Manhunt 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Ha eltűnik az összes démon, az angyalok is tovaszállnak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Amugy 15 palyas.
Amugy nekem ez az egér körbe körbe mozgatós kivégzés nem akar összejönni amikor az egeret az óramutató irányával megegyezõ irányba kéne mozgatni ! Pedig a kurblis kivégzés elég durva ! xD
A lényeg az hogy keress egy áldozatot kerülj a háta mögé és ez FONTOS végezz ki Durván (sárga) vagy Brutálisan (Vörös) ! Ekkor levágja fejét amit feltudsz venni és fickó levágott fejét mutatod meg a másik fickónak de vigyázz mert mielött bemész az ajtón van ott 3 nagy darab állat ! Ki kell öket csalni és végezni velük !
A fejsze is nagyon brutális kivégzõ eszköz a baseball ütö és a nagykalapácsról nem is beszélve ! Na de majd ennek a pálya végén a körfûrész visz mindent ! <#hehe>#hehe> Beleértve a villamosszéket a kettédarálót és a szöges koporsót érdemes öket kipróbálni halálos vétek lenne öket kihagyni ! <#hehe>#hehe>
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Na meg a körfûrész annak is nagyon durva kivégzései vannak !
Egyedül csak azt a kivégzést nem tudom megcsinálni amikor az egeret kéne körbe körbe forgatni ! pl amikor a kurbit próbálja tekerni a fejébe ! 😄
Csak hogy a Pc-s verzióban nehezitettek a kivégzéseken ! Nem elég csak a bal egeret lenymni hanem gyorsan a bal egeret lenyomva tartva el kell mozditani valamelyik irányba is attól függ melyik kivégzést választod !
Amugy az irányitás szokatlan mert a WASD-vel megyek de a left shift-el fut ami nekem nem igen áll kézre !
Bakker a nagykalapácsos brutál kivégzés az nagyon brutál na meg az üvegszilánkos amikor keresztülszúrja szemét vele !! ÁÁÁÁ ! <#hehe>#hehe>
És a ps2 verzióhoz képest igenis jobb grafikája lett PC-n !
És nem kell hozzá olyan nagy gép se !
Nagyon nagyon várjuk, aztán meg megy a fika! Az elsõ résznek sem volt valami nagy a grafikája, de mégis játszható volt. Lehet, hogy én vagyok az igénytelen, de így legalább futni fog az elavultnak mondható egymagos 2,4-es procimmal is.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PSN ID.: Beegabor
úgy tudom hogy PCSX2 emuval lazán megy ezért felesleges pc-re