9144
-
bendáj17 #609 egyetértek én is pont így fogom csinálni. -
#608 Viszont a könyvet és a játékot is már nagyon várom. Mindkettőt remegő kézzel fogom kicsomagolni, és kézbe venni, és az utóbbit telepíteni. -
#607 Én nem szeretem a nagy számokat, ha ilyesmiről van szó. Legyen 1 befejezés, de marhára kidolgozva az egész játék. Minél több van valamiből egy játékban, annál elnagyoltabb a kivitelezés. Legalábbis az esetek 95%-ában. -
Jimmyke #606 16 befejezésről kis infó, hogy mit vesz a játék számításba a végkimenetelnél.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gop estimated that the game will weigh in at around 40 hours and will have 16 "states" in which the game can end, ten based on major plot points - the death of a companion or the destruction of a nation - and six based on relatively minor details. -
#605 Szép jó estét mindenkinek.
Azért írok nektek, mert lett egy új munkám. Szabadidőmben egy internetes webáruháznak segítek, akik szeretnének a játékosok felé sokkal nyitottabbá válni. Ennek elősegítésére lehetőséget kaptak egy interjú elkészítésére a The Witcher 2 -vel kapcsolatban. Úgy gondoltuk, hogy mivel titeket legalább annyira érdekel a játék a ti kérdéseiteket is magunkkal vinnénk, és a cikk jövőhéten megjelenne az oldal addigra már átdolgozott játékvilág részlegén. Szóval röviden azt szeretnénk kérni, hogy kérdezzetek bátran, mindent írjatok le amit még nem tudtok és érdekel a játékkal kapcsolatban.
Köszönjöm / Köszönjük!
Az oldalért kattintsatok ide !!!!
(az oldal játékvilág részlege fejlesztés alatt áll és jövőhéttől lesz teljesen elérhető hírekkel interjúkkal és érdekes cikekkel karöltve), illetve sok-sok érdekes nyereményjátékkal, érdemes lesz figyelni. )
A játék már most is nagyon jó áron elérhetőek nálunk.
Köszönöm a figyelmet. -
Although #604 *játszanék -
Although #603 Jól teszed, mert,ha mindenki warez-el játszik akkor nem éri meg hónapot évet, főleg éveket beleölni, hiszen abból ő nem lát pénzt. Jó ideje leszoktam a warezról, ha valami nem éri meg nekem akkor avval úgyse játszanák. Vagy én is megveszem féláron, harmadáron majd :)De a minőségre nem sajnálok 10-12e Ft-ot :) -
#602 Sorsdöntő lesz ez a game nekem is.
Soha életemben nem fizettem teljes áru játékért.Sok eredetim van de már mind 2. szezonos.
Lehet kivétel de ma vettem meg az AC Brotherhood-ot tuskóban 6000-ezerért.
Nehéz szívvel de kicsengetem a 12K-t mert tudom h nem szemetet kapok érte. -
bendáj17 #601 klassz képek és a sztori is frankó lesz. Nagyon várós egy játék. -
Although #600 A DA2 kihagyom, ez már nem nekem való :) -
mindero #599 Én azt ajánlom hogy: Witcher2, Skyrm, bármi más, és ha marad időd/pénzed akkor DA2. -
Although #598 Ez így viszont minden szempontból erős lesz szintén. -
Although #597 Woo tehát választ kaptam non-lineáris játékmenet! Ez most nagyon rossz nekem :( Valamire kellett volna hivatkoznom, hogy ne vegyem meg. :(
Két vásárlást terveztem DA2, Skyrim, legalábbis nagy értékűt. És már örültem, csak egyet kell..heh.
-
#596 Gyönyörű képek -
#595 #549re tud valaki valamit mondani? -
obe #594 szerintem is idén nagyon sok must buy lesz, elébb a kihagyhatatlanok:
total war : shogun 2
witcher 2
dungeon siege 3
tes: skyrim...ezek vakon, nagy esélyes vásárlások még:
deus ex 3
brink
portal 2
dead island
rage
mass effect
és még ezeken kívül is akadhat meglepetés, tehát egyáltalán nem túlzó a 100 k idén, ha tényleg megvennék mindent ami csak érdekelne, persze anyagi okok miatt kénytelen leszek max 4-5 premier játékot engedélyezni magamnak, a többi ha valóban jó lesz, csak később sajnos...igaz, az idei játékokkal (plusz a meglévőkkel) éveket tudnék kihúzni mindig újat játszva -
bendáj17 #593 az biztos nem lesz unalmas :) -
MrAndree #592 Nekem csak a májusom lesz kemény, mivel kb. 2 héten belül jön a Duke Nukem Forevere, a Witcher 2 meg a Fable 3. :) -
#591 A krémje -
#590 "Diablo III" szinte már biztos, hogy csak 2012-ben jelenik meg. -
#589 Én ebben az évben (ha sok felesleges pénzem lenne), akkor ezeket mind megvenném - de a bekeretezett az ugye 100%:
-
#588 Dead space 2
W40k: Retribution
Dragon Age 2
Fable III
Witcher 2
Dungeon Siege 3
Deus EX 3
TES: Skyrim
Mass Effect 3
Ha valami csoda folytán idén jönne a Diabló 3 azt se tudnám kihagyni... -
Although #587 Hát nem tudom én könyvekre se költenék 100.000 -t egy évben :) Nem tudom ki hogy van vele :) -
#586 Hát, átlag 10.000 Ft-al számolva, akkor ebben az évben (postaköltségekkel, vagy utazásokkal együtt) 100.000 Ft-odnak fognak örülni a boltokban :))))
Nem semmi :)
Mik lesznek azok? -
#585 Az idén kilenc premier vásárlást tervezek ebből már három megvan de leginkább erre a játékra várok. -
bendáj17 #584 mindenképp megveszem az év játéka lesz nálam biztos. -
#583 Witcher 2-nél csak a lokalizálás tesztelése kerülhetett nagyjából egymillióba, ebben a fordítók pénze nincs is benne.
Vegyétek majd meg, hihetetlenül jó játék lesz. -
#582 Nekem az utolsó 0-Day (premier napján) vásárlásom 1999-ben volt...
Ez is elárul valamit.
A "The Witcher 2 lesz az első, 12 év után.
-
bendáj17 #581 igen így van, én se veszek mindent. -
#580 Sok féle képpen fel lehet fogni a dolgot, de csak az egyik felfogás képviselői támogatják a fejlesztőket, a többiek potyázók. Persze én is csak azt veszem meg, amelyik megüti azt a mércét, amiből még a későbbiekben többet akarok. Ez nagyon ritka madár, a Witcher1-2 ilyen. -
bendáj17 #579 minden ember más ki így ki úgy. -
#578 Nekem is volt egy haverom aki pc-s és mondta minek veszek pc-re eredeti game-et.
De persze vett ps3-at ami nem mellesleg törhető warezolható ő mégse csinálja hanem megveszi rá a gameket. -
#577 engem konkrétan lehülyéznek h veszek eredeti játékokat.Bezzeg nekik ott van egy rakat xbox360 as warez lemez és egyetlen egy eredeti játékuk sincs.Az egyetlen pc-s én maradtam a haveri társaságból és én rendszeresen veszek eredetit.Az egyik tesópár mondjuk anno ps re mindent eredetiben vett meg+ a zenei cd-ik meg dvd filmjeik nagy része is eredeti. -
Ezt szerintem is csak így lehet felfogni. Utálom az "ilyenért nem adok ki pénzt" felfogást. Általában az ilyen jó fej gyerekek játszanak napi 5-10 órát (ingyen, elvárva, hogy mindig legyen meg a napi betevő játszanivaló, de minőségi ám). -
bendáj17 #575 én is megfogom venni majd mindenképp. Tuti vásár. -
#574 én is ugyan ott és ugyan azt. -
#573 "izzadó tenyérrel várom a Premium kiadványt." -
#572 Igen, CDGalaxis-nál. Amint jön az értesítő, már nyomom is a "Megrendel" gombot, és izzadó tenyérrel várom a Premium kiadványt.
-
mike01010101 #571 Szerintem ha csak egy játékot veszel idén (és persze szereted az rpg-t) akkor ez legyen az. A top rpg-k közül ez jelenik meg egyedül magyarul és ez az egyetlen pc exclusiv cím. Talán ez is jelent valamit.
-
#570 ez a jó hozzá állás a dolgokhoz.én is teljes mértékben így vélekedek.
cd galaxisnál rendeltél elő?