Újabb reboot jöhet: Interjú a vámpírral

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem hibákat akarnak javítani. és mivel könyvadaptációról van szó, így simán lehet más. kimaradt sok dolog, neil jordan is van, amit szabadabban kezelt, anno fújtak is a rajongók eleget. érdekes lehet látni majd egy másik megközelítést. ahány ember, annyi verzió lehet.
Az interju a vampirralt feldolgozni barhonnan is probalom nezni, hatalmas bakloves lenne. Az a film tokeletesen jo, es mai szemmel nezve is az, semmi hiba nem volt benne.

Remélem akkor már a Lestat kötet is feldolgozásra kerül és akkor végig egy szereplõ viszi a címszerepet..
Persze, hogy nem érdemes, csak felhoztam azt, hogy mi a kiemelkedõ bevétel. Az Interjú nem volt kiemelkedõ. A Kárhozottak meg afféle kamu folytatás, sok-sok évvel az elsõ rész után, más Lestattal, stb. Kár, hogy az eredeti szereplõkkel, rendezõvel nem készült.
Zombee
Folytatták, hisz elkészült a Kárhozottak királynõje. Csak épp szar lett, emiatt jegelték utána.
Véres, vámpíros film bevételeit nem érdemes egyébként összevetni olyanokkal, mint a Lion King, meg a Forrest Gump, azok ugyebár nem is R besorolásúak😊.

Épp ezt akartam én is mondani. Forrest Gump, Lion King, világszerte 6-700 milliót hoztak. Azok kiemelkedõ bevételt produkáltak. A Vámpír hozta a 100+100, vagyis, ahogy írod, "jó" lett. Vagy "kimondottan jó". Vagy sikeres, ahogy fent van. Ha kiemelkedõ lett volns, akkor talán folytatták is volna, de sajnos baromi drága film volt, így nem folytatták a könyveket.
Zombee
Azt írja, hogy nem hozott kiemelkedõ bevételt. 1994-ben szerintem a 105+118M kimondottan jónak számít.
A cikkbõl nekem inkább az jön le, hogy a szerzõ szerinti csekélyebb bevétel ellenére is majdnem top10-es lett, vagyis mintha abban az évben elmaradtak volna az igazán nagy sikerek. Bár nem emlékszem, mik voltak 94-ben, de biztos volt pár nagyobb kasszasiker még.

Bárhogy olvasom, a hírben nincs említve, hogy nem lett sikeres, hanem épp az van leírva, hogy a legsikeresebb filmek között volt. Te írtad, hogy nem volt sikeres.
Szerintem sikeres volt, én Viktor szokásos hülyeségére írtam, hogy ne írjon már olyan mondatokat, hogy bár anyagilag nem lett sikeres... ezzel kb azt pedzegetve, hogy a film nem volt sikeres.
Zombee
Viktor szeret a számokkal dobálózni. Akkor tegyük mi is. 60 millióba került a film, és úgy hozott 105-öt az USA-ban, és még 118-at világszerte. Egy R besorolású filmtõl azért ez nem rossz. Azt se felejtsük el, hogy 1994-et írunk.
A reboot szót pedig felejtsük el egy könyvadaptáció esetében, mivel még ha az Interjút is dolgozzák fel újra, biztos nem fogják újragondolni. Valamelyik folytatás megfilmesítése esetén pedig a reboot eleve értelmetlen.
A sztárparádéról meg csak annyit, hogy a filmben látható sztárok közül egyedül Tom Cruise volt már 1994-ben is sztár. Brad Pitt és Antonio Banderas is ezzel a filmmel lett igazán ismert, mindketten ezt követõen kapták a kiugrást jelentõ szerepeiket. Szegény Kirsten Dunst-nak pedig, bár azóta összejött a Pókember, továbbra sincs neve, unalmas, szürke kisegér. Christian Slater meg... õ sose volt húzónév, a 90-es évek közepe után pedig végképp lecsúszott.

Honnan veszed, hogy nem volt sikeres? Nézz utána elõször.
És mi köze lesz az uj részhez ahhoz hogy a régi klasszikus volt?
Nee! Ezt nee... csak ezt ne...

Azt meg kifelejtette a cikkíró, hogy akár sikeres volt anyagilag akár nem, ez egy igazi klasszikus. Bár az a mondat elég szánalmas, hogy nem volt sikeres, de a saját évének top10-jében bennevolt. Amúgy meg a kult státuszát tekintve nehezen hiszem el, hogy a DVD-k nem fogytak...