252
Otthoni 3D film nézés
-
readswift #12 ne ilyen kicsi bilibe kakilás szinvonalú cime legyen már a topiknak
a polarizált SPÉCI felszint a képernyőn. Ezek rohadt drágák, gyakorlatilag nem "home" kategória, épp ezért irhatnátok "low end"-et a cimbe, pisi kaki helyett. -
#11 milyen elven működik? -
#10 igen, de a 3D adatok nem mennek ki a konzol gépedből, csak a videó jel
esetleg ha létezik olyan firmware hozzá akkor működhet ezzel a cuccal vagy a piros-kék szemüveges módszerrel, de ebben az Xbox 360 fórumain tudnak tippet adni -
#9 de a polarizált működik sima monitorral is? nem csak 2 db projektorral + spéci vetítővászonnal? itt ír ilyet
van olyan monitor amivel működik? -
#8 TriDef 3D szoftveres átalakító -
Suffering #7 még nem probáltam. ezért is kérdeztem, vennék egy ilyet, bár én se hiszek benne. bár én xbox 360-hoz használnám fökép és szerintem ahhoz tud müködni mert a játékokat eleve 3d-ben csinálják meg. -
#6 nemtudom de ilyet láttam már kb. 8éve is a pólusba egy üzletbe. kipróbálni nem lehetett.
de nemhiszem hogy ez átütő sikerű lenne.
inkább valami gyagyesz megoldás ...
mondom hogy a polarizált monitor + 3ds film + polarizált szemcsi a megoldás -
#5 egyébként már kipróbáltad? -
#4 hogyan alakítja a 2D-s videót 3D-vé?
nincs arról adata hogy mi van távolabb és mi közelebb, talán azt nézi hogy mire fókuszál a kamera és azt kiemeli? -
#3 maunika són megy?
-
#2 elvileg a Panasonic-nak már van 3D-s TVje. -
Suffering #1 Ilyen topik szerintem még nincs, és szerintem a kor haladtával szükség van ilyen topikra mert egyre több mindent lehet otthon is nézni 3D-ben. Itt lehet a kommentekben átbeszélni az otthoni 3d film nézés tipusait, szemüveg fajtákat, filmeket egy szoval mindent ami a 3d-hez kapcsolodik.
Téma inditonak: mi a véleményetek erről: Virtual Fx 3D Tv Konverter