12
A Kistesó
-
Bal0924 #12 Sziasztok!
Hogy tudom ezt használni?
http://www.mobyware.net/nokia-n97-n97-mini-device-900/symbian-belle-s60v5-download-free-174591.html
-
#11 Ebből a cikkből nem derül ki: a proci és grafikus csip marad ugyan az a langyi mint a sima N97-ben? Csak mert ha igen akkor ez a telefon is kuka. -
baca01 #10 Én úgy vettem észre, hogy gyorsabb mint az 5800. Nem szokott úgy belassulni. -
#9 Az omnia mióta gyors? :( -
#8 Tudtam,hogy te nyitottad:P
De enyém lesz az 5900:P -
#7 Ohh, ne is monnd...Haver is most vett omniát azt arraveri napi 5x xD -
baca01 #6 Én csütörtökön adtam el az 5800-t és tegnap gazdagodtam egy Samsung omniával.
Ezelőtt csak symbianos okostelefonjaim voltak (3650, 6680, N95, 5800), és nagyon szerettem őket, de az 5800-ban éreztem egyfajta kimerültséget, valahogy nem az igazi már, nincs igazi nagy előre lépés.
Ezzel a samsunggal nagyon elégedett vagyok, gyors, okos, szép, számomra minőségibb az összeszerelése, és hát az IGO... :P
-
#5 zorall cucc lesz az biztos, de maradjunk a témánál -
#4 Nagy flash lesz az az n900^^ -
#3 Mér lenne jó a sima topik, két külön teló omg. :]
Amúgy szerintem sem nagyszám a teló, lehet hogy az 5800 volt az utolsó symbianos telefonom, ha csak nem lesz nagyobb durranás a symiban 4... Én is inkább ráálltam az n900ra mint erre. -
#2 Nemjó a sima topik?
Am rájöttem, hogy ez a telefon nem is olyan durva: |
Ma majdnem fél órát buzeráltam t pontba europarkba...Hát, jobban átnéztem meg minden...Még mindig tetszik, de azért annyira nem, hogy megvegyem.
Marad az n900^^ -
#1 Tulajdonságok, megoldások, infók, képek jelentek meg a hamarosan érkező telefonról.
Nokia N97 Mini