Crank 2. - Magasfeszültség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem tetszett a film. Az elsõ is.
Azt hiszem ez az a kategória, amikor mondhatnánk: leszarom a bevételi adatokat.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Megnéztem, de töröltem is le a francba
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
X-bow Apollo
most már eltöltöttem vagy 2 és fél évtizedet "komoly" akciófilmek megtekintésével, és azokban az a vicces, hogy próbálnak komolyak maradni. ez legalább nem.
más, de nekem a stephen dorff-féle botched jutott az eszembe róla (szintén b, szintén jó, ha vki vevõ a félparódiára).
azért kiváncsi lennék (és utólag lehet kattogni), hogyha pl a készítõk névsorában szerepelne olyan név, mint tarantino vagy rodriguez, ugyanazoknak az embereknek uagyanaz lenne-e a véleménye, mint így...
ps: végre még vki, akinek tetszett a revolver.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Ez a film pedig egy rakás fos, ha komolyan veszed egyetlen percét is. Én inkább egy akció-börleszket láttam benne.
Azért van a forum, hogy vitázhassak veletek. :)
"Magasfeszültség, sajnos inkább lett beteges rendezõi maszturbáció,..."
áhh...Viktor faszság, ennyi...
Nekem Die Hard beütése van a dolognak, ahol a mindenféle akadályt leküzdõ fõhõs hatalmas "arc" szövegekkel(de nem bántó, mint a GIJ) eléri célját, még ha az atyaúristennel kell szembe mennie. Persze itt már egy kicsit szabadabb tálalási stílust kapunk, de nekem ez csak plusz. Nem lesz belõle kult film, de még az emészthetõ kategóriába esik nálam.
Cohen pedig kibaszott jó karakterszínész!
a crank elsõ része után sztem ez tökéletes második rész volt (fõleg a random mozgó emberrel, az volt a legkeményebb <#vigyor3>#vigyor3>), a brüno meg egy fasza vígjáték.
azt meg nem értem, ha van olyan, hogy valaki az elsõ rész után megnézte ezt, és az elsõ tetszett neki, a második meg nem. ugyanolyan a kettõ, igazi agykikapcsolós baromság, kiválóan szórakoztam rajta <#vigyor4>#vigyor4>
Vki meg irta hogy az olasz melo óta nem látta jó filmben Stathamet, hát sztem az a film is egy rakás $zar lett de ezzel vissza is kanyarodtunk az elsõ mondtatomhoz 😄
Az Olasz Meló óta nem láttam jó filmben.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Szvsz zseniális a második rész, ha képesek vagyunk venni a lapot és a helyükön kezelni a dolgokat. A Cheliost kisgyerekként mutató részben még értelmezi is magát a film: egy videojátékoktól túlpörgetett tinédzser agyszüleményét látjuk.
a "csúcspont" a godzilla méretûvé nõtt, torz fejû szörnyekké vált chelios meg az egyik ferdeszemû közti küzdelem...majdnem abbahagytam ott, de kíváncsi voltam, hogy EZ után mi jöhet még. sajnos tudták fokozni a szart, méghozzá epikus méretû foshalommá, de nem spoilerezek.
Mennyire érdekes, hogy azt az undorító Brüno-t nem húzta le ennyire Szekeres úr.
Bár saját vélemény, nem elõször írom le: nem kéne filmkritikát írnia annak aki csak a számokban meg a saját valaga kurkászásában hisz...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
A gamert meg már nagyon várom, mert a trailer nagyon ütös.
A boncasztalról meg annyit, hogy sztem az se rossz. Láttam már ezeknél sokkal rosszabb filmet.
sajna ez a második rész egy baklövés volt.
szerintem is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!