38
Winston hangfalak
-
#38 Az új Tannoy szettek (házimozi, stb) negyed millió körüli árban vannak. Én a helyedben kipofoztatnám és eladnám egy gyűjtőnek, jól:) -
readswift #37 amúgy ha gondolod én tudok veled csereberélni JBL-re , annak nem lehet túlküldeni a mágnesét és többet is elvisel. -
readswift #36 igen szép áraik vannak. -
readswift #35 meg ne próbáld túlvezérelni mert el fog szálni az alnico mágnes , újra kell tölteni, nem sok helyen tudják megcsinálni egész európábna -
#34 Igen azok tannoy és jól is szolnak ma kipróbáltam amugy discozok de ijet még énse láttam és amugy drága ez a fajta?? -
readswift #33 ok , ne köszönj semmit, viszont ha tényleg tannoy akkor irj privit :)) -
#32 Ehhez hasonlóak! De megnézem pontosan majd...
Köszi szépen a segítséget...
Hálám üldözni fog LOL -
readswift #31 nézd meg pontosan ilyenek e a sugárzók ,lehe tévedek akkor nincs szerencséd :p -
readswift #30 http://images.google.hu/images?hl=hu&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=ke5&q=tannoy%2012%22&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi -
#29 Szerintem ezek mellé akkor pont jó lesz nem?
Árba sacperköbö mennyi lehet?
-
readswift #28 ez egy közkedvelt széllessávú hangsugárzó angliából "dual concentric", nagy irodalma és rajongótábora van. Javitás viszont nehézkes ,viszont ÉRDEMES :)))
Keresztváltót tuningolni szintúgy érdemes, rendes hangkártyát vagy DA konvertert szerezni hozzá ugyancsak. Persze csak ha nem adod el . -
#27 Örüljek mint majom a farkának? -
#26 vagyis? -
readswift #25 hja ezt úgy hivják hogy TANNOY , a fiatalembernek szerencséje van . -
#24 uh ez igen bazdmeg szép példány:o -
#23 mi 22?
-
exider #22 22 -
#21 -
#20 NA... a baszogatást hagyjuk oksa! -
#19 pill
mindjárt csinálok még egy képet -
readswift #18 ok akkor ne szedd le az elejét, és nem derül ki hogy mi az : DD sőt bele se nézz mert poros lesz a kezed : DDD -
#17 bocsika de nem naon értek én hozzá -
readswift #16 2x 12" ??? az érdekes vmi. Nem tudok segiteni ha nem látom, akár szerencséd is lehet , de ha egyszer nem látom nem fárasztom magam h irogassak. -
#15 40*60*80-as 2 mélynyomóval 30cm, meg 2db 15cm is szubcsővel -
readswift #14 térfogatot... -
readswift #13 ??? :) szedd le a boritót és lássuk az átmérőt, ürméretet sem mondtál még . -
#12 vagyis hangszórók egy dobozban... LOL -
#11 Milyen drivereket? ez csak a hangfal egy dobozban... -
readswift #10 woofer, magassugárzó , tudod ezek idővel tönkremennek főleg az előbbi. Szóval az elejééről egy intelligens képet lőj pls. -
readswift #9 mutasd a drivereket abból minmden kiderül -
#8 Sehol semmi...sajna
ha lenne akkor tudnám h mit keressek hol -
#7 Az elején a szövet Lószőrből van -
#6 -
karajjj #5 ebből a "mennyi az ára" dologból arra következtetek, hogy el akarja adni :D -
#4 Pillanat és adok képet -
#3 talán ha raknál képet róla :D
a neten tuti van vmi lista a típusokról, képekkel stb. kb. 5perc meló sztem -
#2 Melyik típus? Megnézed a hátulján a matricát, ha nincs matrica akkor keresgélj a neten.
Milyen árban van? Nem mindegy mennyibe kerül? Már a tiéd. Jól szól vagy nem az érdekeljen. -
#1 Sziasztok!
Szereztem egy Winston fajtájú hangfalat, de nem tudom, h melyik típus, és h milyen árba van...
Valaki tud segíteni?