18
-
Epikurosz #18 AASDKSDKASDLÉ -
chuky123 #17 Bocs Frayer 11 kommentjére akartam küldeni -
chuky123 #16 Vagy Goliáttal kecsölnél -
Loverman #15 "Rengeteg mindent eltitkolnak előled, nem akarják, hogy tudj róluk.
A ma divatos politikusok és újságírók többsége hazudik vagy elhallgat."
ROFLMFAO -
Sir Ny #14 a reklámot kihagytad. hogy rá tudják venni az embereket, hogy ócsárolják a konkurenciát. lásd firefoxos tábor, akik agyba főbe szidják az IE-t és az Operát. -
kvp #13 Mi kell egy bongeszohoz:
-halozati modul (http, https, stb.)
-dokumentum objektum modul kezelo modul
-script modul
-megjelenito modul
-keretrendszer
Az elso es az utolso nem problema, a kozepso harom egyre inkabb ossze van nove, hiszen a script-ek a dom reszei, mig a megjelenites mindkettovel kapcsolatban all (a dom-bol rajzol, az esemenyek meg elsodlegesen a script modul fele mennek). Mindezek mellett lehet uj bongeszot irni, bar nem biztos, hogy erdemes, de egy .net-es vagy smalltalk-os bongeszot nem lenne olyan nehez osszehozni, csak egy picit lassu lenne... -
#12 szerintem onnan jött -
#11 Ha lenne tíz ezer forintom, nem ezen az szájbavert fórumon ülnék hanem már rég a kocsmába lennék. =) -
Epikurosz #10 Hát, akkor meg lehet írni a Beongayssoe-t.:-)
Különben tudtam, hogy ki tudnák ejteni, de a magyar írás alapján, fonetika nélkül lenne gond. -
#9 Bejött az élet Feri! (csak nem a Vágási Feri?)
-
#8 Ki tudnák ejteni; leírnánk fonetikusan, hogy kell. Franciák, németek, törökök és még egy rakás nyelv használnak "Ö" hangot; nem olyan nehéz kiejteni. Az "É"-t pedig még az angolok is ki tudják. Kérdés, hogy akarják-e:P
Sokkal nagyobb bajban lennénk, ha valami olyan nép nevezné el, akik valamilyen csettintő nyelvet használnak, vagy mondjuk a déli szomszédaink, és lenne valami "Krkvcna". -
Epikurosz #7 Feri, gratula. Te egy hagyományőrző vagy. -
Ferrer #6 Én már kb. 10 éve Netscape-et használok Win 95 alatt.
Üdv. Feri -
Epikurosz #5 Csak elgondolkodtam azon, hogy mi lenne, ha magyar mérnökök írnának egy böngészőt (stílusosan Bőngésző lenne a márkaneve, és nem tudná kiejteni senki :-)
Arról gondolom hallottatok, hogy valami magyar srácok fejlesztenek egy keresőt ("Google-gyilkost"), amelyről az Index.hu cikkírója csak lelkendezni tudott... -
KasztnerTokman #4 Ha lesz pénzük marketingre(ami persze jó lesz) akkor van esélyük. -
Sir Ny #3 ilyen névvel nem sokra mennek. -
#2 Nem rossz, de kéne hozzá egy új Linux disztró is szerintem -
#1 Wow nem tudtam hogy mi hiányzik az életemből...
egy új böngésző....
amúgy a netscape nem volt rossz.