35
PS2-re DVD filmek írása HOGYAN? :S
-
crazystylez #35 ahamm, szóval te te se nagyon használod ezt az usb megoldást ahogy olvasom az írásodban...és nem is nagyon ajánlod. Akkor maradok a hagyományos megoldásnál és nem vesződök ezzel.. -
crazystylez #34 köszii!!!!!! -
syberia2 #33 Na de ELVILEG. Sose tennék ilyet... -
#32 Na ez az amire itt nem kapsz választ! -
syberia2 #31 Letölteni hol lehet? És a letöltött játékot hogy írjam ki CDre? És a CDt hol lehet venni? -
#30 Talán itt kellett volna próbálkoznod, nem ebben a fölöslegesen nyitott topikban.
NEM minden játék megy USB-s HDD-ről! Kompatibilitási lista itt.
Hogyan is "működik": Link -
crazystylez #29 köszönöm szépen a nagylelkű segítséget -
crazystylez #28 sziasztok!
érdeklődnék, hogy hogyan lehet pendrive-ról játékokat indítani...?
Kb 2 honapja vettem ps slimet, modbo chip van benne, de ha meg lehet oldani akkor nem koptatnám az olvasofejet, így is van 1-2 játék amit eléggé nehezen olvas be pedig jól írtam ki.
Ha valaki elárulná a titkot annak nagyon de nagyon hálás lennék! :)
ui.: hány játékot lehet lejátszani így? az összeset? -
#27 ezt probáld ki -
syberia2 #26 ?és a sima eredeti DVDt lejátsza? És a másoltakat? -
mozart #25 na megint kezdi:(( -
mozart #24 LOL
Amikor már majdnem 10 programot teszteltem megnéztem még1szer és tádám csoda történt feismerte. Úgy hogy egyelőre nincs probléme. Egyelőre:D -
mozart #23 Mármint a kép közepén. :D -
mozart #22 Kérlek segítsetek am egy másik program áttudta konvertálni de a film közepén megjelenik a program "watermark"-ja. HEEELPPP!!:((( -
mozart #21 Na már 2 filmet kiírtam és le is játssza a PS2-öm. De meggyűlt az egyik filmmel a bajom. Amikor megakartam nyitni TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring Trial Version-nal, akkor azt írta ki hogy:
Could not open the video part of the file C:/*film*.avi
Only the audio part can be opened.
Keresgéltem külföldi fórumokon és vmi GSpot nevű progit ajánlottak és az megmutatja, hogy milyen kodek kell a filmhez.
Kérek segítséget!!:( Vkinek volt már efféle gondja?
-
kazuma89 #20 Minek akarsz rajta dvd-filmet nézni?Nézz pendrájvrol inkább avit, Sms Playerrel..Olvasófejet meg inkább játékra koptasd. -
#19 Ne R-ben írd ki, hanem R-re írd ki , nem mindegy XD -
mozart #18 OK már most simán r ben fogom kiírni hátha úgy lejátssza :)) -
#17 Két szabvány, ennyi. -
#16 +, - lényegtelen...
én - szoktam venni, de csak szokásból.Nem tudom mi a különbség, de az biztos hogy az RW-t felejtsd el, ha PS2 a téma. -
mozart #15 Lehet h az volt a baj hogy rwbe ítram volna ki XD lehet mer eddig még nem próbáltam dvd r ként. Megmondaná vki hogy mi a különbség a dvd-r és dvd+r??? -
#14 igen, az enyém pl nem játszik RW-t. -
#13 convertxtodvd vagy avi2dvd.
convert nem ingyenes dehát mamár az is megoldható hogy az legyen. -
tom235 #12 Egy jó tanács: Ne nézz ps2-őn dvd filmeket, hacsak nemakarsz benne olvasófejet cserélni. Én annak idején (mikor volt ps2-őm) pendrive-ról néztem rajta filmeket.Memóriakártyára fel lehetett tenni valami progit (nevét már nemtudom, kérdezősködj ps2 topikban) az lejátszott a pendrájvról mindent. -
mozart #11 nem tudtok vmi avi to svcd konverter progit javasolni?
-
mozart #10 muszály feltenni? -
SL #9 Tegyél fel a memókaridra egy FreeMCBoot-ot + SMS Player-t akkor lefogja játszani (nem tudom hogy kell feltenni nézz youtube-on tutorialokat). -
mozart #8 ez 100as? hogy avcdt felismeri ha tudnád mennyit kinlódtam eddig a forúm nyitásér meg boccsi :SS -
mozart #7 kösszi -
mozart #6 de nekem vobban sem nem tucc vmi progit ajánlani (ingyenes legyen:D) amivel sikerülne és egyáltalán hogy a PS2 milyen formátumokat ismer fel pl. mpeg2, divx, xvid, mpeg4 vagy akármi
-
#5 konvertáld vcd vagy svcd-be azt lejátssza a ps2. vagy megveszed eredetibe. :P
de ezért egyébként felesleges topik-ot nyitni. itt is meg lehetett volna kérdezni ezt. -
mozart #4 azt tudtam :DD
-
mozart #3 Az lehet, hogy azért nem ismeri fel mert RW-be van kiírva? -
SL #2 A PS2 önmagában nem játssza le az AVI filmeket csak a DVD filmet. -
mozart #1 Sziasztok!
Nem tudom hogyan tudnék egy letöltött avi formátumban lévő filmet kiírni ÚGY, hogy lejátssza a PS2-öm minden probléma nélkül.
Már megpróbáltam, hogy TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring Trial Version-nal átkonvertálni vob-ba tehát Audio é Video TS, de azt csak a szgépem és LG R185 de a PS2 és LG Lh-t6345-ban csak forog és forog. KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK!!!