36
  • Norberto065
    Szevasztok !

Windows7em van és a 1280*800as felbontásnál nem tudom feljebb venni a felbontást pedig más játékkal hd felbontásban játszom.
    Valaki segítsen nekem.
  • csab76
    Sziasztok!!!
    tud valaki a Prototype-hoz végigjátszást???
    Köszi Üdv.
  • ReMeK
    Elég nagy lehúzás a cikk, mert szerintem jó játék.
    Mi ez a másik játék aminek Cole a főhőse?
  • dukey42
    én végigtosztam, szerintem nagyon szórakoztató
  • Hornymut
    Hmm, talán Elizabeth Green megölése? Ott a katonaság oldalán gyilkolod az amúgy teljesen fölöslegesen túlbonyolítva Greent.
    Mellesleg itt egy másik vélemény a játékról: http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200907&id=140

Azt el kell ismerni, hogy később a nehézség annyiban merül ki, hogy mindenhol detektorok vannak, és emiatt mindig megtalálnak a helikopterek, és rengeteg a Hunter akik akadályoznak minket. Nem rossz játék, de néha tényleg unalomba fullad, én ezért pihentettem pár napot, hogy újra kedvem legyen hozzá, és így vittem végig. Mellesleg aki a végső boss fight-ot kitalálta, annak legyenek nagyon kellemetlen napjai, ekkora köcsögséggel rég találkoztam
  • IMYke2.0.0.0
    Nem szabad elfelejteni: konzol átiratot kaptunk.
    Ez a játék controller-rel játszható igazán, élvezetesen!
    Őszintén szólva, ennél a játéknál éreztem először(!), hogy értelme volt megvennem a Logitech DS-emet!
    Billentyűzet + egér ebben a játékban nagyon suta.
  • L7wy
    Szerintem ezt át kéne szerkeszteni, ekkora lehúzást még nem láttam...
  • saxicola
    A cikkíró nagyon lehúzta a játékot. És még azt sem tudja ki a fejlesztő. Radical Entertainment!!!
    A Raven Software-nek nincs köze ehhez a game-hez.
  • saxicola
    84.42% Overall Rank: 1125
    PC Rank: 311
    2009 Games Rank: 58
    2009 PC Rank: 10
    Score based on 19 reviews
  • STK
    "adta ki a Raven Software"??? radical entertainment de sebaj :D
    PC, Xbox360, PS3, PS2??, Wii?? 5-ből 3 jó, több mint 50% :D
    külsőnézetes akciójáték :D:D ez az ajánló egy vicc?? :D mert ha az akkor nagyon jó, ha nem akkor pocsék
  • Balumann
    Hát én nem tudom, sok pozitívuma van a játéknak, jó grafika (és jó optimalizáció), hangulatos és jól kidolgozott helyszín, jó story, változatosság. Viszont szerintem elrontottak néhány dolgot, többek között az irányítás 1 részével (célzás, bemérés) nem voltam kibékülve. Ha nem automata célzással oldották volna meg, hanem pl. célkereszt jönne be a célzáskor (fegyver célzás, dobálás), már egy óriási plusszpont lett volna. Szintén nem tetszett ez az fejlesztési rendszer, főleg úgy, hogy el is veszítette a képességeit, és újra kell szerezni őket.
    Ezeken kívül van még jópár negatívum, ami miatt nekem is unalmassá vált, és már inkább idegesített, mint hogy élvezetet nyújtott volna. Pedig elején nagyon tetszett, jónak indult.
  • Evoluti0N
    Nálam a 2009-es felhozatalban eddig a top 5-ben benne van.
  • Zoliz
    Ez a cikkíró Horváth Tamás álnevű senki szépen lehúzta az utóbbi idők legélvezetesebb játékát. A Prototype-ot egyedül a GTA4-hez tudnám hasonlítani szabadságélményben és játszhatóságban, a grafika pedig pont olyan amilyen még elfut egy középkategóriás gépen is. Ebben a játékban pedig nem a grafika, az ami magával ragad. Ebben benne van minden ami például a Crysisben hiányzott (abban pl. a teknőslövöldözésig, meg a rákszedésig jutott a szabadságélmény, ez annál több)

4,5-re osztályzom, de legalább 85%
  • Killgore
    Sziasztok, nekem az egerem nem működik, de csak a menüben, állandóan visszaugrik középre, nem tudom elhúzni. mi lehet a baj? A játékban jól működik.
  • IMYke2.0.0.0
    Érthető: hiszen nem Crysis :)))))
    [Ami mellesleg egy rohadt Tech Demo]

Ez a játék JÓ. Így, nagy betűkkel.

• ProEvoFan
    a 19. küldetésnél abbahagytam a játékot, egyszerűen unalomba fulladt...pedig az elején nagyon lelkes voltam. sőt, így is játszottam vele kb 10órát:)
    jó játék, de valami hiányzik belőle ami a végigjátszásra ösztönözne
  • Ryder7
    Horváth Tamástól kérdezem, hogy az a küldetés hol van, hogy a katonák segitségével kell a mutánsokat megölni? olyan mellékküldetésekben van.
    És a karmok nem csak körülöttünk nőnek ki, hanem egy bizonyos helyen előttünk. körülöttünk csak devastator módban.
    Am PT-s videóim:

• n0k0m
    Sg hetvegi jatekajanlot nemartana megreformalni. Szar jatekra 5 csillag, Jo jatekra 3.

Mindenhol remek ertekeleseket kapott a jatek (8/10, 9/10). Ha joltudom eladasok is jolmentek, legalabbis steam-en heti top helyet vitte.

Infamous-t nemjatszottam. Sokkal jobb nemlehet, mert egyik helyen az egyik masik helyen a masik jatek van par tizedponttal elmaradva.
  • Sance231
    Hú, ez a játék aztán tele van ribizlilekvárral!
  • Hegi90
    Biztos, hogy arról a Prototypról olvasok itt, amivel énis játszottam?
  • G18XM8
    Ami nem tetszett: az utcákat járva mindig ugyan azokkal a karakterekkel találkoztam, akik ugyan úgy viselkedtek.
  • G18XM8
    Ez a játék teljesen új játékélményt nyújtott nekem, a grafika teljesen elfogadható, a hangok kiválóak, sehol nem akadt a játék, tehát az optimalizáció is tökéletes. A játék végig játszása után is nyújt szórakozást, nem úgy mint a legtöbb játék. Tetszett, hogy lehet úgy új játékot kezdeni, hogy a képességeim megmaradtak.
  • attes
    Valamiert a legtobb screenshot 286-oson keszul.
  • TommyGun
    Mellesleg ezt a Radical Ent. vagy kiket nem említsük már a Ravennel egy asztalon...ok a Raven se egy nagy ágyú de jó iparosok a fiúk, nem valami nevesincs banda, amit csinálnak az általában jobb mint az átlagos fos.
  • TommyGun
    Platforms: PLAYSTATION 3, XBOX 360, PC
  • Magh
    Grafikára illene adni 4 pontot, hatalmas teret jelenít meg elég jó minőségben, és nem akad, a végítélet meg 4-4.5, vagy 85%, ennél gyengébb értékelés irreális. A cikkíró gondolom gyorsan le akarta zavarni, esetleg végig sem játszotta. Ez sandbox, nem arra van kitalálva, hogy napi 6 óra játékkal végigvidd, úgy csak beleunsz. Szigorúan csak addig szabad vele játszani, amíg élvezed, elszórakozni a versenyekkel, kiélvezni a választott stílust. A fejlődés annyira nem változatos, de minden szerephez hozzáigazítható. Maga a harc elég primitív, de sokféleképpen fel lehet dobni, a történet nem rossz, a játékidő végigrambózva is elég testes. Sok szempontból felülmúlja pl. az Assasin's Creedet is, de a sandbox gyermekbetegségei bizony érződnek, majd talán AC2 vagy a Prototype 2 tud valamit kezdeni velük.
  • JaSoN HuNTeR #10
    Cikk iró... Nagyon király játék. Biztos valami szar confingon tolta. Látszik hogy nem vágja a játékot mivel oda irta hogy PS2re és Wii-re is van =D Szóval ne olcsa.
  • JaSoN HuNTeR #9
    PS2re és Wii-re megse jelent. =D
  • IMYke2.0.0.0
    Végig úgy éreztem, hogy cikkíró fórumtársunk nem azzal a játékkal játszott, mint én.
    Munka mellett 1 hétig tartott végigjátszani. Az elejétől fogva elkapott a játék. Kismillió (akár hasonló) próbálkozás közül ez még mindig fenn van a gépemen! A sztori mód után is tud újat nyújtani.
    * Hang, grafika nem akadt.
    * Mesterséges Intelligencia az elején direkt könnyű [szerintem eddig jutott el HT], a közepétől bizony okoz gondokat - de még épp elégséges szintig!
    [Gondolom, HT-nak az sem lett volna jó, ha az M.I. elejétől fogva taktikai szimulátorokat megszégyenítő módon harcolt volna ellene, a város utcáit pedig a sikongató lakosok pillanatok alatt elhagyták volna = totál üres város lett volna!]

Nálam ez 4.5-es játék.
  • Eriongtk
    Azért látom 1 spoileres kép is bekerült, rögtön az első oldalra :D
    Nekem egyedül 1 szívfájdalmam volt ezzel a játékkal kapcsolatban: cutscene-k alatt akadt a hang, torzult, be volt lassulva. Ennek a megoldására semmiféle hajlandóságot nem mutattak a készítők még több hónap után sem...
    Végül azért született megoldás: ki kellett csomagolni a játék hangjait tartalmazó fájlt, és törölni onnan egy alig 4 kilobyte méretűt... (ambient)
    Összességében megérte megvenni, mondjuk azért 1 coop lehetett volna, bár.. nem mintha 1 Alex nem lenne elég :)
  • Zoleeca
    rafikára akkor unsz rá, ha ugyanazokat a helyszíneket kell elviselned hosszú ideig. Pl a Test Drive unlimited is jól néz ki, de mindenhol ugyanolyan, semmi változatosság stb...
  • Itsuki
    ezt a játékot vagy szeretni lehet vagy utálni. a cikk irója nem szereti... én sem ,de azért 4es a játék...
  • Broafka
    Ahhoz képest, hogy volt olyan idő amikor az év játékának mondták, meg hogy milyen marha jó játék (amúgy szerintem is nagyon jó kis játék), ahhoz képest lehúzta a cikk író.
    De ez annyira ízlések és pofonok amúgy. Valószínűleg kedves cikk írónk ráunt a játék közepén, amikoris lényegében ugyanazokat kell csinálni, amit megértek. De grafikailag én azért adtam volna rá 4-est, és nem olyan kretén okokból, hogy "nincs vele panasz, de hamar rá lehet unni" (hogy lehet egy grafikára ráunni? az vagy szép, vagy nem...)hanem inkább azért, mert helyenként nincs a legjobban kidolgozva.
    összességében pedig majdnem 5.
  • Szefmester
    jaja a kopterek kemények vagy a kis drónok.. de a szopatást az übersolderek jelentik :D
  • Lunki88
    "Üldözésünk során kitartásnak, alapos kutatásnak a jelét se mutatják, így tényleg elég, ha a legelső ház tetejére felmászunk, máris elfelejtik, hogy láttak minket."

Azért ez így kicsit erős, nem tudom milyen nehézségen játszott a tisztelt cikkíró, de a játék közepe fele már igencsak meg tud izzasztani a katonaság, ha le akarjuk rázni őket. Persze ettől még gyenge az MI, de néha tud nehéz perceket okozni.
  • Pretorian
    A Raven Software-nek nem sok köze van a játékhoz.