6
  • B0nFire
    #6
    Kábé majdnem pont ezt akartam én is mondani. Ha a Gúgli-autó járja a várost, nem köll kimenni az utcára. Ennyi az egész. Ha valaki kimegy az utcára az közszereplést vállal, tehát ezek után nem reklamálhat, ha újságfotón vagy a híradóban viszontlátja magát.

    A mai technika mellett könnyű azt követelni, hogy mindenkinek tegyék felismerhetetlenné az arcát, de a fent említett szabály megalkotásánál még ez nem volt annyira egyszerű, mint napjainkban.

    Ha valakit kellemetlen szituációban mutat be a média, annak alapból kitakarják a fejét, legalábbis amíg be nem bizonyosodik a bűnössége. Mert ez jár. Az utcai járókelőnek nem jár. Sehol. Egyetlen demokratikus államban sem.
  • globint
    #5
    Ez engem arra emlékeztet, mikor nem lehetett romániai, meg kínai, meg orosz (bocs: szovjetúnióbeli) térképeket kapni, legfeljebb 50 éveseket, hogy a katonai hírszerzést megtévesszék....
    Közben meg azoknak minden megvolt frankón, csak a kisember szívot orrvérzésig.
  • aKIRAkechi
    #4
    Hát igen, egyesek nagyon el vannak szállva maguktól. Az utca nem magánterület. Akkor tiltsák be a híradókat, hisz ott videókat is közölnek az utcáról. Tiltsák be a Virágkarnevál közvetítését, a tereken se lehessen fényképezni...vagy már a fényképezőgépeket, mobilokat...mindent be lehetne tiltani.
    Az ilyenek menjenek az anyukájukhoz panaszkodni!
  • sedward
    #3
    "Szerintem tiltsuk be a politikusokat."
    Szerintem is! Hihetetlen, hogy mikre nem képesek. Azért tiltsanak le egy népszerű szolgáltatást mert a politikus egy nővel látható egy képen? Ez hihetetlen.
  • mad mind
    #2
    Baromság az egész, még mindig csak a politikusok nyafognak, akiket lefényképeztek azok nem.
    Szerintem tiltsuk be a politikusokat.
  • xido
    #1
    Norc.hu esetében pl Szegedi felvételek legnagyobb részén nem takartak se arcokat se rendszámokat...