Cirque du Freak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
Összefoglalva nem bántam meg, hogy megnéztem, mert elég sok jelenet tökéletesen ábrázolta az általam elképzelt "Darren Shanos vámpírvilágot"
Érdemes megnézni, barátnõm aki ódzkodott hogy megnézze, mert rossz élmények érték õt az Alkonyat miatt, azt mondta fél ettõl a filmtõl is. Aztán végül is megtetszett neki annyira, hogy a késõbbieket is majd megnézze velem. (egyik említett könyvet se olvasta)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
btw: én becipeltem mind a 12-t <#idiota>#idiota> nem mondták h nem lehet, de aztán csak ketten voltunk úgyhogy az elsõ és a utolsó van dedikálva 😄
DFTBA ಠ_ಠ
#89: szerintem pedig így lett jó, hogy más a történet és nem nézem meg azt amit egyszer már olvastam, hanem van benne egy kis 'izgalom'. Például a majomfarkas csajra azt hittem ki fogják nyírni, mivel a könyvben is halt meg egy jóbarát.
Mostanság biztos az lett a trend, hogy ne egy az egyben filmesítsék meg a könyveket, hanem változtassanak rajta a nézõ érdekében, és ez nálam még az Angyalok és Démonoknál is bejött.
Vagy azért csinálják ezt, hogy elolvasd a könyvet, és teljesen más élményt kapsz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
kezd egyre jobban felmenni az ára az eredeti dedikált elsõ kötetemnek 😄
DFTBA ಠ_ಠ
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Ilyen volt az Angyalok és Démonok is, és nekem tetszett még megváltoztatva is. Ugyanaz a cselekmény, csak 1-2 apró (!!!) módosítás volt, de emiatt volt izgalmas is.
Mert ITT nem látom Sam-et feltüntetve karakterek közt :S
úgy tûnik nem lesz ecetes hagyma
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
- csak hozzáfûzném a harry potterbõl leginkább kivágnak részeket...de ebbe minek raknak bele pluszba olyat ami a könyvbe nincs...?!
Jessica Carlson ... Rebecca
Rebecca is Darren's love interest in the movie. Contrary to what many fans think, she is NOT Debbie Hemlock with a new name -- she is a completely new character, created for the movie. In the film, Rebecca is part of the Cirque Du Freak, and has a most unusual physical anomaly... If sequels are made, there is a possibility that Debbie will appear in a later movie.
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
ha újra kiolvassuk az elsõ 3 részt.... 😄
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
hogy még is csak támogassam a szerzõket
meg úgy összességében van egy fílingje a mozinak, jobb ott nézni filmeket szerintem. (jó persze drágább mint a warez, de ha jó a film, megéri 😄)
DFTBA ಠ_ಠ
Így is úgyis megnézik akár szar lesz a film akár sem.