Cirque du Freak

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
még mindig nem láttam a filmet, de a sorozat egyik legnagyobb wtf pillanatát így elõrehozták? deszar 😄

DFTBA ಠ_ಠ

az akció rész (ha erre gondolsz) a könyvben más helyszínen is volt, illetve csak Morlough volt az ellenség és egy elég váratlan fordulattal ölték meg õt (Crapsley meg Darren.) Amugy az kicsit zavart, hogy a könyvekbe ugy kb a 7. részben tudjuk meg, hogy Steve vérszipoly lett...itt meg a 30. percben...
Összefoglalva nem bántam meg, hogy megnéztem, mert elég sok jelenet tökéletesen ábrázolta az általam elképzelt "Darren Shanos vámpírvilágot"
Tetszik a film, de az utolsó harmad annyira fantáziátlan, sablonhegyes nyáltenger, holott a film elsõ 70%-a ennek pont ellentéte volt. Ez most a várható további filmek okán ilyen, vagy a könyv is ilyen volt?

Bátor 😄

Érdemes megnézni, barátnõm aki ódzkodott hogy megnézze, mert rossz élmények érték õt az Alkonyat miatt, azt mondta fél ettõl a filmtõl is. Aztán végül is megtetszett neki annyira, hogy a késõbbieket is majd megnézze velem. (egyik említett könyvet se olvasta)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Kicsikiraly
Azért csinálják hogy legyen egy élménye a filmnek. Más az élvezetes egy könyvben, és megint más egy filmben. Általában ha az író él még, akkor az átalakított verziót is õ találja ki, ergó egy rossz szavunk nem lehet, ez csak egy másfajta verzió ugyanattól az embertõl (a filmet még nem láttam, ezt más tapasztalatból mondom 😄)

btw: én becipeltem mind a 12-t <#idiota> nem mondták h nem lehet, de aztán csak ketten voltunk úgyhogy az elsõ és a utolsó van dedikálva 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Én a 12-est dedikáltattam alá, de nem volt képem becipelni mind a 12-t <#idiota>

#89: szerintem pedig így lett jó, hogy más a történet és nem nézem meg azt amit egyszer már olvastam, hanem van benne egy kis 'izgalom'. Például a majomfarkas csajra azt hittem ki fogják nyírni, mivel a könyvben is halt meg egy jóbarát.
Mostanság biztos az lett a trend, hogy ne egy az egyben filmesítsék meg a könyveket, hanem változtassanak rajta a nézõ érdekében, és ez nálam még az Angyalok és Démonoknál is bejött.

Vagy azért csinálják ezt, hogy elolvasd a könyvet, és teljesen más élményt kapsz.

Looooser
hát megnéztük szerdán a filmet... mondjuk úgy hogy jó kis film, csak miért viseli magán a Cirque Du Freak Címet? mert igazán az alaptörténethez nincs köze. maradok az eredeti könyv sorozatnál

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kicsikiraly
Most nézem, kiadták újra a könyveket is, a film borítójával 😄

kezd egyre jobban felmenni az ára az eredeti dedikált elsõ kötetemnek 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

stonesour

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

Prince of Máté
Ma (vagy is tegnap) néztem meg moziban, nekem nem nyerte el a tetszésemet, de ez nem jelenti azt hogy másnak sem...

Azért tesznek bele, hogy legyen miért izgulnod 😄

Ilyen volt az Angyalok és Démonok is, és nekem tetszett még megváltoztatva is. Ugyanaz a cselekmény, csak 1-2 apró (!!!) módosítás volt, de emiatt volt izgalmas is.

Looooser
figyelj amennyit beletesznek annyit ki is vesznek
Mert ITT nem látom Sam-et feltüntetve karakterek közt :S
úgy tûnik nem lesz ecetes hagyma

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

😄 végülis mért ne, szarjuk le mi van a könyvben...
- csak hozzáfûzném a harry potterbõl leginkább kivágnak részeket...de ebbe minek raknak bele pluszba olyat ami a könyvbe nincs...?!
Looooser

Jessica Carlson ... Rebecca
Rebecca is Darren's love interest in the movie. Contrary to what many fans think, she is NOT Debbie Hemlock with a new name -- she is a completely new character, created for the movie. In the film, Rebecca is part of the Cirque Du Freak, and has a most unusual physical anomaly... If sequels are made, there is a possibility that Debbie will appear in a later movie.

Kicsikiraly
a trailer és a szereposztás szerint benne lesz Murlaugh is, úgyhogy vmilyen szinten mindhárom könyv benne lesz.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Én kettõt olvastam...

Kicsikiraly
elsõ három

DFTBA &#3232;_&#3232;

Most olvastam csak hogy az elsõ két könyvet filmesítették meg végül.

Kicsikiraly
magyarul a címét legalább rendesen az elsõ könyv címéhez igazították 😄 végre vki olyan fordította ezek szerint aki tényleg olvasta is a könyveket 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

október 23.
Kicsikiraly
tudod esetleg dátumra pontosan mikor lesz a premier?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Magyarországon kívül még két országban lesz az (idõben) elsõ premierek. szal elsõk között van Mo😊
Fujiryu
Jó de az egy dedikálás.Íróból csak egy van ergo a helyszínek száma is limitált ahol dedikálni lehet egyidõben(számszerint egy az egész világon), míg egy filmnél több kópia van(szerintem legalább 100 moziban lesz egyszerre a premier Magyarországon), szóval felesleges amiatt aggódnod, hogy lemaradsz róla.Ha meg akkora fan van ülj fel egy vonatra és menj ki Bécsbe.Haveromék 3 Harry Pottert is így néztek meg a magyar bemutató elõtt 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

szerintem igen, rengeteg darren shan fan van...dedikáláson voltam, joval idõelõtt mentem és már akkor nagyon hosszu volt a sor
Fujiryu
Magyarországon nem hiszem, hogy ilyen keményen rá kéne készülni erre a filmre 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Black Hawk
ki olvastam izgi volt 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

a jegyeket mikor lehet kapni a mozira? mer ha 10kor nyit a pénztár én 8ra ottvagyok hogy preimeren lehessek
Farkassziget

Kicsikiraly
démonos? 😮 és miacíme? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Haha itt az új Dáren Sán könyv, piros borítóval meg mindennel <#finom>

Looooser
de a legbiztosabb mód
ha újra kiolvassuk az elsõ 3 részt.... 😄

I3andy
A szem alatt szokták a vérszipolyok megjelölni az áldozatukat

Kicsikiraly
tényleg tényleg mostmár emlékszem

DFTBA &#3232;_&#3232;

Looooser
van olyan hogy jelük, a 3madik kötetben kb a felénél hívja fel Larten Darren figyelmét hogy a vérszipoly leendõ áldozatát megjelölte asszem a tarkóján vagy hol... nagyon rég olvastam :S

Kicsikiraly
ezt én is tudtam, arra nem emlékeztem hogy van egyáltalán olyan hogy vérszipolyok jele

DFTBA &#3232;_&#3232;

Looooser
Crepsleyn nem volt jel... jelet csak az áldozatok kapnak, legalábbis úgy emlékszem, neki csak Evannától van vágása....

I3andy
Épp az a lényag, hogy kicsi legyen a sebhely, hogy ne vegyék nagyon észre

Kicsikiraly
én még régebben olvastam, mert én nem is emlékeztem ilyenre hogy a vérszipolyoknak van jelük 😄 na de a film elõtt lehet végigfutok az egészen negyedjére is 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

macleod2005
lehet, régen olvastam, és úgy emlékeztem hogy az arc bal oldalán 3 vágás

I3andy
Ez biztos nem a vérszipolyok jele, az 3 nagyon apró vágás háromszögben elhelyezkedve és sztem jobban a szeme alatt

Kicsikiraly
az az Evannás sebhelye akar lenni szerintem (bár ha az akkor el van baszva mert az egy hosszú vágás 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

macleod2005
Feltûnt valakinek hogy a trailerbe Crepsleyn rajta van a vérszipolyok jele?

Looooser
én úgy vagyok vele hogy letöltöm meglesem ha tetszik elmegyek megnézem moziban, utána megveszem
hogy még is csak támogassam a szerzõket

Kicsikiraly

meg úgy összességében van egy fílingje a mozinak, jobb ott nézni filmeket szerintem. (jó persze drágább mint a warez, de ha jó a film, megéri 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Mondjuk engem ami ilyen mint ez, és érdekel moziban azt megnézem, de jobban szeretek ilyen monumentálisabb filmeket, mint pl Gyûrûk ura nézni moziban a hangzás miatt.

Looooser
That is why I use WAREZ ^^

Igen, de sajnos ma minden a PROFITról szól, ezért nem tehetik meg hogy azt a pár évet elveszítik (még ha tudják is hogy a fiatalok így is úgyis bemennek ha akarnak, attól függetlenül sok pénz veszne el)
Így is úgyis megnézik akár szar lesz a film akár sem.

Fujiryu
Én ezért olvastam angolul az utolsó részeket Darren Shanbõl.

I3andy
nem õ ír sokáig, hanem a magyarra fordítás kritikátlanul lassú

Kicsikiraly
hát ez az egyetlen rossz Darren Shanban 😄 sokáig ír aztán meg pillanatok alatt megesszük a könyvet 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Oldal 1 / 2Következő →