8
-
jAMEsbAUd #8 Full Throttle az tenyleg nagyon nagy lenne! Voltak bajaim a regivel... kicsit tovabb lehetne vinni a motorozos reszt, mert az nagyon arcade volt annak idejen. Nekem is egyik kedvencem volt... -
Sance231 #7 Összevisszaság az egész, mivel szokás szerint az eredeti forrás tartalmát teljesen nélkülözve sikerült "leferdíteni" a dolgokat. Dave Grossmann, a Telltale egyik fő designere nyilatkozta, hogy manapság sokat ötletel a Loom-on és szívesen készítene neki folytatást. Vagyis: a Lucasarts nem jelentett be semmit sem, az utolsó két bekezdés pedig(a Loom megjelenéséről írtak kivételével) teljes kitaláció. Ráadásul egy nem is olyan régi press releaseben a Telltale még azt is bejelentette, hogy az elkövetkezendő fél évben csak a Tales of Monkey Island-el kíván foglalkozni.
Az epizodikus Sam & Max-hez köze nincs a Lucasartsnak, mivel a két figura kitalálójánál, Steve Purcellnél vannak a jogok, amióta csak az első képregényt megalkotta. Az epizodikus Tales of Monkey Island című játéksorozatnál már más a helyzet, ott tényleg a Lucasarts adta ki a melót a Telltale-nek. -
#6 Vagy DoTT! -
#5 Mit nem értesz ezen? -
5i #4 Egy felújított Full Throttle mekkora lenne. A mai napig az egyik legkedvesebb kalandjátékom. A motoros bandák világában játszódó játék maga volt a tökély. -
Lacee83 #3 X-Wing vs. Tie Fighter na inkább azt újítanák fel ezektől a kalandjátékokból már Dunát lehet rekeszteni, Az X wing Alliance óta nem jelent meg normális SW űrszimulátor. -
Loverman #2 Szerintem nem zagyvaság hanem betűk sora. Olvasás ilyen korban már alap skill, nem? ;) Ha netezni meg tudsz... Furcsamód én értelmezni tudom. -
Sance231 #1 Hú, de qrva nagy zagyvaság ez a cikk! Tibikém, ezt az egészet te találtad ki?