japánoknál se van valami sok ész,úgyhogy ez nem meglepő,kb mint kína.
Vajon mikor jöhet ki ez a második rész?remélem hamar,az 1 be nagyon beleéltem magam,főleg a lopakodás miatt meg a nyomasztó hangulat amitől nem bírtam abbahagyni. -
#15 qrvanagy játék, de pc-n már nem érdekel, évekkel ezelőtt kijátszottam psp-n. -
#14 tökéletes ha megengeded szólok, hogy tegyék be. -
#13 Szerintem is hülyeség a dolog. Az tény, hogy Wiin még durvább ez a játék, de annyira mindegy, hogy most Wiin vagy más konzolon tolja valaki. Hogy lesz-e ennek bármi következménye, az úgyis az emberen múlik, aki játssza. Amúgy meg miért lenne. Én is GTAztam már, de még sosem jutott eszembe, hogy valakit kirángassak az autójából, aztán otthagyjam.
Érdekes módon ilyenek pont japánban/kínában vagy bármi más olyan országban van, ahol ott a sok kis kocka, akinek ebből áll az élete. -
#12 Kínában volt asszem, sg.hu közölte a hírt. szal kínában volt asszem, v lehet japánban, h egy gyerek taxit rabolt, mert mondta, kiakarja próbálni az életben, milyen a gta. és itt nincs wii, hogy a karjaival püfföljön. pécén géjmelt gondolom, vagy konzolom, de kipróbálta. szóval a wiinek ehhez semmi köze. jutalma életfogytig börtön asszem.
ennyit erről, McCollum befoghatja. -
#11 nekem nincswii-n=nekem nincs wii-m -
#10 Újra bajban a Rockstar!
Most nem a GTA-val, hanem a Wii-re érkező Manhunt 2-vel vannak problémái a Floridai államügyészetnek!
A legfőbb Floridai államügyész, Bill McCollum a Fox News-nak adott interjújában elmondta, hogy aggódik a játék Wii-s megjelenése kapcsán! "A mozgásérzékeléssel már szinte életszagúan lehet gyilkolni! Fojtogatások, darabolások, késelések, már valósághűen kivételezhetőek!"
A Fox News a hírhedt Jack Thompson véleményét is kikérte, aki korábban egy levelet küldött McCollumnak és a Floridai Kormányzótanácsnak, a követezőekkel a játékról:&"A floridai kiskereskedőket próbálják bevonni, hogy áruljanak egy kimondottan erőszakos videojátékot, nevén nevezve Manhunt 2-őt, egy olyan platformon, amit főként gyerekeknek szánnak! A Wii eszköz nem használ hagyományos nyomógombos játékvezérlőket, de helyette kézi mozgásérzékelőt alkalmaz, a realitás érdekében! Minden ilyen jellegű próbálkozásokat, azonnal be kell szüntetni!"
McCollum ezek után testközelből is szemrevételezte a játékot, majd felháborodottan közölte, hogy nem hiszi el, hogy ilyen durva dolog létezhet! "Ez már több sokknál!"-mondta.
A PS2 és PSP teljesen rendben, azokat ugyanis figyelmen kívül hagyja, mert szerinte a normál gombos irányítással, nem ugyanezek a morális értékek jutnak a fiatalokhoz...
francot nem. az agresszivitás eljut, mindegy milyen úton. bár ez a személytől függ, hogy mennyire blokkolja és nem attól, hogy wii, vagy nem wii. nekem nincswii-n, nem is vágyok rá, én xbox 360t akarok, ,de, ha lenne wiim, kipróbálnám rajta ott ezt esetleg, akkor utána nem lennék sorozatgyilkos. mindig akad pár ilyen idióta ember, aki azt hiszi, ettől majd meghülyülnek a fiatalok.
ja, mert ps2n gombokat nyom, akkor már életben nem fog gyilkolni, ha úgy tartja kedve? :D
fail. -
#9 itt a hír -
EK1TEP #8 ? -
#7 jó lenne de nem tundád úgy módosítani, hogy a fekete rész az olyan kék lenne mint a fórumon ? egybe olvadna a háttérrel és az jól nézne ki. -
hitch #6
Bannernak? -
#5 remélem a grafikán turbóznak. -
#4 ps-en nyomtam a 2-vel.Valahogy nem hozta az 1.rész szintjét szvsz.De ha kiadják pc-re feltétlenúl beszerzem!Azé'annyira nem volt rossz:):)..Egyszóval:Várom! -
#3 elsőt szerettem :) -
hitch #2 Nagyon zsír lenne ha jönne.Az 1 rész az kultusz játék:D -
#1 Az esrb besorolást végző oldalán feltűnt a pc-s verzió...Nagy az esély, hogy megjelenjen mivel flatout uc és gta 4 is így jött.egyelőre ennyi.