Nikon Coolpix P90 ismertetõ

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" Rendkívül idegesítõ elképzelni, mit is tudna ez a gép mondjuk 6 megapixeles, vagy azonos felbontású, de nagyobb fizikai méretû szenzorral."

Igen, valahol ott meg kellett volna állni. Így azonban ezeket a gépeket - nem csak a Nikonét, a többit is - fel kellene dugni a marketingesek seggébe és ott kihajtani a kijelzõt.
zyppy
en a kezenfogva setalo ket not szurtam ki (telihóód!!!4)

jah még annyit, hogy egy 40ezer forintos panasonic kompaktal amiket bulikra viszünk, pengeéles képeket csinálunk, akár részegen is... szóval lehet írni az okokat, hogy mi az a sok genny a fotókon! :)
Az SG által fejlesztett új nagy felbontású szabvány neve! 23:9 képarány, 2100*1500-as felbontás! És a tömörítési eljárásnak köszönhetõen csak 1 MB egy film!<#mf1>

A képek pedig szörnyen zajosak :S Nem értek hozzá, de ezen az oldalon még nem láttam szép fotót a tesztelt gépektõl... Talán a cikket író egyén is csak más honlapokról ollózza össze? Kitudja... :S
A 7-es képen a lány, a kenyértartóval szerintem kicsavarná a szerzõ kezébõl a gépet és feld... ...obná, jó magasra, majd elfelejtené elkapni.
Hogy lehet egy olyan képet publikálni, amin az egyik szereplõrõl ordít, hogy nem akart lefényképezve lenni...!?

A géppel kapcsolatban: szerintem minden olyan gép komolytalan, ami nem ceruzaakkukkal megy... 1100mAh-s akku... mire elég az? Fityfenére...
"Nincs a gépben HDMI video felvételi lehetõség"

Brtutális ez a gép!

LZ forever

← ElőzőOldal 2 / 2