15
-
bcsaba73 #15 Ez a műsor egy nulla. Kuki egy b@lfasz. Kovács Katis átverésnél sírni tudtam volna olyan sz@r volt!! -
feriland #14 ez a műsor már szánalmas...mikor Balázs vitte már az is elég gyenge volt, de a legutolsó rész már katasztrófa volt. Nulla poén... -
smaszi #13 "Az eddigi "evolúcióban" Balázs volt a legjobb. Néha már azon is sírva röhögtem, ahogy ő sírva röhögött a megszívatott áldozatokon...
Innentől már visszafejlődés fog következni... "
Ezzel egyet kell, hogy értsek! Szerintem is Balázs(zsírbüfé) műsorvezetővé avanzsálása volt az egyik legjobb döntése a vezetőségnek. Bár már ő is kissé elfáradni látszott így az utóbbi pár részben. Látható volt, hogy már nem igazán foglalkozott a műsor vezetésével, inkább csak "gyorsan lezavarta". De még így is voltak jó ötletek, poénok.
Azt nem tudom, hogy ez a "kuki" milyen műsorvezetőként, mert eddig talán a Vacsoracsatában láttam, meg a Balázs használta őt egy átveréshez (amit szerintem túljátszott), de majd ez is kiderül...bár szerintem is visszafejlődés fog következni az első pár rész után... -
#12 Balázs a gyerek érkezése miatt gondolom most kicsit visszavesz a műsorokból.
De remélem visszajön. -
Kferro #11 Cooky repülőszimulátorozik, úgyhogy rossz ember nem lehet. :) -
FoodLFG #10 Jáksót jobban bírtam, mint a Balázst.
A Balázs éra olyan vegyes volt, bár az utóbbi időben már nem néztem.
Mindenesetre itt úgyis az átveréseken van a hangsúly, szóval annyira nem számít a műsorvezető személye. Különösebb bajom nincs ezzel a Cooky gyerekkel. -
kanduhr #9 A cikk téves, mert a Kész átverést még Reviczky Gáborral kezdték, majd őt váltották Bochkorék.
:) -
Xabinho87 #8 Bírtam Balázst kár hogy elmegy. Viszont jó ötletnek tartom hogy Cooky lesz az új műsorvezető. Biztosan megújul a műsor és bírom jó poénjai vannak. -
Dean Winchester #7 áá 12 től tuti több hiszen 8 éve regisztrált szóval 4 évesen nem nyomhatja az sg-t :D na de off vége!
Mikor meg láttam a hírt egyszerüen nem kaptam levegőt :(
Balázst leváltani???? Miért?????
cookeeit meg betenni áá annyira jó nem lesz egyszerüen nem jó a srác őneki ez nem való!
Legalábbis az eddigi tv-s adásokból látva ő nem erre született :S
balázs legalább hülyült meg alapból ilyen kis"köcsög" :D Jó értelemben :P -
Lipi1980 #6 Balázst lecserélni erre a kis p***re???
Az eddigi "evolúcióban" Balázs volt a legjobb. Néha már azon is sírva röhögtem, ahogy ő sírva röhögött a megszívatott áldozatokon...
Innentől már visszafejlődés fog következni... -
123sawyer456 #5 pont ezt a francia díszbuzit kellet ám oda betenni először tanulja meg rendesen a magyar nyelvet ennek sokkal jobb műsorvezetőket is találhattak volna -
diablo1336 #4 amugy sztem az ipse jó arc ,rádió1-en is lehet rajta röhögni,főleg ha fogja a poént. Én mindenképp egy páros műsorvezetőt raknék akkor már be- a társa majka lehetne(alapból nem nagyon birom a fazont ,de ketten nagyon hülyék tudnak lenni és ez kell). Amúgy Sebestyén Balázsnak respect volt egy kettő nagyon jó rész. -
winnie #3 szerintem mindenki magából indul ki. gg biztosan így szokott állást szerezni. fel sem merül benne, hogy felkérték vagy pályázat volt és jelentkezett és elnyerte. -
Loverman #2 inkább kit nem. nem hinném hogy nagyon kapkodott volna érte bárki is. tudod ilyenkor a producerek szoktak megkeresni embereket a feladatra és nem fordítva, nem ők jelentkeznek, ergo senki sem túr ki senkit. amúgy a színvonal alapján 12 éves lehesz, vagy tajparaszt (vagy mindkettő).
-
GG #1 Ba' meg ezt a kis pöcs meg kit kúrt meg hogy ezt az állást megkapja?