Virtuális bankszámla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A paypassos új minikártyát ismeritek? Szerintem állat: minikártya
szigetlakó

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

A lényegesebb virtuális bankszámlákról( neteller, moneybookers ...) részletes magyar leírás itt van: moneybookers
Hát igen, ezzel az a baj, hogy nagyon kevés helyen fogadják el.

werkfilm
https://www.abaqoos.com/
nesze magyar, de sokra nem mész vele

virtuális bankszámlán virtuális lóvé van? 😄DDD

amúgy PayPal

fotográfik kolomp edisön :D

Tikal
mi a baja paypal-al? világszerte nagyon sok helyen elfogadják, minek akarsz szenvedni vmi magyar szarsággal....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zeli
Külön magyar e-wallet szolgáltatást nem ismerek, de sok banknak van már internetes szolgáltatása..ld. #2, vagy ott van a Cib bank, vagy az OTP.
(minden reklám nélkül, azért írtam ezeket, mert ezeknek biztos van ilyen szolgáltatásuk)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Engem magyar érdekelne.

zeli
PayPal, MoneyBookers, Neteller, Click2Pay...stb.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

akkor bizonyára

skeezo™

Met
szerintem majd mindjárt jön, hogy talált egy fasza netes bankot és regeljetek ti is (persze alá)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ugyan magyarázd már meg, mi a rákért kellett ezt a topikot megnyitnod?

Egyrészt a részletekért rákeresel a neten az adott szolgáltató esetében.
Ezen túlmenõen ezt a projektet már tegnap óta fontolgatod, mert ebben a topikban már tegnap délután érdeklõdtél. (Ráadásul a saját topikodban: mi a rákért mégegy???)

Ha pedig a PayPal érdekel, akkor annak már van egy jelenleg is pörgõ topikja. Ahogy a Moneybookers-nek is.

Mellesleg azért a Guglizásra való lustaságod jól mutatja, hogy az általad nyitott topikok közül mindössze 3-ba haladta meg a hozzászólások száma az 50-et, ebbõl a háromból pedig 2-ben a 150-et. Az összes többi olyan kérdés volt, amelynek vagy van már topikja, vagy olyan partikuláris kérdésrõl van szó, amely a speciális jellegénél fogva csak téged érint és 5 perc guglizással magad is megtaláltad volna a választ.

Szóval felesleges topik, nemcsak azért, mert már van ilyen, hanem azért is, mert te magad is nyitottál már a témában.

A jövõre nézve pedig...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

kraawz
ööö

Moneybookers a legegyszerûbb, ha ilyesmire gondolsz. Gyors és megbízható.

Ha rendes bankok netes szolgáltatására vagy kíváncsi, K&Hnak van e-bank szolgáltatása, nem rossz, de még van rajta mit csiszolniuk.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Sziasztok! Virtuális bankszámlát nyitott már valaki? Mik a tapasztalatok? Mi a nyitás menete?