12
  • hangulati
    remeljuk, kinyirja. hogy ne is emlekezzunk ra.
  • savior
    a blogok, twitterek ugyanugy tudnak manipulaltak lenni. ha egy ceg megfizeti az egyik blogolot, akkor az pozitiv kritikat fog lehozni.
  • GG
    Ohh megijedtek hogy van olyan média amit nem tudnak manipulálni. Van egy olyan hely ahol eltudják az emberek a valós véleményüket. A végén még össze kéne hozni rendes filmet ami több pénz és nem a [("hypera")] költeni a sok lét.Nem fogják betiltani csak szankciónálják majd. Például, hogy az amcsiba lévőket be lehetne perelni rossz hír keltésért de más országokba lévő felhasználókat nincs mivel fenyegetni. Ő elmondhatják amit akarnak.
  • savior
    erre azt tudom mondani, hogy: egy skinhead ne a bolcsek kovere 2-re uljon be a moziba, hanem egy haborus filmre.
    en tudatosan nezek filmeket. tudom azt, hogy mit szeretek es aszerint valasztok.
  • Wizek
    Közelebb állunk ehhez, mint hinnéd.
  • artschi2
    hidd el, volt már olyan film, amiről kijöttem az első fél óra után, mert olyan xar volt... pedig évekkel ezelőtt hetente 4-5x voltam moziban, és volt olyan (hál' istennek nagyon ritka) alkalom, amikor eljöttem inkább a moziból...
  • Raziel Anarki
    áááá. bexarok. arra nem jöttek rá hogy az emberek azért nem néznek meg egy filmet mer xar?
  • savior
    sosem ertettem azt, aki film kozben felall es otthagyja.
    1: mar kifizette
    2: nehez elhinni, hogy egy film annyira szar, hogy nehezseget okoz vegignezni
    3: most abban a felszabadulo oraban, amit ezzel nyer megis mi a fenet kezd, ami ertelmesebb, mint a film megnezese?
    4: amig vegig nem nezte, addig hogy alkot rola velemenyt? sot, szerintem erdemes filmnezes utan 1-2 napot ravarni, es utana megalkotni a velemenyt.
  • hiftu
    Azt a jó büdös... Hollywood szerint inkább a gondolkodást kellene betiltani és kellene egy megmondóember, aki irányítja a tudatlan zombik hadát a mozi irányába..
  • FoodLFG
    Hol vannak a jogvédők ? Betílcsuk a twittert is, mint ahogy azt már a warezzel megtettük..

Egyébként meg csináljanak olyan filmeket, ami nekem is tetszik/felkelti az érdeklődésem, és akkor majd elmegyek moziba. 3D-s moziba..
  • kadar1
    Még jó , hogy nem tudják befolyásolni a mondanivalónkat.HA valami nem tetszik , akkor az úgy is van és nem fogom megváltozni a véleményem/-ünk.
  • Wizek
    Tán azt várják el az emberektől, hogy ne mondják el a többieknek, ha rossz volt a film? Nevetséges. Mekkora pofája van ilyet mondani.
    Talán elege van az embeknek a hollywoodi sablonból. Talán jó filmeket kéne csinálni. Talán akkor nemcsak, hogy nem mennének ki az emberek közben, de még azt is írnák a twitteren, hogy jó volt.