XXI. század

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi, a sok képre ment, de úgy látom, hogy törölték.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Ne ezt a topkiot baszd szét, te hülyegyerek.

<#ravasz1><#idiota><#idiota>

Ne magadból indulj ki pls...

tommygear
vess véget az életednek mást nemtudok javasolni
tommygear
így legyen ötösöm a lottón
topik címet meglátom mondom ezt tuti kocsi nyitotta<#wow3><#wilting><#wilting>
Hegi90
Néhány témába vágó idézet a kedvenc filmembõl (Fight Club):

"A legerõsebb és legbölcsebb férfiak állnak itt körülöttem. Sok nagy lehetõség, ami pocsékba megy. Az egész elkúrt nemzedék benzint csapol, kaját tálal vagy nyakkendõs rabszolgának állt. Reklámok parancsára kocsikra gyûjtünk, melózunk, hogy legyen pénzünk a sok felesleges cuccra. A történelem zabigyerekei vagyunk. Nincs se célunk, se helyünk. Nincs világháborúnk, se válságunk. A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk. A tévé elhitette velünk, hogy egy szép napon milliomosok, filmcsillagok és rocksztárok leszünk. Pedig nem leszünk. Erre lassan rádöbbenünk, és nagyon, nagyon berágunk."

"Álmaimban szarvasokat ûzöl a Rockefeller Center romjai körül, a fák között. Holtodig elnyûhetetlen bõrruha van rajtad. Felkúszol a Sears toronyház oldalán kígyózó indákon, lenézve apró alakokat látsz, akik gabonát csépelnek és szarvashúst szárítanak egy üres autópálya leállósávján."

"Nem a munkád vagy... és nem is a bankbetéted! Nem a kocsid vagy és nem a tárcád tartalma! Nem egy menõ ruha vagy! Egy bohóckodó ganajkupac vagy a világban."

"Nem vagytok kiválasztottak! Nem vagytok különleges egyéniségek! Rothadó szerves anyag vagytok, csakúgy, mint bármi más... Bohóckodó ganajkupacok vagyunk mindnyájan. A nagy közös trágyadomb apró részei."

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

régen nem féltek a haláltól, és nem is éreztek fájdalmat <#hehe>

Hegi90
OFF vége

simán

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Így van,ezt próbáltam neki elmagyarázni büdös a rendszer meg lehet szidni de ha megszûnne akkor agybajt kapna......

pl. rabszolga, gladiátor? :D
aha persze<#wow3><#idiota>

A legtöbben pl. (én sem) már hozzá sem érnénk egy nõhöz, akinek jól láthatóan szõrös a karja, lába. Hát még a hónalja. Annyira faszok lettünk, hogy ha vége lenne, az súlyos erõfeszítéseket kívánna mindenkitõl, a kényelembõl nézve ez meg sokaknak nem igazán kívánatos.
Hegi90
nem, én egyáltalán nem gondoltam pozíciókra. Én az ókorban bármi lettem volna

Na de OFF vége.

Hegi90
minden kor embere úgy gondolta, hogy az adott korszak minden eddigiek közül a legrosszabb, és visszavágyott a rég volt aranykorba.

Most hogy mondod :DDD

Hát jóh mondjuk én szívesebben éltem volna pl a középkorban magyar báróként,a hangsúly minden korban a pozición van:D

Dzsini
ajánlott olvasmány: Platón: Az állam és Machiavelli: A fejedelem.

Amúgy a témához: minden kor embere úgy gondolta, hogy az adott korszak minden eddigiek közül a legrosszabb, és visszavágyott a rég volt aranykorba.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hegi90
így van.

Hegi90
én szívesebben éltem volna a korai ókorban pl :D De sajna ezt nem lehet megválogatni <#smile>... vagyis.... nembiztos?!

hm, ebben van valami. Az ember több tízezer éven át túlélésre, dominanciára, harcra, brutalitásra rendezkedett be, így most a Földön rengeteg ember elvesztette a célját. Mert szinte biztosan tudja, hogy mindenképp életben fogják tartani.
"agyhalott divatkövetõk, agyhalott pláza vendégek... Hol lesz a kiút?"
Na ez a kijelentés már tényleg durva,azért azt megnézném pl hogy mi lenne a véleményed egy olyan lányról aki úgy néz ki meg öldtözködik mint a 20 század eleji nõk,szóval csínján a mindent eltörölni kijelentésekkel....

tessék, ebbõl megtudhatod, hogy mikor lesz vége
Konkrétan?
2,Szerinted a múlt az jobb volt?Komolyan azt hiszed hogy nem volt hülyítés?

A legjobb kétségtelen,csak nagyon ritkán volt rá példa.

"Elegem van ebbõl a zombi földrészbõl"
Mert Usa jobb?

Hegi90
én csak azt mondtam, hogy a jó rendszer az igazságos diktatúra. Se többet, se kevesebbet.

körülbelül szájalással nem változik semmi.

Mondjuk így:
A jó diktatúra jobb mint a jó demokrácia,de a rossz diktatúra rosszabb mint a rossz demokrácia.
Magyarán diktatúra lehet nagyon jó ha megfelelõ a vezetés,de ha egy elmebeteg kap szabadkezet akkor borzalmas is lehet az emberek számára.A demokrácia még ha jó is bizonyos kötöttségekkel rendelkezik nehezebb a vezetés stb,de ha rossz legalább van vmiféle határ amit nem léphetnek át.

Hegi90
"And a Man sat alone, drenched deep in sadness. And all the animals drew near to him and said, "We do not like to see you so sad. Ask us for whatever you wish and you shall have it." The Man said, "I want to have good sight." The vulture replied, "You shall have mine." The Man said, "I want to be strong." The jaguar said, "You shall be strong like me." Then the Man said, "I long to know the secrets of the earth." The serpent replied, "I will show them to you." And so it went with all the animals. And when the Man had all the gifts that they could give, he left. Then the owl said to the other animals, "Now the Man knows much, he'll be able to do many things. Suddenly I am afraid." The deer said, "The Man has all that he needs. Now his sadness will stop." But the owl replied, "No. I saw a hole in the Man, deep like a hunger he will never fill. It is what makes him sad and what makes him want. He will go on taking and taking, until one day the World will say, 'I am no more and I have nothing left to give.'"

sok a lelki szegény? És ez miért baj? Egyáltalán tudod-e hogy az mit jelent
Hegi90
Szerintem csak annyi a baj, hogy az ember már nem tud mit meghódítani. Szinte céltalanul élünk, nincs már mit elvennünk, meghódítanunk, magunkévá tennünk. Majd ha kitalálják, hogy lehet normálisan ûrben közlekedni, akkor kezõdik egy újabb hódítás. Addig marad ez a feszült, butító, céltalan élet :)

tigeroo
uh tudtam hogy te nyitottad, az alcímet olvastam el, "Avagy agyhalott európaiak" már levágtam :D

Szóval szerintem az emberek elkényelmesedtek már. Már alig kell küzdeni valamiért, mint régen. A többségnek van egy megszokott élete a kaptárban, a többi meg elégedetlenkedik és ki akar törni. Vagy anyagilag vagy szellemileg elégedetlen (utóbbi vagy pl. te is, elõbbi pedig az a családapa/családanya aki 3 mûszakban dolgozik és az ételre alig jut nekik)

Ez a jövõ amit akartunk...a kapitalizmus hamis szabadsága.
(Amiben ugyan úgy kizsigerelik az elnyomottakat)
Hegi90
a jó rendszer egy igazságos diktatúra!

Majd a világvégén lesz ennek vége.:)
Én amúgy értem mire gondolsz, de ez tényleg csak rosszabb lesz, a szabályok enyhülnek amikkel fékezték az embereket, mindenki azt gondolja, hogy mindent megtehet és mivel korrupt a rendszer tényleg megteheti.
SZERK: Aki erõs, megy az utcára, aki nem az leül a gép elé.
Ilyen még nem volt. :D

Minden esetre köszönöm, a témába vágó, értelmes válaszokat. Mind az.

Az USA népe már a vég kifejlett zombinép.

vegicsek

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

MR ME
nincs isten!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
mer amerika jobb ám...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

n3whous3
Ekkora tömegben (>6,5 milliárd ember) nem csoda, hogy nem lehet kitörni a "divat útjából". Majd ha felérik ésszel, hogy mit kéne tenni ÉS (ismétlem: ÉS) lesz pár olyan ismert és hatalmas ember, akik így tesznek és példaképek lehetnek, na majd akkor lesz ennek vége. Példakép nélkül a sok birka nem fog senkit se követni. Csak a másikat meg a hülyét.

púúúúú

n3whous3
bazz valahogy sejtettem, hogy te nyitottad

púúúúú

Zerénd
Számítógép elõtt ücsörögve, ne számíts változásra.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Montanosz
ez minddig is így volt, csak az a különbség hogy mivel most élünk a saját bõrünköb érezzük(((
már Nimród is hülyítette a népet (építsünk bazi nagy égig érõ tornyot), vagy ha MO.ról van szó, akár Mátyás királyunk (foglaljuk el európát hogy aztán a török ellen fordulhassunk)...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

buklee
Terror? Wat du ju mín? Nálunk nem nagyon van. De az már nem is menõ, senkit nem érdekel a terror, most mindenki az influenzától fél:D

Minden étkezés elõtt és után között van az evés.

Montanosz
nem sokára visszajön Jézus, aztán megkapod a választ))))
Vagyis: ha világ nem változik, változz TE...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

<#rinya><#rinya> A kurva életbe is. Most nem fogok jönni a bölcseletekkel, de mi a fasz lesz itt? De most komolyan? Elegem van ebbõl a zombi földrészbõl, Kurva anyját az összes butító kapitalistának. Annak.

Calver
<#shakehead>

"The trees move. Do you not see it?"

Meddig fog menni ez a parasztvakítás? Meddig fog elmenni a népbutítás? Mennyi izomkocka lesz még? Mennyi lelkiszegény? Mennyi terror?

← ElőzőOldal 2 / 2