Madden NFL 10
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A topik jó!
A játékról az elsõ véleményem nagyon pozitív. 2000 óta követem figyelemmel az EA NFL sorozatát, és meg kell hogy mondjam, ez a legjobban sikerült rész eddig. A Graf kiváló, a játékmenet szintén, a körítés pedig az eddigi legszínvonalasabb. Az arcade jelleg kezd teljesen eltûnni a sorozatból, és végre valódi fociszimulációt kapnak a fanok. Amondó vagyok hogy ha lehetõség van rá a mostani fejlesztõbrigádnak kellene tovább vinnie a sorozatot. Nagyon jó munkát végeztek. Sajnos pc-re nem jön. Pedig hiszem hogy az új gameplay-vel, és nextgen körítéssel sok pc-s ruházna be eredeti darabokra is.
A játékról az elsõ véleményem nagyon pozitív. 2000 óta követem figyelemmel az EA NFL sorozatát, és meg kell hogy mondjam, ez a legjobban sikerült rész eddig. A Graf kiváló, a játékmenet szintén, a körítés pedig az eddigi legszínvonalasabb. Az arcade jelleg kezd teljesen eltûnni a sorozatból, és végre valódi fociszimulációt kapnak a fanok. Amondó vagyok hogy ha lehetõség van rá a mostani fejlesztõbrigádnak kellene tovább vinnie a sorozatot. Nagyon jó munkát végeztek. Sajnos pc-re nem jön. Pedig hiszem hogy az új gameplay-vel, és nextgen körítéssel sok pc-s ruházna be eredeti darabokra is.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Nhl 2k10, Nba 2k10.
11
igen,jobb lenne,mert így jelenleg nem is lesz pc-re...azaz hozzá se kezdtek...
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Jobb ha egy közepes elavult grafikájú játékot adnának ki? Szerintem így a legjobb mindenkinek. Nfl kivételével ott vannak a 2k játékok pc-re. Akinek megvan Xbox 360 és nem túl profi az játhatna velem egy meccset. (én se vagyok az)
mekkora szarrágó ez az íjéé...
nem jelenik meg, ahogy az NBA Live 10 vagy az NHL 10 sem....am meg
de jó is lenne...de ha íénincs kiírva akkor kevés az esély
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Tényleg jó kérdés! 😊
Mondjuk gametrailers-en, meg máshol is említik a PC-s változatot, de az easports.com-on én nem láttam!
8)
Mondjuk gametrailers-en, meg máshol is említik a PC-s változatot, de az easports.com-on én nem láttam!
8)
REAL MADRID
jó kérdés,de a graf marad a régi,az a baj...legalábbis pécén...