14
Esther-nek van egy titka...
-
#14 Ez egy nagyon beteg film... Szeretem a beteg filmeket, de ez nem éri el a tetszési faktort... -
#13 pedig sg-n cikk nincs róla, filmbuzin nem is halottak róla, és itt is 12 hozzászólásos topik van. ez is sejtett valamit, de amúgy tényleg nem rossz. -
#12 Tetszett. Az utóbbi idők egyik legjobb filmje. -
#11 -
#10 ha megvolt erdekelne a velemenyed :) -
#9 Lehet, csak a címe bekevert, és az eredeti oldalán írtak a remake-ről, azért gondoltam... :)
Na mindegy, akkor megnézem ezt is. -
#8 Szerintem te kevered az elozo postban irt filmmel. Az Orphan egy valos esemeny altal megihletett film (bar ezt a film keszitok nem erositik meg...), legjobb tudomasom szerint eredeti story es nem remake. De ha belinkelned a szerinted eredeti spanyol verziot akkor azt megkoszonnem. -
#7 Az nem :) Az 'El Orfanato' remake a The Orphanage lesz 2011-ben. -
#6 Ez.... -
#5 hm akkor ez egy re-make? :(
mi az eredeti? -
#4 mint hogy általában lenni szokott, az eredeti spanyol verzió jobb és hangulatosabb.))) -
#3 ne is :)
alkalomadtán megnézem, érdekesnek tűnik -
bcrics #2 esteleg leírnád pmben vgy vmi,,mert esélyem sincs hogy aközeljövőben megnézem,,addigra meg mire megnézem ugyis elfelejtem,,,nah kivele., -
#1 Angliaban nyomtak nagyon ezt a filmet ugyhogy letoltottem es megneztem. Nem okozott csalodast. IMHO az utobbi idok egyik legjobb pszihoja. Leginkabb a Kez amely a bolcsot ringatja cimu film jutott rola eszembe.
Az igazat megvallva feltem, hogy Esther titka valami idiotasag (pl. vampir vagy UFO...) de... na de nem spoilerezek :)
IMDB oldal