95
Cirque du Freak: The Vampire\'s Assistant
-
#95 még mindig nem láttam a filmet, de a sorozat egyik legnagyobb wtf pillanatát így előrehozták? deszar :D -
masoma #94 az akció rész (ha erre gondolsz) a könyvben más helyszínen is volt, illetve csak Morlough volt az ellenség és egy elég váratlan fordulattal ölték meg őt (Crapsley meg Darren.) Amugy az kicsit zavart, hogy a könyvekbe ugy kb a 7. részben tudjuk meg, hogy Steve vérszipoly lett...itt meg a 30. percben...
Összefoglalva nem bántam meg, hogy megnéztem, mert elég sok jelenet tökéletesen ábrázolta az általam elképzelt "Darren Shanos vámpírvilágot" -
Inquisitor #93 Tetszik a film, de az utolsó harmad annyira fantáziátlan, sablonhegyes nyáltenger, holott a film első 70%-a ennek pont ellentéte volt. Ez most a várható további filmek okán ilyen, vagy a könyv is ilyen volt? -
Nuki #92 Bátor :D
Érdemes megnézni, barátnőm aki ódzkodott hogy megnézze, mert rossz élmények érték őt az Alkonyat miatt, azt mondta fél ettől a filmtől is. Aztán végül is megtetszett neki annyira, hogy a későbbieket is majd megnézze velem. (egyik említett könyvet se olvasta) -
#91 Azért csinálják hogy legyen egy élménye a filmnek. Más az élvezetes egy könyvben, és megint más egy filmben. Általában ha az író él még, akkor az átalakított verziót is ő találja ki, ergó egy rossz szavunk nem lehet, ez csak egy másfajta verzió ugyanattól az embertől (a filmet még nem láttam, ezt más tapasztalatból mondom :D)
btw: én becipeltem mind a 12-t nem mondták h nem lehet, de aztán csak ketten voltunk úgyhogy az első és a utolsó van dedikálva :D -
Nuki #90 Én a 12-est dedikáltattam alá, de nem volt képem becipelni mind a 12-t
#89: szerintem pedig így lett jó, hogy más a történet és nem nézem meg azt amit egyszer már olvastam, hanem van benne egy kis 'izgalom'. Például a majomfarkas csajra azt hittem ki fogják nyírni, mivel a könyvben is halt meg egy jóbarát.
Mostanság biztos az lett a trend, hogy ne egy az egyben filmesítsék meg a könyveket, hanem változtassanak rajta a néző érdekében, és ez nálam még az Angyalok és Démonoknál is bejött.
Vagy azért csinálják ezt, hogy elolvasd a könyvet, és teljesen más élményt kapsz. -
#89 hát megnéztük szerdán a filmet... mondjuk úgy hogy jó kis film, csak miért viseli magán a Cirque Du Freak Címet? mert igazán az alaptörténethez nincs köze. maradok az eredeti könyv sorozatnál -
#88 Most nézem, kiadták újra a könyveket is, a film borítójával :D
kezd egyre jobban felmenni az ára az eredeti dedikált első kötetemnek :D -
#87 Haverom kritikája -
#86 Ma (vagy is tegnap) néztem meg moziban, nekem nem nyerte el a tetszésemet, de ez nem jelenti azt hogy másnak sem... -
Nuki #85 Azért tesznek bele, hogy legyen miért izgulnod :D
Ilyen volt az Angyalok és Démonok is, és nekem tetszett még megváltoztatva is. Ugyanaz a cselekmény, csak 1-2 apró (!!!) módosítás volt, de emiatt volt izgalmas is. -
#84 figyelj amennyit beletesznek annyit ki is vesznek
Mert ITT nem látom Sam-et feltüntetve karakterek közt :S
úgy tűnik nem lesz ecetes hagyma -
masoma #83 :D végülis mért ne, szarjuk le mi van a könyvben...
- csak hozzáfűzném a harry potterből leginkább kivágnak részeket...de ebbe minek raknak bele pluszba olyat ami a könyvbe nincs...?! -
Jessica Carlson ... Rebecca
Rebecca is Darren's love interest in the movie. Contrary to what many fans think, she is NOT Debbie Hemlock with a new name -- she is a completely new character, created for the movie. In the film, Rebecca is part of the Cirque Du Freak, and has a most unusual physical anomaly... If sequels are made, there is a possibility that Debbie will appear in a later movie. -
#81 a trailer és a szereposztás szerint benne lesz Murlaugh is, úgyhogy vmilyen szinten mindhárom könyv benne lesz. -
Nuki #80 Én kettőt olvastam... -
#79 első három -
Nuki #78 Most olvastam csak hogy az első két könyvet filmesítették meg végül. -
#77 magyarul a címét legalább rendesen az első könyv címéhez igazították :D végre vki olyan fordította ezek szerint aki tényleg olvasta is a könyveket :D -
masoma #76 október 23. -
#75 tudod esetleg dátumra pontosan mikor lesz a premier? -
masoma #74 Magyarországon kívül még két országban lesz az (időben) első premierek. szal elsők között van Mo:) -
#73 Jó de az egy dedikálás.Íróból csak egy van ergo a helyszínek száma is limitált ahol dedikálni lehet egyidőben(számszerint egy az egész világon), míg egy filmnél több kópia van(szerintem legalább 100 moziban lesz egyszerre a premier Magyarországon), szóval felesleges amiatt aggódnod, hogy lemaradsz róla.Ha meg akkora fan van ülj fel egy vonatra és menj ki Bécsbe.Haveromék 3 Harry Pottert is így néztek meg a magyar bemutató előtt :) -
masoma #72 szerintem igen, rengeteg darren shan fan van...dedikáláson voltam, joval időelőtt mentem és már akkor nagyon hosszu volt a sor -
#71 Magyarországon nem hiszem, hogy ilyen keményen rá kéne készülni erre a filmre :) -
#70 ki olvastam izgi volt :D -
masoma #69 a jegyeket mikor lehet kapni a mozira? mer ha 10kor nyit a pénztár én 8ra ottvagyok hogy preimeren lehessek -
Nuki #68 Farkassziget
-
#67 démonos? :O és miacíme? :D -
Nuki #66 Haha itt az új Dáren Sán könyv, piros borítóval meg mindennel -
#65 de a legbiztosabb mód
ha újra kiolvassuk az első 3 részt.... :D -
#64 A szem alatt szokták a vérszipolyok megjelölni az áldozatukat -
#63 tényleg tényleg mostmár emlékszem -
#62 van olyan hogy jelük, a 3madik kötetben kb a felénél hívja fel Larten Darren figyelmét hogy a vérszipoly leendő áldozatát megjelölte asszem a tarkóján vagy hol... nagyon rég olvastam :S -
#61 ezt én is tudtam, arra nem emlékeztem hogy van egyáltalán olyan hogy vérszipolyok jele -
#60 Crepsleyn nem volt jel... jelet csak az áldozatok kapnak, legalábbis úgy emlékszem, neki csak Evannától van vágása.... -
#59 Épp az a lényag, hogy kicsi legyen a sebhely, hogy ne vegyék nagyon észre -
#58 én még régebben olvastam, mert én nem is emlékeztem ilyenre hogy a vérszipolyoknak van jelük :D na de a film előtt lehet végigfutok az egészen negyedjére is :D -
#57 lehet, régen olvastam, és úgy emlékeztem hogy az arc bal oldalán 3 vágás -
#56 Ez biztos nem a vérszipolyok jele, az 3 nagyon apró vágás háromszögben elhelyezkedve és sztem jobban a szeme alatt