38
easycap usb videodigitalizáló
  • Micsu
    #38
    win7 alatt tudta valaki használni ezt a sza***, hangot nem rögzít mert egyből összeomlik, normális drivert nem találtam
  • pomoc
    #37
    segítségre lenne szükségem nekem nincs kép összekötöttem a videó magnót a laptoppal Audio R piros Audio L fehér és a video sárga. Lehet valamit rosszul csinálok a Video S nem tudom hova kell bedugni a videó magnóba nem tudom. Web kamerával ha készítek felvételt az működik.
  • totus80
    #36
    egy kis segítségre lenne szükségem:a videórögzítés működik, viszont hangot nem vesz fel. Mit tegyek, hogy hang is legyen?
  • xl2
    #35
    énis most vetem egy ijen usb digitali zátot és azt szeretném kérdezni mijenkábelt kelmég venem hozá még + ba hogy mükögyön éna 2 RCA DUGÓ val probálkoztam mivel csak 2 rca csatlakozovan a videomon de semi meg van egy Euro-SCART csatlakozo
  • szilvasi4
    #34
    Nekem is van ,de a hanggal van valami.A kamerát rácsatlakoztatva egyböl valami zümmögő hangot ad és ez a felvétel alatt sem szünik meg.Próbáltam újabb verziós vhstodvd-vel is.
    A gép 2,6 celeron proci 2gb ram és XP.
  • Zazu18
    #33
    Hali!!!

    Egy kis konkretizálás lemaradt az előzőből:


    Üdv: Zazu
  • Zazu18
    #32
    Halil!!!

    Én nekem is van egy, a progival (Honestech VHS to DVD 2.0 SE) a videorögzítés működik, viszont a hangfelvételt mindenképp a hangkarival akarja végezni...

    Ahhoz is kéne külön driver? Vagy mit tegyek, hogy a kis fekete eszköz RCA-ja vegye a hangot is? Nem azért mert nem tudnám venni a hangkarimmal, de ha már megvettem, akkor működjön rendesen és nem akarok plusz kábeleket már...

    Köszi a segítséget!
    Zazu
  • ijblo
    #31
    Én is rendeltem innen: http://www.kutyubazar.hu/usb-kutyuk/77-easycap-video-digitalizalo-adapter-usb-20-laptop-pc-kutyubazar-usb-001.html

    Tökéletesen működik, nagyon szeretem
  • filing
    #30
    Sziasztok!Tudna segíteni valaki,mert már a faxom tele van!!!Vettem én is ilyen csodát,kaptam lemezen hozzá Win 7 64bit drivert és nem akar működni.Kipróbáltam már minden lehetséges megoldást és nem megy,az eszközkezelőbe--felkiáltójel,próbáltam xp,vista 32,64bit és win 7 driverel és semmi!!!!
  • sipine
    #29
    Sziasztok! Nem azért nem működik a gépemen, mert nincs rajta usb2 port, csak 1-es? És azt lehet az én 8 éves P4-es gépembe szerelni utólag? HELP!
    Üdv
  • AntiHero
    #28
    Xbox 360-ról próbált felvenni már vele valaki? Tapasztalatok érdekelnének.
  • inter15
    #27
    Nálam megy rendesen win7 alatt
  • hsanyi60
    #26
    Sziasztok!
    Én is vettem egy easycap-ot és nem tudom elindítani a gépemen. Win7 vana gépen. Lehet, hogy ezzel nem megy? Vagy írja meg valaki, hogyan kell kezelni.Köszi.
  • castiel
    #25
    sziasztok nekem olyan gondom lenne ezzel az easycappal,hogy nagyon rossz minöségü a kép amit felvesz a kamerárol mi lehet a gond a választ elöre is köszönöm
  • sipine
    #24
    Sziasztok!
    Kipróbáltam másik (újabb) gépen és szépen működött rajta. Azon is XP fut. A többi jellemzőjés nem ismerem. Vajon miért?
    Tehát a hiba nem a kütyüben van. Mindenkinek ajánlom.

    Help!
    Sipine
  • pallarpi
    #23
    Hali!
    Az Easy Cap-ot hogyan tudnám összekötni egy olyan kamerával(Sony DCR-HC24E)amin mini usb kimenet van?
    Aki tud erre megoldást kérem segítsen!
    Előre is köszönöm!
  • tűzcsóva
    #22
    Sziasztok !
    Én is vettem egy Easycap digitalizálót. A segítségeteket kérném ! Avi-ban felvettem 20 perces videót videokazettáról. Felvette és le is játsza, csakhogy 2 G tárhelyet használt fel hozzá . Megpróbáltam jpegben, ott pedíg a 6. perc után leáll és hibát jelez . Ha tud valaki, kérem segítsen ! Köszönettel Tűzcsóva
  • mg69c
    #21
    hali. ezek szerint ez egy nagy fos!!!!! több a negatív vélemény az egy két + szemben. ki ennek a szarnak az importőre??? mert rendelni minden honnan lehet,de se magyar nyelv,se tuti kompatibilitás hozzá....
  • NThrax
    #20
    Sziasztok!
    Vista alatt nekem sem sikerült használható üzembe helyezni, mert mindig visszaállt a tunerre a progi, XP alatt kép és hang van, de csak NTSC-ben tudom használni, így viszont fekete-fehér, ami zavar. XBOX360-ról szerettem volna felvenni dolgokat szinesbe.
    Software-es megoldásra gondoltam, mert a kábelek sem kínai utángyártottak, illetve TV-n HDTV-n ilyesmi nem volt, illetve nem is lehetett volna mert nem USA-ból származik a konzol.
    A programban secam és pal-on mondjuk úgy, kifagy a kép, ntsc-n megy ahogy kell, de fekete fehérben.
    Mit lehetne tenni ezügyben?
    Üdv
  • mg69c
    #19
    sziasztok! segítséget kérek. létezik esetleg magyar változata is ennek a programnak? esetleg olyan mint a shrenk-nek,ami lépésről lépésre elmagyarázza a teendőket? vagy valaki segítene esetleg,hogyan kell használni ezt a kütyüt? köszönöm.

    üdv: Gábor.
  • chilios
    #18
    Valakinek volt problémája hanggal easy cap en?Nekem sehogy sem akar összejönni,kép az van de hang az sehogy.help
  • akaaka
    #17
    Igen!!!!!!!!!!!
  • Pisszty
    #16
    Hali! Olyan kérdésem lenne h ezzel a összetom kötni a gépet a tv-vel és feltom venni az ott lévő műsort jó minőségben?
  • sipine
    #15
    Nekem XP-m van, Pentium 4-es, 1 GB memória. Majd megpróbálom másik gépen is.
  • akaaka
    #14
    Nekem ezzel megy a masinám!
    processoe:Intel Celeron 3.08
    memoria: 2 Gb
  • akaaka
    #13
    Nekem ezzel megy a masinám!
  • akaaka
    #12
    Szia!
    Nálam is Vista alatt ez volt a jelenség,de nekem szerencsére xp-én már hibátlanul megy!
    Szerintem kevés a géped hozzá!Ha van valaki ismerösöd akinek erösebb gépe van szerintem azon kellene kiprobálnod!
  • sipine
    #11
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Rendeltem egy Easy Cap videodigitalizálót, de sajna nem jól működik a gépemen. Analóg Sony kameráról szerettem volna a felvételeket elmenteni, de csak egy felismerhetetlen kicsi, pink és zöld színekben játszó képet és torzított hangot produkál. Valami codec-gond van, vagy régi a gépem (P4-es)? Már többször is töröltem és újratelepítettem, de semmi változás. Segítségeteket előre is köszönöm.
    Üdv: Sipine
  • akaaka
    #10
    Hát... amint látom nem túl aktív a forum!
    A héten megvetttem egy licitálós oldalon az EasyCAP USB adaptert és nagyon jó véleménnyel vagyok a készülékről! Tökéletesen működik,az elvárásaimat is felülmúlta! Egyedül annyi megjegyzést tennék bár ez valószinű gépfüggö ,hogy Vista alatt nem müködött nekem,de Xp alatt hibátlan!
  • bon
    #9
    Én már elég sok régi VHS (ritkábban előfordult még S-VHS kazi is) kazettát digiztem több féle módszerrel. A legelső még egy Pinnacle DC10-es digi kártya volt több féle videó lejátszóval. Már ott egyből kijött, hogy nagyon sokat számít a kábel és a csatlakozás fajtája, majd a videó tudása. Van/volt szerencsém használni többféle félprofi kategóriás Panasonic Videó-kat amiknek ki-be kapcsolható volt a képjavító áramköre, elég megdöbbentő különbségek vannak be és kikapcsolt állapotban.
    Majd jöhetett a gépen lévő anyag digizése a végeredmény nagyban függött a kódolást végző programot, kezdetben a Pinnacle studióval csináltam, majd felfedeztem a Canopus cég saját programjait, szintén elég jelentős javulást tapasztalható velük, csak időigényesek. Majd sikerült hozzájutnom a Canopus cég egy Videó digiző szerkesztő kártyájához na ott kinyit a világ (több dolgot képes volt hardverből csinálni) viszont még így is sok időbe került a VHS kazik digizése.
    Végül jött a szerintem legjobb és legkényelmesebb, leghatékonyabb megoldás az asztali felvevők. Először a félprofi pana videók és egy pana felvevő párosítás, majd később a VHS/DVD felvevő merevlemezes kombó. Jól dolgoznak (hála a képjavító áramkörnek) gyorsak és a használatuk is kényelmes.
  • MerlinW
    #8
    Teljesen jól működik. Nem tudom mi alapján véleményeztek a többiek, de ez a kütyü relatíve mást sem csinál, mint átalakítja a jelet digitálissá. A többit a szoftver/video kodek végzi.

    Egyébként a legtöbb helyen pozitív kritikát kapott az eszköz.
    Itt egy részletes beszálmoló - itt sem tudtak semmi negatívumot felhozni ellene.

    VHS kérdésedre választ ad a specifikáció:
    "In the box you get obviously the EasyCap USB 2.0 DV / TV / VHS Video / DVD Audio-Video Capture Adaptor plus USB Cable and Quick Installation Guide and Software CD ROM."

    Vegyél nyugodtan, használd egészséggel, a többi hozzászóló pedig ha már nem tapasztalatból ír, legalább nézzen a dolgok után mielőtt hülyeségekkel és divatfikázással tölti felesleges perceit.
  • bon
    #7
    Jó minőségben biztos nem. Ilyet ajánlanék inkább: http://www.gaia.hu/canopus_mpeg.htm
  • karajjj
    #6
    azzal a videódnak kell megbirkóznia :D
  • akaaka
    #5
    Csak egy asztali felvevő több 10 ezerbe kerül.
    Például a 8 éves videokamerámon csak RCA csatlakozó van és szerintem a régi VHS kazettás lejátszók sem rendelkeznek más csatlakozásokkal.

    A kérdés az ,hogy ez az olcsó kütyü megbirkózik e a régi VHS kazettáimmal.
  • bon
    #4
    Gagyi, csak RCA és S-videó csatlakzó. Jobb megoldás egy asztali felvevő.
  • akaaka
    #3
  • akaaka
    #2


    Kép és videó digitalizáló USB-n keresztül számítógépre, RCA és S-VIDEO csatlakozóval.

    Segítségével könnyedén rögzítheti régi VHS kazettáit asztali PC-re vagy Laptop-ra egyaránt.
    Rögzítheti számítógépére videóit bármilyen videó forrásból, legyen az DVD, videó játék konzol (playstation, xbox stb..), régi és új kamerák stb...

    Jellemzők:
    Hang és videó rögzítés USB 2.0 csatlakozón keresztül
    Külső tápellátást nem igényel
    Hangkártya nélküli hangfelvétel
    S-VIDEO és RCA bemenet
    Alkalmas többek között VHS kazetták digitalizálásához, rögzítés digitális formátumban: DVD, CD, VCD
    Digitális effektek
    NTSC és PAL videószabvány támogatás
    720x480 és 720x576 felbontás (kissebb méret is beállítható)
    A csomag tartalma:
    EasyCAP USB adapter
    USB hosszabbító kábel
    Ulead Video Studio 10.0 SE DVD szoftver
  • akaaka
    #1
    Sziasztok!!
    Valakinek van már tapasztalata a easycap usb videodigitalizálóról?
    A napokban fedeztem fel a terméket,és amit írnak róla az nagyon jól hangzik és az ára is kedvező kb. 4ezer körül van. Viszont eddig sehol nem találtam róla véleményt.