23
  • bodejanos
    Sziasztok.

Minden küldetést elvégeztem,de nem tudok eljutni pripyat-ig!!!
    Nem értem miért?!
    Meg volt az oázis is meg minden amit csak feladatként adtak!!!
    Valaki tudna megoldást?

Köszi

• weskerrebort
    Telepítsd újr asztem, de ha várzs egy kicsit pár nap és elérhető lesz a hivatalos globális verzió!
  • KopfSchuss
    Szevasztok.
    Nem tudná valaki megmondani, hogy miért lép ki mindig a játék? Stalker COP-ra gondolok. Mert már a mentést be se bírom tölteni, akkor kilép.
    Nincs patcehlve, mivel nem találok 1.6.00 -ás patchet sehol. És kicsit már irritál, hogy szó szerintem nem tudom betölteni a játékot sem, akárhonnan kezdem. Annak meg hogy újrakezdem 500× de semeddig se jutok el nem sok értelme van
  • Module
    A bitComposer Games a németeknek van,de ne zavarjon senkit
  • sonance
    Nagyon jó volt a COP, atom hangulat, mint a ShOC-ban. A vége picit elnagyolt, próbáltam csavarni a sztorin de meglepő módon onnantól fagy a játék. :O Nagyon fosatós tud lenni éjszaka, ha a gémben is iccaka van :D Nekiindulok még 1x :D
  • Tower Guard
    Hát nemtudom. Tényleg sok bug volt a gameban, de más is zavart. Pl. az ellenfelek. HA egyszer észrevettek onnantól fán falon át mindenhová tudtak követni. Egyszer poénból az egyik résznél nagyon messzire elmentem, le is ráztam őket már (legalábbis azt gondoltam), elbújtam egy hatalmas fa mögé, erre kis idő elteltével már látom hogy pont felém jönnek, úgy hogy kicsit jobbra, kicsit balra elfordulnak, de érdekes, végül odajutnak pont ahhoz a fához ahová elbújtam. Hát ez azért enyhén túlzás. Na nehogymár....
  • kovadam87
    Én ezt a S.T.A.L.K.E.R. (sorozatot) a legjobb játékok közé sorolnám. Nagyon nagy alkotás! Én már nagyon várom, és biztosan nem vagyok ezzel egyedül ;)
  • Loverman
    shadow of chernobyl 82% metacritics-en és gamerankings-on, clear sky 75 ill 73, ja tényleg szar.
  • Loverman
    miért nem kérték fel a CD Projekt-et, biztos elvállalták volna
  • Sanyix
    nem, valamelyik alsó fokozaton jó alig lassít, jól néz ki amikor kel a nap, viszont nem látok különbséget a legnagyobb beállítás és a majdnem legkisebb között, csak a legnagyobbtól belassul.
  • koschwarz
    az jó. a god rays amúgy is sok erőforrást elvesz, úgy tudom, nem érdemes bekapcsolni.
  • Petys
    Egyet kell hogy értsek az eddigi hozzászólókkal, a játék hangulata egyedi és magávalragadó.
    A shoc-ban nagyon tetszett, hogy az ember tudott bóklászni, mindenféle artifact és fegyvert találhatott az eldugott rejtekekben erre a Clear Skyban nem elcseszték az egészet?! Miért van az hogy ameddig megtalálunk egy lelőhelyet de nincs róla infónk a térképen, addig ott nincs semmi, amint viszont megvesszük vagy megkapjuk az infót dugig a rejtekhely?!
    Egyébként nekem nem volt más bajom a Clear Sky-al, remélem hogy az eredeti folytatása visszaadja majd a mászkálós, keresgetős szörnyeket irtós feelinget.
  • Itsuki
    azt sajnálom aki nem tud 1 ilyen játékot értékelni (menjen inkább cod4ezni)... Hangulatilag a legjobb játékok közt van,nem is könnyü,picit a célzást tartom gyengének a játékban,és semmien peccs nélkül toltam a Clear Skyt,de nem igazán vettem észre bugokat (de ez nyilván az én figyelmetlenségem...)
  • Sanyix
    Amúgy a stalker univerzum volt az engem egyik legjobban magával ragadó történet, lehet mert olyan közeli és sok dologban valós dologra támaszkodik. Pl az agyperzselő létezik, és pont chernobyl közelében, bár igazából csak egy radar volt, de az amik egy ideig azt hitték agykontrollal próbálkoznak a komcsik :D Állítólag a valóságban is sok titkos kutatólabor volt arrafelé.
    Na meg ugye a zene, és ha hangeffektek is igazi sugárzó-nukleáris-világvége-misztikus hangulatúak
    Fallout is jó, de az kicsit távolibb meg marhulósabb na meg nincsenek olyan jó kis csattanós fordulatok a storyban.
  • Sanyix
    st: cs-ben már "csak" grafikai bug van. az útóbbi patch óta, ami annyit jelent, hogy bizonyos ati kártyákon a "god rays" (nemtudom mi a beállítás igazi neve) bekapcsolásakor a játékos körül egy árnyékos négyzet követ, és néhány olyan helyen van árnyék szerű sötétebb csík ahol nem kéne, ráadásul dx9 dx10, és dx10.1 módban ugyanúgy.
  • koschwarz
    hát lehet...én a shoc-ot akkor kezdtem el végigjátszani - látván mennyire bugos - amikor kijött az utolsó patch is, és így teszek a clear sky-jal is (asszem már nem nagyon lesz hozzá újabb patch, úgyhogy nemsokára elkezdem végigtolni). ha már itt tartunk, így teszek majd pl. az arma2-vel is, mert így tettem az 1-gyel is.

a shoc-cal legalábbis én tökéletesen jól játszottam így, nem vettem észre említésre méltó bugot (igazság szerint nem is emlékszem rá, hogy bármilyet észrevettem volna). én kibírom, ha nem a megjelenéskor játszom vele, így is több játék porosodik a polcomon, mint amivel játszani tudnék...van előnye a kockamentességnek is :)))
  • Skyline
    Hm nekem nem tünt fel,azokal jobban elszórakozom és nem idegelem felmagam úton útfélen beragadással,azon hogy egy mezei bokron nem lő át 1 méterről egy shotgun,azon hogy 5 fejlövés mire meghal a ember,azon hogy fél méterrel mellém spawnol egy 10-15 ellenfélből álló csorda,és ezt még lehet hosszasan folytatni:)

Tinman: Hasonló érzelmeim voltak az alapjáték megjelenéséig,és ez lett belőle amiket most írok..Kár érte..
  • koschwarz
    ha értelmesebben megnézted volna, hogy ez egy ATMOSZFÉRA trailer...tudod, a hangulat, környezet...mondjuk pont ezt nem kell a stalkerben bemutatni
  • koschwarz
    hüle vagyol :) a legbugosabb játék (megjelenéskor) az armed assault-ok és az operation flashpoint :))) mégis kurva jó játék mindegyik.
  • Tinman #3
    Ez tényleg ultragáz... mi az, hogy nem jelentkeztek egy kiadók?
    Azért aki anno bírta vassal, az igen csak nagyokat nézhetett a STALKER-ben. A hangulatról nem is beszélve.

Érzékeny pontom ez a STALKER kérdés ;-) Lesz ebből is CE? :-D

• Skyline
    Érthetetlenül nem érdekelte a nagy kiadókat? Ne érthetetlen,csak simán egyik kiadó se szeretné 2009ben agyonégetni magát egy optimalizálatlan tucatbugos (ha nem a világ legbugosabb) szarhalmazal amit haggyán hogy az alapjátékban patchekkel javítottak,de jött a clear sky aminél elvárná az ember hogy nelegyen tucatbug...Ehhez képest még több vlt benne..Akkor ettől mit lehet várni?
    Agyonhype játék amit hazavágott a bughalmaz,semmimás...Ez a Stalker...
  • Spudlingus
    Hát nem valami akciódús 1 videó, és semmi értelmeset nem lehet megtudni belölle, feltehettek volna ertelmesebbet is. Bár biztos jo lesz. Igaz a Clear Sky-ban is még van 1-2 olyan dolog amit kikéne javitani (engem személyszerint az idegesit,h az ellenfél mintha wh-zna miközbe dobja a gránátot, és ráadásul 99%ban sikeresen az ember segge alá landol, még ha el is fut mikor az pont dolba...lehet sikeresen kifejlesztették azóta a hőkövetős gránátot, csak en nem tudok rolla?! XD ) remélem ebbe már nem lesznek ilyen és ehez hasonló Bug-ok!!