30
Poser and Vue
-
Midas #30 -
Midas #29 <marquee direction=right>:D</marquee> -
Midas #28 Ezt tegnap csinaltam
Ez pedig a ketto kombinacioja sajnos nem olyan jo minosegu de mar nem birja a gepem szoval ugy nez ki kell egy erosebb
-
Midas #27 Elvileg ennek mukodni kellene ez szerintem hasonlo lehet mint a maya learning edition
http://www.e-onsoftware.com/try/vue_7_ple/ -
#26 Mondjuk én még ott tartok hogy Vue-t honnan szerezhetem be (nyilván nem adok érte pénzt, mert sajnos nem tehetem meg, am megvenném). :) -
Midas #25 Amugy az a jo pl a vueben hogy lehet telepiteni pl cinema4d ala vagy maya, 3dmax es ugyanugy letrehozhatsz egy ilyen tajat aztan kedved szerint hasznalhatod. -
raptor22 #24 Látom többen is érdeklődnek a 3D-s modellezéséért és ezért mutatnék nektek egy oldalt ahol szintén 3D modellezéssel foglalkozunk igaz nem ezzel a két programmal de attól még megnézhetitek. Mi a Cinema4d-vle dolgozunk de biztos vannak a tagok között olyan aki mint kiegészítő programként használja ezt a két programot. A munkáinkat megnézhetitek a galériában és fórum is rendelkezésre áll ha vkinek segítségre van szüksége.
Végül pedig az oldal: Magyar Cinema4D Közösség -
karajjj #23 ki kéne próbálni :D -
#22 +fav :D
Talán egyszer nekiállok :D -
Midas #21 Thanks monoton :) amugy nem bonyolultak es tenyleg rengeteg segitseg van hozzajuk rovid ido alatt nagyon jo kepeket lehet veluk kesziteni vagy animaciot. -
Monoton #20 -
#19 hmmm a karib tenger kalózait is ezzel csinálták.... asszem mentem torrentelni.... -
Monoton #18 Én csak a Poser-t használtam eddig, de az nem olyan bonyolult. Ráadásul mind a két programhoz van rengeteg tutorial amik segítenek a tanulásban. -
karajjj #17 hát nem lehet valami egyszerű program :D -
#16 Az nem rossz :O
-
#15 -
Monoton #14 De látod ő csak a szép képek miatt nyitotta -
#13 ezt a topik nyitonak kellett volna ide rakni:D -
#12 Ez nagyon jó.
Köszi.
Ki is próbálom.. -
Monoton #11
Vue
A programnak három változata létezik:
* e frontier Vue Infinite a leghatékonyabb és legfejlettebb megoldás, amelynek segítségével természeres, élethű 3D-s objektumokat, környezeteket hozhatunk létre, animálhatunk, ill. renderelhetünk.
* e frontier Vue Esprit, melynek segítségével kreativitásunkat a renderelési technológiával ötvözve és számos hasznos eszköz közül választva képeinket könnyedén animálhatjuk és renderelhetjük.
* e frontier Vue Easel, melynek segítségével különböző látványos 3D-s környezeteket hozhatunk létre.
A Vue 5 Infinite szoftver segítségével természeres, élethű 3D-s objektumokat, környezeteket hozhatunk létre, animálhatunk, ill. renderelhetünk.
A szoftver személyre szabott, kényelmes és felhasználóbarát munkaterületének segítségével gyorsan és könnyedén készíthetünk látványos, élethű szél-fújta fákat, növényeket, égboltot, életszerű és részletgazdag tájakat stb. Az elkészített objektumokat a beépített EcoSystem technológia segítségével teljes mértékben animálhatjuk.
A Vue 5 Infinite a 3D legfantasztikusabb, leglátványosabb megoldásait tárja elénk.
A Vue szoftver segítségével természeres, élethű 3D-s objektumokat, környezeteket hozhatunk létre, animálhatunk, ill. renderelhetünk.
A szoftver személyre szabott, kényelmes és felhasználóbarát munkaterületének segítségével gyorsan és könnyedén készíthetünk látványos, élethű szél-fújta fákat, növényeket, égboltot, életszerű és részletgazdag tájakat stb. Az elkészített objektumokat a beépített EcoSystem technológia segítségével teljes mértékben animálhatjuk.
A Vue a 3D legfantasztikusabb, leglátványosabb megoldásait tárja elénk.
/szoftver.hu/ eredeti
képek -
Monoton #10
Poser
Az e frontier zászlóshajója a Curious Labs által kifejlesztett Poser karaktermodellező szoftver. A Poserrel a modellkészítő művész - akár egy szobrász - emberi, állati karaktereket, lényeket lemodellezhet, olyanformán, hogy a karakter minden egyes részét módosíthatja a fejek formájától egészen a lábujjakig. A modellhez valósághű (akár Adobe Photoshop programmal készült) textúrákat használhatunk, valamint fejlett haj- és szőrgenerátor segíti munkánkat. A karaktereket animálhatjuk is, különböző mimikát jeleníthetünk meg rajtuk, majd ezeket jó minőségben renderelhetjük számítógépünkön. Az e-frontier minden szoftvere képes kezelni a Poser programmal készült karaktereket, sőt az egyéb robusztus, piacvezető 3D-s alkalmazásoknak is nagyszerű kiegészítője lehet a program (pl. 3Ds Studio MAX, Maya, Cinema4D stb.).
A Poser család jelenleg két tagból áll (a megannyi kiegészítő és alapkarakter mellett). A Poser 6.0 a legfejlettebb techonógiát egyesíti a könnyű kezelhetőséggel. Legújabb változata fejlett OpenGL techológiával és felújított renderelési technológiával várja a karaktermodellezőket. A Poser 4 program alapjaira építkezve a Poser Artist egy fantasztikus és megfizethető kreatív eszköz, ami kiválóan alkalmas emberi formák tervezésére.
/szoftver.hu/ eredeti
[center]
-
#9 Valami link jöhetne, érdekel. -
#8 -
karajjj #7 A Poser egy 3d-s karaktergeneráló program. -
karajjj #6 whut? -
#5 Ezmiez? -
#4 Ez egy háttérkép-készítő program? -
Midas #3 -
Midas #2 -
Midas #1 Akkor kezdesnek par kep :)