39
Ruby akcióban
-
#39 Már a végén tartok, de sajnos nem lett egy egetrengető alkotás. Eddig 8/10-re áll. Vannak benne jó lopott ötletek, főleg a Matrix Újratöltve jelenetei tetszettek a legjobban.
A story módba beépített challange mód pedig kifejezetten kikészített, jah meg amikor egy lezuhant repülő roncsai közt kellett forma 1-ezni, ott idegbajt kaptam. Szerencse, hogy éppen mellettem volt az ágy, mert oda vágtam a kontrollert a paplanhoz, szerencsére nincs semmi baja :DDDDD -
#38 Hátha lesz, aki eladja majd nagyon olcsón, mert nem tetszik neki, és le tudok rá csapni:D Most sajna egy ideig egy nincs rá keret, pedig nekem naggyon kéne :\ -
#37 ipon 65%
-
#36 Már ki jött -
#35 WET fejlesztői interjú a gamepodon!
wp alapján -
#34 GP nyereményjáték
Az egyik kérdés a WET-tel kapcsolatos, azért hoztam ide ezt a linket am. Sok szerencsét hozzá. remélem tudjátok a választ rá. -
#33 Kéne majd egy banner ide :D Rubinak. -
#32 Néztem videót, sima i-vel. -
#31 Játékba hogy írják? -
#30 Egyébként a nevét most hogy írják? Ruby vagy Rubi?
Én pár külföldi honlapnál Rubyt láttam:S -
#29 Szerintem még holnap is végigviszem jópárszor, meg holnapután is:D -
#28 PC GURU demoteszt -
#27 Tényleg megéri jópár játék miatt, főleg, ha van már otthon lcd tv. -
#26 Majd meglátjuk...
boxot gears of war 2, Halo új részek, fable 2-3-ért érdemes venni. meg amúgy is sok gém lesz only console (360, ps3)
rosszul nem jársz vele.... a pc-s betmen is ezért késik, hogy vegyék észre magukat az emberek, hogy a betmen igenis konzolos gém...
pc-n max a graf szebb -
#25 Megnéztem őket és hát nem rossz, de nem emiatt vennék konzolt az biztos. A grafika elég halovány (ez még nem gond). Az agyonlopkodott játékmenettel sincs gond, csak hát valahogy hiányzik belőle az a plusz amire az ember azt mondja "Hú, ez de állat." -
#24 #15 -
#23 Demo ingame1demo ingame2 -
#22 Ezért nyítottam meg a topikot, mert én is így gondolom.
-
#21 Váá, ez nagyon über, demoja már fentvan live-on, eszméletlenül jó játék:D -
Cat 02 #20 Ha jó játékot adnak nem kell félni a warez miatt. -
#19 Azért, mert veszteséges lenne a sok warezoló miatt. -
#18 és ez az utolsó csepp az internet poharában? még 1x megnyitom a böngészőm és kiiírja hogy megtelt az internet mert megnyílt a wettopic az zsgén és nincs már több hely? -
#17 Képek, acsi lista -
#16 Mé tapintottad? -
#15 Mert ez a konzolosok fóruma és van rá egy ötszázasom, hogy nemhogy a százat de még az ötvenet sem fogja átlépni a kommentek száma, tekintve, hogy nincs pc vs konzol flém plusz ez nem valami mainstream játék. -
#14 nem érdekel
de miért lenne felesleges, azt mond már meg nekem? -
#13 meh, az ilyen agyatlan over-the-top irrealisztikus mókák miért nem jönnek PC-re? be kell szereznem valami konzolt, lassan úgy érzem. -
#12 Nnnnnnaa nézzemcsak
-
#11 Szerintem lassan megérdemled a legtöbb "felesleges topik nyitó" -nak járó díjat
-
#10 Morcos hangulatomban vagyok bocsi.
Amúgy meg butus vagyok ezekhez de ezt nem szégyenlem. -
#9 Nem kövezett meg:)
csak egy figyelmeztetés volt... nem használt rossz sugallatú smilyet sem -
#8 Bocs nem figyeltem.
#4 nem kell egyből megkövezni ezért. Veled is előfordulhat. -
#7 azér láccik hogy szilikon a melle -
#6 a csaj az jól néz ki, megsunáznám
-
#5 Jól néz ki. Mármint a csaj -
#4 mér, milyen xbox360 vagy ps3-ad van amin nem megy? -
#3 "Konzolosok fóruma" -
#2 Jónak tűnik. Kár hogy az én gépem nem bírná. De pofás kis játék. :) -
A hányattatott sorsú Wet című játék végül megmentőre talált a Bethesda mentőkarjaiban, és kiadásra kerül hamarosan, egész pontosan szeptember 18-án. Most két gameplay videót nézhetünk meg, amik meglehetősen akciódúsra sikerültek. Ruby nem kegyelmez senkinek.
Videók
Video2
gameplay
újabb video
Kicsit olyan mint Stranglehold... de én nagyon várom már.