14
  • Maniello
    háát, megnézzük...

de am a japán animének a karmokon kívül sztem nem sok köze van wolverinehez. v ez wolverine fiatal, homokos időszalka?
  • Tower Guard
    Egyébként nagyon várós film. Remélem legalább olyan jó lesz mint az előző rész :)
  • Tower Guard
    Valószínűleg téged nem igazán tud akkor meghatni az egész x-menes téma. van ez így, de akkor ne csodálkozz ha nem tetszik egyáltalán.
  • diablo1336
    Mint ahogy a cikkiró is írta ez film amit már egy ideje vár H.J. Remélem bele is ad mindent.Illetve remélem egyes karakterek nem csak "emlités" szintjén lesznek láthatóak(Gambit-az új x-men-ben),hanem akkor rendesen meg lesznek formálva, mint X2-be Nightcrawler(árnyék).
  • EXPENDABLE
    Szerény véleményem szerint ilyen hígfos tálalásban, mint amilyen az előző film is volt, Wolverine barátunk elutazhat akár a Marsra is. Sok értelmét nem látom de hát...pénz beszél ugye...
  • Athor
    Igen, én is úgy tudtam, hogy most Magneto jön...
  • zola2000
    A legutolsó amit ajánlottak az ismerőseim, hogy nézzem meg mert biztos tetszene, az a dragon ball: evolution volt, megnéztem a trailert, meg pár részletet a youtuben, aztán inkább nem, annak még annyi köze sincs az animéhez mint a death note filmeknél...

Na az a wolverine anime nem is rossz.
  • Zaraki Kenpachi
    Szerintem itt valami félre értés van, vagy pedig 2 japán stílusú wolverine van. Az egyik film lesz a másik anime (itt a trilerje)

Marvel Anime Wolverine
    (igazából olyan sok köze a wolverinehez nincsen, japán kis kezd kifogyni az ötletekből)
  • clx457
    Engem speciel rohadtul nem érdekelnek a japán filmek:D ....na jó nem van egy pár amit megnéztem és tetszett.De moziba??? Ugyanmár..:D
  • Hegi90
    Azthittem most valamelyik másik mutáns jön :S
  • Chocho
    Ez igényfüggő. Hiába adnának itt japán filmeket, ha a kutya se nézné meg. Meg különben is, mi köze van ennek most az új X-men filmhez?

Én a magam részéről várom, nekem az első is tetszett.
  • zola2000
    És kit érdekel, ha egy amerikai film japánban játszódik, abban még mindíg alig van valami japános, inkább a japán filmeket nyomatnák jobban errefelé (mondjuk van egy mostanában, ami amerikában játszódik, és sokkal jobb mint az amerikai filmek, szívesen megnézném moziba is, fizetnék is érte, de EGY MOZI SE ADJA!!!)...
  • Szolnokboy1
    Éppen azért megy oda, hogy megtalálja a békéjét, ami persze nem jön össze. Egyébként eredetileg itt találkozik Deathstrike-kal is. (Kelly Hu az X2-ből)

Gondolom, Silver Samurai várható. :)

• Rotcsa
    "Frank Miller történetében Farkas eljut Japánba, ahol megtanulja a keleti harckultúrát és filozófiáját."

Nem ismerem a képregénysorozatot, de a keleti filozófia a higgadtságra nevel,Farkas pedig nem épp erről híres..