Kiadót talált a STALKER: Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden küldetést elvégeztem,de nem tudok eljutni pripyat-ig!!!
Nem értem miért?!
Meg volt az oázis is meg minden amit csak feladatként adtak!!!
Valaki tudna megoldást?
Köszi
Nem tudná valaki megmondani, hogy miért lép ki mindig a játék? Stalker COP-ra gondolok. Mert már a mentést be se bírom tölteni, akkor kilép.
Nincs patcehlve, mivel nem találok 1.6.00 -ás patchet sehol. És kicsit már irritál, hogy szó szerintem nem tudom betölteni a játékot sem, akárhonnan kezdem. Annak meg hogy újrakezdem 500× de semeddig se jutok el nem sok értelme van
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A shoc-ban nagyon tetszett, hogy az ember tudott bóklászni, mindenféle artifact és fegyvert találhatott az eldugott rejtekekben erre a Clear Skyban nem elcseszték az egészet?! Miért van az hogy ameddig megtalálunk egy lelõhelyet de nincs róla infónk a térképen, addig ott nincs semmi, amint viszont megvesszük vagy megkapjuk az infót dugig a rejtekhely?!
Egyébként nekem nem volt más bajom a Clear Sky-al, remélem hogy az eredeti folytatása visszaadja majd a mászkálós, keresgetõs szörnyeket irtós feelinget.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Na meg ugye a zene, és ha hangeffektek is igazi sugárzó-nukleáris-világvége-misztikus hangulatúak
Fallout is jó, de az kicsit távolibb meg marhulósabb na meg nincsenek olyan jó kis csattanós fordulatok a storyban.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a shoc-cal legalábbis én tökéletesen jól játszottam így, nem vettem észre említésre méltó bugot (igazság szerint nem is emlékszem rá, hogy bármilyet észrevettem volna). én kibírom, ha nem a megjelenéskor játszom vele, így is több játék porosodik a polcomon, mint amivel játszani tudnék...van elõnye a kockamentességnek is 😊))
Tinman: Hasonló érzelmeim voltak az alapjáték megjelenéséig,és ez lett belõle amiket most írok..Kár érte..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Azért aki anno bírta vassal, az igen csak nagyokat nézhetett a STALKER-ben. A hangulatról nem is beszélve.
Érzékeny pontom ez a STALKER kérdés ;-) Lesz ebbõl is CE? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Agyonhype játék amit hazavágott a bughalmaz,semmimás...Ez a Stalker...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n