56
-
sandor8206 #16 "...A TF2-vel össze sem hasonlítható. Ez a film gyermeteg. Nem kicsit. NAGYON! Gyenge, következetlen sztori, érthetetlen történések, rossz dialógusok...." hát a GiJoe ok, hogy ilyen, de láttad a TF2? :-) -
#15 A TF2-vel össze sem hasonlítható. Ez a film gyermeteg. Nem kicsit. NAGYON! Gyenge, következetlen sztori, érthetetlen történések, rossz dialógusok. Ennél talán még egy Uwe Boll film is jobb lenne, ha arra is költene az alkotó 175misit.
Szánalmas. Ennyire buták lennének az amcsik? -
cateran #14 +1,detto ez a velemenyem az osszes felsorolt filmrol:D Bar a G.I. Joe klisetengere neha azert elegge fajdalmas volt,de megis siman verte nalam is a TF2-t..a Harry Pottert meg minden verte..nemcsak egyszeruen az idei legrosszabb film amit lattam,de fent van minden idok legszarabbjai 10-es listajan is nalam... -
Sance231 #13 Az már más kérdés, hogy rettentő rosszul ironizálsz:). -
winnie #12 igazából poén (irónia, de külföldi szót már nem is merek írni:) akart lenni, adta magát, hogy eljussunk a "nem kell gondolkodni-ig", hiszen a hülye is tudja, hogy akadnak lightos meg súlyosabb (ha tetszik, gondolkodósabb filmek), de mindez nem szűkíthető lenne országra.
van, akinek nem esnek le bizonyos dolgok, istenem..., de a kollega reflexszerű ovis vagdalkozása még nekem is újdonság volt:)) -
sandor8206 #11 nem tudom sztem egyik filmnél se kell gondolkozni, hisz a pofádba tolnak mindent ( vagyis nekem nem nagyon kellett eddig és nézek mást is nemcsak TF), egy-két D. Lynch-filmnél ok. -
TeDDyRuSh #10 Szerintem kár hasonlítani a TF2-höz. Sokkal többet kaptam a TF2-től, mint a GIJ-tól. Szídtam eleget másik 3 cikkben a GIJ-t. Gáz, csalódás. Kidobott pénz volt. Csak a látványt tudom dícsérni, de abban is komoly hátrány, hogy semmi újat nem ad. A TF2-nél legalább néha kimerevítették a bunyót:) Olyan érzésem volt, mintha egy feltúrbózott Segál filmet néznék aki testvéreivel nekimennek a helyi drogbárónak. Respekt Segálnak, de Ő már nem ad annyit hozzá a filmtörténelemhez, mint korábban. -
Radi #9 Lehet hogyha nem csak Transformers szerű hulladékokat néznél, akkor nem mondanál ilyet. -
sandor8206 #8 Nekem is tetszett a film, szórakoztató volt, pedig volt sok hülyeség de valahogy nem érdekelt, se a ócska CG, mert az egész film egy fun volt. Sztem is jobb mint a TF2 és azért amiért tetszett is a Gi JOE, a poénok nem gyermeteges kutyalábbas*os poénok voltak, hanem (sztem) elég korrektek, legtöbben nevettem, szóval nem gyermetegek, hanem jó egymondatos beszólások. Akciók nem feleslegesen túlhúzva mint a TF2-nél, hanem dinamikusak, pörgősek!
+ nem úgy mint a többi filmnél idén, azt kaptam az arcomba amit a trailer ígért, lehet buta, lehet nevetséges, DE én választottam és ezt akartam látni! Nem úgy mint a TF2-nél, ahol darkosságot csak kerestem a fotel alatt, T4-nél megkaptuk az epikus-darkos futurisztikus jövő harcot ?! NEM! Egy mocskot! Wolverine szintén nem okés. HP6-nál újra egy darkos-fantasy mesét ígért a trailer, mint a 3. rész, ehelyett kaptam a pofámba egy 3 órás tini-cuccot!
Szóval a Gi JOE hoki-film, de ezt akartam látni és a fent említett filmekről ezzel ellentétben csalódva jöttem ki, ott azért vártam valamit, itt nem sokat és azt kicsit felül is teljesítette :-)
Snake Eye meg nagyon COOL lett! -
zoltannemeth #7 "olyan agyatlan akciófilm, aminek írd és mondd, van forgatókönyve. Itt tényleg próbálkoztak az írók,"
"Mindenesetre míg a Transformers 2 szkriptjét szándékosan lebutították, addig a G.I. Joe-ét elképzelés nélkül írták nem túl tehetséges emberek."
Ez egy kicsit ellentmondásos! De ez az első alkalom, hogy valamibe egyetértek SzV-vel, a szkriptek nekem se tetszettek!Szerintem is feleslegesen volt beleerőltetve a filmbe!De ettől függetlenül a film tetszett, nem bántam meg hogy megnéztem. -
Kindred Blades #6 "Helyesen: Filmeknél ne gondolkozz. Pont."
Még helyesebben: Ne gondolkozz. Pont.
(gyanítom, a végére csak a "Pont." fog megmaradni) -
winnie #5 "Helyesen: Amerikai filmeknél ne gondolkozz. Pont."
Helyesen: Filmeknél ne gondolkozz. Pont. -
Kindred Blades #4 Ez jó :D -
#3 "amarikai filmeknel ne gondolkozz magyar modra..."
Helyesen: Amerikai filmeknél ne gondolkozz. Pont. -
Midas #2 Nekem mind2 bejott a transformers meg szerintem jobb is lett mert abban tobbet csataznak es a kamera bealitasok is jobbak mint az elso reszben. A GI Joe-ban meg sokat beszelnek es kevesebbet lonek de ettol fuggetlen jo meg jo hogy a ket kezdo sractol nem kertek egyetemi diplomat meg 3-5 eves tapasztalatot, amarikai filmeknel ne gondolkozz magyar modra... -
Loverman #1 Minden rossz rendezőnek van csúcspontja. Baz Luhrmannak a Moulin Rouge, Stephen Sommers-nek a Múmia. Egyébként meg... a G.I.Joe olyan amilyen. Majd megnézhetjük milyen lesz a második rész más rendezővel. Egyébként azt elrontották hogy minden GI-nak szinte ugyanolyan fekete a cucca, a bábukat pont ruha alapján lehetett megkülönböztetni