Winston hangfalak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új Tannoy szettek (házimozi, stb) negyed millió körüli árban vannak. Én a helyedben kipofoztatnám és eladnám egy gyûjtõnek, jól😊
[merlinw.org]
amúgy ha gondolod én tudok veled csereberélni JBL-re , annak nem lehet túlküldeni a mágnesét és többet is elvisel.
igen szép áraik vannak.
meg ne próbáld túlvezérelni mert el fog szálni az alnico mágnes , újra kell tölteni, nem sok helyen tudják megcsinálni egész európábna
Igen azok tannoy és jól is szolnak ma kipróbáltam amugy discozok de ijet még énse láttam és amugy drága ez a fajta??
...
ok , ne köszönj semmit, viszont ha tényleg tannoy akkor irj privit 😊)
Ehhez hasonlóak! De megnézem pontosan majd...
Köszi szépen a segítséget...
Hálám üldözni fog LOL
Köszi szépen a segítséget...
Hálám üldözni fog LOL
...
nézd meg pontosan ilyenek e a sugárzók ,lehe tévedek akkor nincs szerencséd :p
http://images.google.hu/images?hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=ke5&q=tannoy%2012%22&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
ez egy közkedvelt széllessávú hangsugárzó angliából "dual concentric", nagy irodalma és rajongótábora van. Javitás viszont nehézkes ,viszont ÉRDEMES 😊))
Keresztváltót tuningolni szintúgy érdemes, rendes hangkártyát vagy DA konvertert szerezni hozzá ugyancsak. Persze csak ha nem adod el .
Keresztváltót tuningolni szintúgy érdemes, rendes hangkártyát vagy DA konvertert szerezni hozzá ugyancsak. Persze csak ha nem adod el .
hja ezt úgy hivják hogy TANNOY , a fiatalembernek szerencséje van .
22
ok akkor ne szedd le az elejét, és nem derül ki hogy mi az : DD sõt bele se nézz mert poros lesz a kezed : DDD
2x 12" ??? az érdekes vmi. Nem tudok segiteni ha nem látom, akár szerencséd is lehet , de ha egyszer nem látom nem fárasztom magam h irogassak.
térfogatot...
??? 😊 szedd le a boritót és lássuk az átmérõt, ürméretet sem mondtál még .
woofer, magassugárzó , tudod ezek idõvel tönkremennek fõleg az elõbbi. Szóval az elejéérõl egy intelligens képet lõj pls.
mutasd a drivereket abból minmden kiderül
ebbõl a "mennyi az ára" dologból arra következtetek, hogy el akarja adni 😄
talán ha raknál képet róla 😄
a neten tuti van vmi lista a típusokról, képekkel stb. kb. 5perc meló sztem
a neten tuti van vmi lista a típusokról, képekkel stb. kb. 5perc meló sztem
Melyik típus? Megnézed a hátulján a matricát, ha nincs matrica akkor keresgélj a neten.
Milyen árban van? Nem mindegy mennyibe kerül? Már a tiéd. Jól szól vagy nem az érdekeljen.
Milyen árban van? Nem mindegy mennyibe kerül? Már a tiéd. Jól szól vagy nem az érdekeljen.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae