Jövőre érkezik a horrorklasszikus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Poltergeist szerintem sem volt valami nagy durranás. Az eleje még jól indul. De aztán ez a TV-ben eltûnõs baromság...Nem!

Remake: Valamiért az az érzésem,hogy ebbõl is egy félelmetesnek abszolút nem nevezhetõ Kör szerû baromság lesz. Lesz benne egy kislány aki majd azzal fárasztja a szüleit,hogy az új barátja "Becci" (aki ugye szellem) ezt meg azt mondja neki. Az anya meg rémül fejjel kérdezgeti majd,hogy ki ez a Becci? Hol beszéltél vele? bla bla bla... Aztán itt lesz nekünk "Becci", a szellemkislány aki hosszú kócos hajával és rothaó arcával fog nekünk feltûnni néha-néha amikor PONT számítunk rá ezzel megfosztva minket egy erõteljes magunk alá vizeléstõl. Aztán gondolom az õ járása is kicsit fura lesz ami ugye annak köszönhetû,hogy visszafelé veszik fel a mozdulatait. Zimmer Feri után szabadon. Uncsi uncsi uncsi. Az ideglelés(tudom,hogy nem szellemes film) azért mûködik mert nem mutat túl sokat. Az ember szinte ottvan és retteg. Sokkal jobban félünk attól amit nem látunk. Csak elképzeljük. Pl én rendesen bevoltam szarva annál a résznél amikor a sátorba gyereksírásra ébrednek. A hangulat a lényeg! A mai filmekbõl ez hiányzik! Nem kicsit! Nagyon! Az egyszerû szellemekrõl szóló dokumentumfilmektõl jobban belehet tojni mint ezektõl a filmektõl. (Gondolok itt a discovery channel "Szellemjárás" címû sorozatára)

Ui: Ha egy igazán jó és beszaratós szellemes filmet szeretnétek látni akkor ajánlom a következõt: Átkozottak otthona (The Haunted, 1991)
na ja, szerintem is jó filmek voltak
mit beszéltek? jó kis filmek voltak😊

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Ezek a Poltergeist filmek elég pocsékak voltak.
Tinman
Poltergeist volt szerintem Spielberg legszarabb filmje...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.