38
easycap usb videodigitalizáló
-
Micsu #38 win7 alatt tudta valaki használni ezt a sza***, hangot nem rögzít mert egyből összeomlik, normális drivert nem találtam -
pomoc #37 segítségre lenne szükségem nekem nincs kép összekötöttem a videó magnót a laptoppal Audio R piros Audio L fehér és a video sárga. Lehet valamit rosszul csinálok a Video S nem tudom hova kell bedugni a videó magnóba nem tudom. Web kamerával ha készítek felvételt az működik. -
totus80 #36 egy kis segítségre lenne szükségem:a videórögzítés működik, viszont hangot nem vesz fel. Mit tegyek, hogy hang is legyen? -
xl2 #35 énis most vetem egy ijen usb digitali zátot és azt szeretném kérdezni mijenkábelt kelmég venem hozá még + ba hogy mükögyön éna 2 RCA DUGÓ val probálkoztam mivel csak 2 rca csatlakozovan a videomon de semi meg van egy Euro-SCART csatlakozo -
szilvasi4 #34 Nekem is van ,de a hanggal van valami.A kamerát rácsatlakoztatva egyböl valami zümmögő hangot ad és ez a felvétel alatt sem szünik meg.Próbáltam újabb verziós vhstodvd-vel is.
A gép 2,6 celeron proci 2gb ram és XP. -
Zazu18 #33 Hali!!!
Egy kis konkretizálás lemaradt az előzőből:
Üdv: Zazu -
Zazu18 #32 Halil!!!
Én nekem is van egy, a progival (Honestech VHS to DVD 2.0 SE) a videorögzítés működik, viszont a hangfelvételt mindenképp a hangkarival akarja végezni...
Ahhoz is kéne külön driver? Vagy mit tegyek, hogy a kis fekete eszköz RCA-ja vegye a hangot is? Nem azért mert nem tudnám venni a hangkarimmal, de ha már megvettem, akkor működjön rendesen és nem akarok plusz kábeleket már...
Köszi a segítséget!
Zazu -
ijblo #31 Én is rendeltem innen: http://www.kutyubazar.hu/usb-kutyuk/77-easycap-video-digitalizalo-adapter-usb-20-laptop-pc-kutyubazar-usb-001.html
Tökéletesen működik, nagyon szeretem -
filing #30 Sziasztok!Tudna segíteni valaki,mert már a faxom tele van!!!Vettem én is ilyen csodát,kaptam lemezen hozzá Win 7 64bit drivert és nem akar működni.Kipróbáltam már minden lehetséges megoldást és nem megy,az eszközkezelőbe--felkiáltójel,próbáltam xp,vista 32,64bit és win 7 driverel és semmi!!!! -
sipine #29 Sziasztok! Nem azért nem működik a gépemen, mert nincs rajta usb2 port, csak 1-es? És azt lehet az én 8 éves P4-es gépembe szerelni utólag? HELP!
Üdv -
#28 Xbox 360-ról próbált felvenni már vele valaki? Tapasztalatok érdekelnének. -
#27 Nálam megy rendesen win7 alatt -
hsanyi60 #26 Sziasztok!
Én is vettem egy easycap-ot és nem tudom elindítani a gépemen. Win7 vana gépen. Lehet, hogy ezzel nem megy? Vagy írja meg valaki, hogyan kell kezelni.Köszi. -
castiel #25 sziasztok nekem olyan gondom lenne ezzel az easycappal,hogy nagyon rossz minöségü a kép amit felvesz a kamerárol mi lehet a gond a választ elöre is köszönöm -
sipine #24 Sziasztok!
Kipróbáltam másik (újabb) gépen és szépen működött rajta. Azon is XP fut. A többi jellemzőjés nem ismerem. Vajon miért?
Tehát a hiba nem a kütyüben van. Mindenkinek ajánlom.
Help!
Sipine -
pallarpi #23 Hali!
Az Easy Cap-ot hogyan tudnám összekötni egy olyan kamerával(Sony DCR-HC24E)amin mini usb kimenet van?
Aki tud erre megoldást kérem segítsen!
Előre is köszönöm! -
tűzcsóva #22 Sziasztok !
Én is vettem egy Easycap digitalizálót. A segítségeteket kérném ! Avi-ban felvettem 20 perces videót videokazettáról. Felvette és le is játsza, csakhogy 2 G tárhelyet használt fel hozzá . Megpróbáltam jpegben, ott pedíg a 6. perc után leáll és hibát jelez . Ha tud valaki, kérem segítsen ! Köszönettel Tűzcsóva -
mg69c #21 hali. ezek szerint ez egy nagy fos!!!!! több a negatív vélemény az egy két + szemben. ki ennek a szarnak az importőre??? mert rendelni minden honnan lehet,de se magyar nyelv,se tuti kompatibilitás hozzá.... -
NThrax #20 Sziasztok!
Vista alatt nekem sem sikerült használható üzembe helyezni, mert mindig visszaállt a tunerre a progi, XP alatt kép és hang van, de csak NTSC-ben tudom használni, így viszont fekete-fehér, ami zavar. XBOX360-ról szerettem volna felvenni dolgokat szinesbe.
Software-es megoldásra gondoltam, mert a kábelek sem kínai utángyártottak, illetve TV-n HDTV-n ilyesmi nem volt, illetve nem is lehetett volna mert nem USA-ból származik a konzol.
A programban secam és pal-on mondjuk úgy, kifagy a kép, ntsc-n megy ahogy kell, de fekete fehérben.
Mit lehetne tenni ezügyben?
Üdv -
mg69c #19 sziasztok! segítséget kérek. létezik esetleg magyar változata is ennek a programnak? esetleg olyan mint a shrenk-nek,ami lépésről lépésre elmagyarázza a teendőket? vagy valaki segítene esetleg,hogyan kell használni ezt a kütyüt? köszönöm.
üdv: Gábor. -
#18 Valakinek volt problémája hanggal easy cap en?Nekem sehogy sem akar összejönni,kép az van de hang az sehogy.help -
akaaka #17 Igen!!!!!!!!!!! -
Pisszty #16 Hali! Olyan kérdésem lenne h ezzel a összetom kötni a gépet a tv-vel és feltom venni az ott lévő műsort jó minőségben? -
sipine #15 Nekem XP-m van, Pentium 4-es, 1 GB memória. Majd megpróbálom másik gépen is. -
akaaka #14 Nekem ezzel megy a masinám!
processoe:Intel Celeron 3.08
memoria: 2 Gb -
akaaka #13 Nekem ezzel megy a masinám!
-
akaaka #12 Szia!
Nálam is Vista alatt ez volt a jelenség,de nekem szerencsére xp-én már hibátlanul megy!
Szerintem kevés a géped hozzá!Ha van valaki ismerösöd akinek erösebb gépe van szerintem azon kellene kiprobálnod!
-
sipine #11 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Rendeltem egy Easy Cap videodigitalizálót, de sajna nem jól működik a gépemen. Analóg Sony kameráról szerettem volna a felvételeket elmenteni, de csak egy felismerhetetlen kicsi, pink és zöld színekben játszó képet és torzított hangot produkál. Valami codec-gond van, vagy régi a gépem (P4-es)? Már többször is töröltem és újratelepítettem, de semmi változás. Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv: Sipine
-
akaaka #10 Hát... amint látom nem túl aktív a forum!
A héten megvetttem egy licitálós oldalon az EasyCAP USB adaptert és nagyon jó véleménnyel vagyok a készülékről! Tökéletesen működik,az elvárásaimat is felülmúlta! Egyedül annyi megjegyzést tennék bár ez valószinű gépfüggö ,hogy Vista alatt nem müködött nekem,de Xp alatt hibátlan! -
#9 Én már elég sok régi VHS (ritkábban előfordult még S-VHS kazi is) kazettát digiztem több féle módszerrel. A legelső még egy Pinnacle DC10-es digi kártya volt több féle videó lejátszóval. Már ott egyből kijött, hogy nagyon sokat számít a kábel és a csatlakozás fajtája, majd a videó tudása. Van/volt szerencsém használni többféle félprofi kategóriás Panasonic Videó-kat amiknek ki-be kapcsolható volt a képjavító áramköre, elég megdöbbentő különbségek vannak be és kikapcsolt állapotban.
Majd jöhetett a gépen lévő anyag digizése a végeredmény nagyban függött a kódolást végző programot, kezdetben a Pinnacle studióval csináltam, majd felfedeztem a Canopus cég saját programjait, szintén elég jelentős javulást tapasztalható velük, csak időigényesek. Majd sikerült hozzájutnom a Canopus cég egy Videó digiző szerkesztő kártyájához na ott kinyit a világ (több dolgot képes volt hardverből csinálni) viszont még így is sok időbe került a VHS kazik digizése.
Végül jött a szerintem legjobb és legkényelmesebb, leghatékonyabb megoldás az asztali felvevők. Először a félprofi pana videók és egy pana felvevő párosítás, majd később a VHS/DVD felvevő merevlemezes kombó. Jól dolgoznak (hála a képjavító áramkörnek) gyorsak és a használatuk is kényelmes.
-
#8 Teljesen jól működik. Nem tudom mi alapján véleményeztek a többiek, de ez a kütyü relatíve mást sem csinál, mint átalakítja a jelet digitálissá. A többit a szoftver/video kodek végzi.
Egyébként a legtöbb helyen pozitív kritikát kapott az eszköz.
Itt egy részletes beszálmoló - itt sem tudtak semmi negatívumot felhozni ellene.
VHS kérdésedre választ ad a specifikáció:
"In the box you get obviously the EasyCap USB 2.0 DV / TV / VHS Video / DVD Audio-Video Capture Adaptor plus USB Cable and Quick Installation Guide and Software CD ROM."
Vegyél nyugodtan, használd egészséggel, a többi hozzászóló pedig ha már nem tapasztalatból ír, legalább nézzen a dolgok után mielőtt hülyeségekkel és divatfikázással tölti felesleges perceit. -
#7 Jó minőségben biztos nem. Ilyet ajánlanék inkább: http://www.gaia.hu/canopus_mpeg.htm -
karajjj #6 azzal a videódnak kell megbirkóznia :D -
akaaka #5 Csak egy asztali felvevő több 10 ezerbe kerül.
Például a 8 éves videokamerámon csak RCA csatlakozó van és szerintem a régi VHS kazettás lejátszók sem rendelkeznek más csatlakozásokkal.
A kérdés az ,hogy ez az olcsó kütyü megbirkózik e a régi VHS kazettáimmal. -
#4 Gagyi, csak RCA és S-videó csatlakzó. Jobb megoldás egy asztali felvevő. -
akaaka #3 -
akaaka #2
Kép és videó digitalizáló USB-n keresztül számítógépre, RCA és S-VIDEO csatlakozóval.
Segítségével könnyedén rögzítheti régi VHS kazettáit asztali PC-re vagy Laptop-ra egyaránt.
Rögzítheti számítógépére videóit bármilyen videó forrásból, legyen az DVD, videó játék konzol (playstation, xbox stb..), régi és új kamerák stb...
Jellemzők:
Hang és videó rögzítés USB 2.0 csatlakozón keresztül
Külső tápellátást nem igényel
Hangkártya nélküli hangfelvétel
S-VIDEO és RCA bemenet
Alkalmas többek között VHS kazetták digitalizálásához, rögzítés digitális formátumban: DVD, CD, VCD
Digitális effektek
NTSC és PAL videószabvány támogatás
720x480 és 720x576 felbontás (kissebb méret is beállítható)
A csomag tartalma:
EasyCAP USB adapter
USB hosszabbító kábel
Ulead Video Studio 10.0 SE DVD szoftver -
akaaka #1 Sziasztok!!
Valakinek van már tapasztalata a easycap usb videodigitalizálóról?
A napokban fedeztem fel a terméket,és amit írnak róla az nagyon jól hangzik és az ára is kedvező kb. 4ezer körül van. Viszont eddig sehol nem találtam róla véleményt.