9144
10804749371311425826.jpg

>>> WAREZ TOPIC <<<

A Warez témával oda fáradj!

GoG-s exe

Skip intro

Akiknek nincs widescreen (:
  • bendáj17
    egyetértek én is pont így fogom csinálni.
  • bélanéni #608
    Viszont a könyvet és a játékot is már nagyon várom. Mindkettőt remegő kézzel fogom kicsomagolni, és kézbe venni, és az utóbbit telepíteni.
  • bélanéni #607
    Én nem szeretem a nagy számokat, ha ilyesmiről van szó. Legyen 1 befejezés, de marhára kidolgozva az egész játék. Minél több van valamiből egy játékban, annál elnagyoltabb a kivitelezés. Legalábbis az esetek 95%-ában.
  • Jimmyke
    16 befejezésről kis infó, hogy mit vesz a játék számításba a végkimenetelnél.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gop estimated that the game will weigh in at around 40 hours and will have 16 "states" in which the game can end, ten based on major plot points - the death of a companion or the destruction of a nation - and six based on relatively minor details.
  • Gideon Wieth
    Szép jó estét mindenkinek.

Azért írok nektek, mert lett egy új munkám. Szabadidőmben egy internetes webáruháznak segítek, akik szeretnének a játékosok felé sokkal nyitottabbá válni. Ennek elősegítésére lehetőséget kaptak egy interjú elkészítésére a The Witcher 2 -vel kapcsolatban. Úgy gondoltuk, hogy mivel titeket legalább annyira érdekel a játék a ti kérdéseiteket is magunkkal vinnénk, és a cikk jövőhéten megjelenne az oldal addigra már átdolgozott játékvilág részlegén. Szóval röviden azt szeretnénk kérni, hogy kérdezzetek bátran, mindent írjatok le amit még nem tudtok és érdekel a játékkal kapcsolatban.

Köszönjöm / Köszönjük!

Az oldalért kattintsatok ide !!!!

(az oldal játékvilág részlege fejlesztés alatt áll és jövőhéttől lesz teljesen elérhető hírekkel interjúkkal és érdekes cikekkel karöltve), illetve sok-sok érdekes nyereményjátékkal, érdemes lesz figyelni. )
    A játék már most is nagyon jó áron elérhetőek nálunk.

Köszönöm a figyelmet.
  • Although
    *játszanék
  • Although
    Jól teszed, mert,ha mindenki warez-el játszik akkor nem éri meg hónapot évet, főleg éveket beleölni, hiszen abból ő nem lát pénzt. Jó ideje leszoktam a warezról, ha valami nem éri meg nekem akkor avval úgyse játszanák. Vagy én is megveszem féláron, harmadáron majd :)De a minőségre nem sajnálok 10-12e Ft-ot :)
  • The Protector
    Sorsdöntő lesz ez a game nekem is.
    Soha életemben nem fizettem teljes áru játékért.Sok eredetim van de már mind 2. szezonos.
    Lehet kivétel de ma vettem meg az AC Brotherhood-ot tuskóban 6000-ezerért.
    Nehéz szívvel de kicsengetem a 12K-t mert tudom h nem szemetet kapok érte.
  • bendáj17
    klassz képek és a sztori is frankó lesz. Nagyon várós egy játék.
  • Although
    A DA2 kihagyom, ez már nem nekem való :)
  • mindero
    Én azt ajánlom hogy: Witcher2, Skyrm, bármi más, és ha marad időd/pénzed akkor DA2.
  • Although
    Ez így viszont minden szempontból erős lesz szintén.
  • Although
    Woo tehát választ kaptam non-lineáris játékmenet! Ez most nagyon rossz nekem :( Valamire kellett volna hivatkoznom, hogy ne vegyem meg. :(
    Két vásárlást terveztem DA2, Skyrim, legalábbis nagy értékűt. És már örültem, csak egyet kell..heh.
  • Prince23
    Gyönyörű képek
  • Fehercsoki
    #549re tud valaki valamit mondani?
  • obe
    szerintem is idén nagyon sok must buy lesz, elébb a kihagyhatatlanok:

total war : shogun 2
    witcher 2
    dungeon siege 3
    tes: skyrim...ezek vakon, nagy esélyes vásárlások még:

deus ex 3
    brink
    portal 2
    dead island
    rage
    mass effect

és még ezeken kívül is akadhat meglepetés, tehát egyáltalán nem túlzó a 100 k idén, ha tényleg megvennék mindent ami csak érdekelne, persze anyagi okok miatt kénytelen leszek max 4-5 premier játékot engedélyezni magamnak, a többi ha valóban jó lesz, csak később sajnos...igaz, az idei játékokkal (plusz a meglévőkkel) éveket tudnék kihúzni mindig újat játszva
  • bendáj17
    az biztos nem lesz unalmas :)
  • MrAndree
    Nekem csak a májusom lesz kemény, mivel kb. 2 héten belül jön a Duke Nukem Forevere, a Witcher 2 meg a Fable 3. :)
  • Solid Snake
    A krémje
  • IMYke2.0.0.0
    "Diablo III" szinte már biztos, hogy csak 2012-ben jelenik meg.
  • IMYke2.0.0.0
    Én ebben az évben (ha sok felesleges pénzem lenne), akkor ezeket mind megvenném - de a bekeretezett az ugye 100%:

• wedge31
    Dead space 2
    W40k: Retribution
    Dragon Age 2
    Fable III
    Witcher 2
    Dungeon Siege 3
    Deus EX 3
    TES: Skyrim
    Mass Effect 3

Ha valami csoda folytán idén jönne a Diabló 3 azt se tudnám kihagyni...
  • Although
    Hát nem tudom én könyvekre se költenék 100.000 -t egy évben :) Nem tudom ki hogy van vele :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, átlag 10.000 Ft-al számolva, akkor ebben az évben (postaköltségekkel, vagy utazásokkal együtt) 100.000 Ft-odnak fognak örülni a boltokban :))))
    Nem semmi :)
    Mik lesznek azok?
  • wedge31
    Az idén kilenc premier vásárlást tervezek ebből már három megvan de leginkább erre a játékra várok.
  • bendáj17
    mindenképp megveszem az év játéka lesz nálam biztos.
  • Amiga
    Witcher 2-nél csak a lokalizálás tesztelése kerülhetett nagyjából egymillióba, ebben a fordítók pénze nincs is benne.

Vegyétek majd meg, hihetetlenül jó játék lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem az utolsó 0-Day (premier napján) vásárlásom 1999-ben volt...
    Ez is elárul valamit.
    A "The Witcher 2 lesz az első, 12 év után.
  • bendáj17
    igen így van, én se veszek mindent.
  • bélanéni #580
    Sok féle képpen fel lehet fogni a dolgot, de csak az egyik felfogás képviselői támogatják a fejlesztőket, a többiek potyázók. Persze én is csak azt veszem meg, amelyik megüti azt a mércét, amiből még a későbbiekben többet akarok. Ez nagyon ritka madár, a Witcher1-2 ilyen.
  • bendáj17
    minden ember más ki így ki úgy.
  • grebber
    Nekem is volt egy haverom aki pc-s és mondta minek veszek pc-re eredeti game-et.
    De persze vett ps3-at ami nem mellesleg törhető warezolható ő mégse csinálja hanem megveszi rá a gameket.
  • The Protector
    engem konkrétan lehülyéznek h veszek eredeti játékokat.Bezzeg nekik ott van egy rakat xbox360 as warez lemez és egyetlen egy eredeti játékuk sincs.Az egyetlen pc-s én maradtam a haveri társaságból és én rendszeresen veszek eredetit.Az egyik tesópár mondjuk anno ps re mindent eredetiben vett meg+ a zenei cd-ik meg dvd filmjeik nagy része is eredeti.
  • bélanéni #576

Ezt szerintem is csak így lehet felfogni. Utálom az "ilyenért nem adok ki pénzt" felfogást. Általában az ilyen jó fej gyerekek játszanak napi 5-10 órát (ingyen, elvárva, hogy mindig legyen meg a napi betevő játszanivaló, de minőségi ám).
  • bendáj17
    én is megfogom venni majd mindenképp. Tuti vásár.
  • The Protector
    én is ugyan ott és ugyan azt.
  • Solid Snake
    "izzadó tenyérrel várom a Premium kiadványt."
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, CDGalaxis-nál. Amint jön az értesítő, már nyomom is a "Megrendel" gombot, és izzadó tenyérrel várom a Premium kiadványt.
  • mike01010101
    Szerintem ha csak egy játékot veszel idén (és persze szereted az rpg-t) akkor ez legyen az. A top rpg-k közül ez jelenik meg egyedül magyarul és ez az egyetlen pc exclusiv cím. Talán ez is jelent valamit.
  • The Protector
    ez a jó hozzá állás a dolgokhoz.én is teljes mértékben így vélekedek.

cd galaxisnál rendeltél elő?