115
Az esrb oldalán feltűnt s pc-s verzió vágatlan változata
-
JonasSandor #115 Jelenthet még valamit. Megnézném mai graffal azért. -
Plata #114 Semmi,csak annyi hogy a Take-Two megújította manhunt védjegyét. -
#113 Van valami hír róla? Nekem nagyon tetszett mindkettő! Még ps-en toltam :)
-
JonasSandor #112 Nagyon valószínű hogy visszatér a sorozat. -
Rundstedt17 #111 már rég elfeledett a game :S -
#110 azóta nincs megoldás az fps korlátozás felöldására? -
#109 Mi ez meg? -
Rundstedt17 #108 ez meg? -
#107 -
#106 Elmentem, de igazam van. -
#105 menj aludni. -
#104 A save game mappába gondolom, minden játéknak van olyan mappája. -
#103 Valaki sürgősen meg tudná mondani, hogy hova menti a Manhunt 2 a mentés fájlokat? Windows x-n belül! Köszi! -
Rundstedt17 #102 A játék második befejezése ahhoz hogy felold 45 csillagot kell összeszedned ami azt jelenti minden pályát átlag 3 ra megcsinálsz megkapod. -
Cavaldi #101 A végén van egy Locked rész az mi jelent. -
Rundstedt17 #100 befejeztem ami végülis nagyon tetszett hogy 2 befejezése van a játéknak így mindenki választhat hogy melyiket tekinti annak,ezért gratula jár a Rockstarnak :) -
#99 Kussolj te szopósszájú gyökér. -
#98 Uj meg minden.De olyan semmilyen volt az a palya. Ugyanezt gondoltam elso vegigjatszasnal is, de masodjara ez az erzes erosebb lett.
-
Rundstedt17 #97 nekem is az,ott is hagytam abba a feleséges résznél,annyira nem volt kedvem. -
#96 Hat az utolso palya egyszeruen utalni valo volt.Utaltam regen is most is.De hat ez van.Szerencsere csak 1 palya volt ami nem tetszett. -
Rundstedt17 #95 én már a végénél tartok,de a sztori abszolút nem jön be,cash sokkal királyabb volt,mint ez a pszichológiai eset Danny aki állandóan nyafog -
#94 Vegeztem vele, igaz par eve mar vegigtoltam ps2n.Sokkal egyszerubbek voltak a lovoldozos reszek mint joyyal.Amugy a kivegzeseknel zsir az ujitas.
Amugy 15 palyas. -
#93 18 pályás a Manhunt 2 szintugy mint az 1 rész volt ! -
Rundstedt17 #92 Elég könnyű a játék bár néha idegesítő hogy egyes helyeken nem lehet lopakodni csak keresztül lőni az összes ellenfelen,már a studiós részen is túl vagyok remélem azért lesz még jópár helyszín:D -
Rundstedt17 #91 Na már megvolt tényleg jó kis kivégzések voltak:D.Amúgy a Rockstar csapatnak csak a szexen járt az esze?mert előbb idióta bár után most szexshop is lol:D -
#90 Hát a baseball ütö azért nem jó mert szétbaxa a fickó fejét hogy semmi nem marad belöle ! xD
Amugy nekem ez az egér körbe körbe mozgatós kivégzés nem akar összejönni amikor az egeret az óramutató irányával megegyező irányba kéne mozgatni ! Pedig a kurblis kivégzés elég durva ! xD -
#89 Rosszul hitted ! xDD Ennél azért sokkal de sokkal betegebb a játék nem baseball ütö kell a fej lecsapáshoz hanem fejsze amit az emeleten találsz !
A lényeg az hogy keress egy áldozatot kerülj a háta mögé és ez FONTOS végezz ki Durván (sárga) vagy Brutálisan (Vörös) ! Ekkor levágja fejét amit feltudsz venni és fickó levágott fejét mutatod meg a másik fickónak de vigyázz mert mielött bemész az ajtón van ott 3 nagy darab állat ! Ki kell öket csalni és végezni velük !
A fejsze is nagyon brutális kivégző eszköz a baseball ütö és a nagykalapácsról nem is beszélve ! Na de majd ennek a pálya végén a körfűrész visz mindent ! Beleértve a villamosszéket a kettédarálót és a szöges koporsót érdemes öket kipróbálni halálos vétek lenne öket kihagyni ! -
Rundstedt17 #88 hát jah jó egy kis game de elakadtam ott ahol ismerős arcot kell mutatni az ajtón álló őrnek,rájöttem hogy ez valószinűleg a fej le ütést jelenti baseballütővel de az istennek sem akar összejönni már vagy 10-15 öt nyírtam ki de sosem jött össze pedig úgy emlékeztem a vörös kivégzésmód vitte le a fejüket az 1-ben,bár lehet hogy a sárga kivégzésmód lesz itt a jó?vagy most hogy kell? -
ricsa008 #87 a manhunt- nak sose volt semmi köze a gtahoz -
hitch #86 Hát nem is egy GTA annyi szent de nagyon ott van:D -
#85 Nekem az nem tetszik hogy nem olyan szabad a játék menet mint egy GTA-ban! -
#84 Egyre brutálisabb a játék ! A 3 fejezetben volt egy szöges koporsó ott volt a csávó gondolom nem kell ecsetelnem mi lett vele ! xDD
Na meg a körfűrész annak is nagyon durva kivégzései vannak !
Egyedül csak azt a kivégzést nem tudom megcsinálni amikor az egeret kéne körbe körbe forgatni ! pl amikor a kurbit próbálja tekerni a fejébe ! :D -
#83 Szerintem megéri leszedni !! Én játszottam vele ps2-ön nagyon durva egy játék az biztos ! Nem tudja mit kezdjen egy golyóstollal a Manhunt 2 megmutatja önnek xDDD !
Csak hogy a Pc-s verzióban nehezitettek a kivégzéseken ! Nem elég csak a bal egeret lenymni hanem gyorsan a bal egeret lenyomva tartva el kell mozditani valamelyik irányba is attól függ melyik kivégzést választod !
Amugy az irányitás szokatlan mert a WASD-vel megyek de a left shift-el fut ami nekem nem igen áll kézre ! -
Rundstedt17 #82 akkor megéri leszedni?:D...a controls polipalapú vagy csak simán szokatlan?XD -
#81 Vagy mindenki aki játszik vele tömeggyilkos lett ! -
#80 Dehogynem ! Én simán nyomom ! Csak az idgesit hogy nem lehet áttállitani a controls-t meg a gamepadot se nagyon fogadja el !
Bakker a nagykalapácsos brutál kivégzés az nagyon brutál na meg az üvegszilánkos amikor keresztülszúrja szemét vele !! ÁÁÁÁ ! -
Rundstedt17 #79 elég kihalt a topic senki sem nyomja?:D -
#78 Na ja elég kicsi a gépigénye, még az én gépemen is fut. -
#77 Ez igy van ! Az első résznek se volt hú de nagy grafikája !!
És a ps2 verzióhoz képest igenis jobb grafikája lett PC-n !
És nem kell hozzá olyan nagy gép se ! -
Lipi1980 #76 Jellemző!
Nagyon nagyon várjuk, aztán meg megy a fika! Az első résznek sem volt valami nagy a grafikája, de mégis játszható volt. Lehet, hogy én vagyok az igénytelen, de így legalább futni fog az elavultnak mondható egymagos 2,4-es procimmal is.