Poser & Vue

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄

the world is mine

<marquee direction=right>😄</marquee>

the world is mine

Ezt tegnap csinaltam

Ez pedig a ketto kombinacioja sajnos nem olyan jo minosegu de mar nem birja a gepem szoval ugy nez ki kell egy erosebb<#idiota>

the world is mine

Elvileg ennek mukodni kellene ez szerintem hasonlo lehet mint a maya learning edition
http://www.e-onsoftware.com/try/vue_7_ple/

the world is mine

Bruk
Mondjuk én még ott tartok hogy Vue-t honnan szerezhetem be (nyilván nem adok érte pénzt, mert sajnos nem tehetem meg, am megvenném). 😊

Amugy az a jo pl a vueben hogy lehet telepiteni pl cinema4d ala vagy maya, 3dmax es ugyanugy letrehozhatsz egy ilyen tajat aztan kedved szerint hasznalhatod.

the world is mine

Látom többen is érdeklõdnek a 3D-s modellezéséért és ezért mutatnék nektek egy oldalt ahol szintén 3D modellezéssel foglalkozunk igaz nem ezzel a két programmal de attól még megnézhetitek. Mi a Cinema4d-vle dolgozunk de biztos vannak a tagok között olyan aki mint kiegészítõ programként használja ezt a két programot. A munkáinkat megnézhetitek a galériában és fórum is rendelkezésre áll ha vkinek segítségre van szüksége.
Végül pedig az oldal: Magyar Cinema4D Közösség

ki kéne próbálni 😄
Hegi90
+fav 😄

Talán egyszer nekiállok 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Thanks monoton 😊 amugy nem bonyolultak es tenyleg rengeteg segitseg van hozzajuk rovid ido alatt nagyon jo kepeket lehet veluk kesziteni vagy animaciot.

the world is mine

<#vigyor1>

REAL MADRID

Looooser
hmmm a karib tenger kalózait is ezzel csinálták.... asszem mentem torrentelni....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Én csak a Poser-t használtam eddig, de az nem olyan bonyolult. Ráadásul mind a két programhoz van rengeteg tutorial amik segítenek a tanulásban.

REAL MADRID

hát nem lehet valami egyszerû program 😄
jackcsabi
Az nem rossz 😮

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

De látod õ csak a szép képek miatt nyitotta <#heureka>

REAL MADRID

nandorb
ezt a topik nyitonak kellett volna ide rakni😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Bruk
Ez nagyon jó.
Köszi.
Ki is próbálom..

Vue

A programnak három változata létezik:

* e frontier Vue Infinite a leghatékonyabb és legfejlettebb megoldás, amelynek segítségével természeres, élethû 3D-s objektumokat, környezeteket hozhatunk létre, animálhatunk, ill. renderelhetünk.
* e frontier Vue Esprit, melynek segítségével kreativitásunkat a renderelési technológiával ötvözve és számos hasznos eszköz közül választva képeinket könnyedén animálhatjuk és renderelhetjük.
* e frontier Vue Easel, melynek segítségével különbözõ látványos 3D-s környezeteket hozhatunk létre.

A Vue 5 Infinite szoftver segítségével természeres, élethû 3D-s objektumokat, környezeteket hozhatunk létre, animálhatunk, ill. renderelhetünk.
A szoftver személyre szabott, kényelmes és felhasználóbarát munkaterületének segítségével gyorsan és könnyedén készíthetünk látványos, élethû szél-fújta fákat, növényeket, égboltot, életszerû és részletgazdag tájakat stb. Az elkészített objektumokat a beépített EcoSystem technológia segítségével teljes mértékben animálhatjuk.
A Vue 5 Infinite a 3D legfantasztikusabb, leglátványosabb megoldásait tárja elénk.

A Vue szoftver segítségével természeres, élethû 3D-s objektumokat, környezeteket hozhatunk létre, animálhatunk, ill. renderelhetünk.
A szoftver személyre szabott, kényelmes és felhasználóbarát munkaterületének segítségével gyorsan és könnyedén készíthetünk látványos, élethû szél-fújta fákat, növényeket, égboltot, életszerû és részletgazdag tájakat stb. Az elkészített objektumokat a beépített EcoSystem technológia segítségével teljes mértékben animálhatjuk.

A Vue a 3D legfantasztikusabb, leglátványosabb megoldásait tárja elénk.
/szoftver.hu/ eredeti

képek

REAL MADRID

Poser

Az e frontier zászlóshajója a Curious Labs által kifejlesztett Poser karaktermodellezõ szoftver. A Poserrel a modellkészítõ mûvész - akár egy szobrász - emberi, állati karaktereket, lényeket lemodellezhet, olyanformán, hogy a karakter minden egyes részét módosíthatja a fejek formájától egészen a lábujjakig. A modellhez valósághû (akár Adobe Photoshop programmal készült) textúrákat használhatunk, valamint fejlett haj- és szõrgenerátor segíti munkánkat. A karaktereket animálhatjuk is, különbözõ mimikát jeleníthetünk meg rajtuk, majd ezeket jó minõségben renderelhetjük számítógépünkön. Az e-frontier minden szoftvere képes kezelni a Poser programmal készült karaktereket, sõt az egyéb robusztus, piacvezetõ 3D-s alkalmazásoknak is nagyszerû kiegészítõje lehet a program (pl. 3Ds Studio MAX, Maya, Cinema4D stb.).

A Poser család jelenleg két tagból áll (a megannyi kiegészítõ és alapkarakter mellett). A Poser 6.0 a legfejlettebb techonógiát egyesíti a könnyû kezelhetõséggel. Legújabb változata fejlett OpenGL techológiával és felújított renderelési technológiával várja a karaktermodellezõket. A Poser 4 program alapjaira építkezve a Poser Artist egy fantasztikus és megfizethetõ kreatív eszköz, ami kiválóan alkalmas emberi formák tervezésére.
/szoftver.hu/ eredeti

REAL MADRID

Bruk
Valami link jöhetne, érdekel.<#conf>

Calver
<#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

A Poser egy 3d-s karaktergeneráló program.
whut?
BB7
Ezmiez?
Terensz
Ez egy háttérkép-készítõ program?

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

the world is mine

the world is mine

Akkor kezdesnek par kep 😊

the world is mine