35
PS2-re DVD filmek írása HOGYAN? :S
  • crazystylez
    ahamm, szóval te te se nagyon használod ezt az usb megoldást ahogy olvasom az írásodban...és nem is nagyon ajánlod. Akkor maradok a hagyományos megoldásnál és nem vesződök ezzel..
  • crazystylez
    köszii!!!!!!
  • syberia2
    Na de ELVILEG. Sose tennék ilyet...
  • PoisonChihuahua
    Na ez az amire itt nem kapsz választ!
  • syberia2
    Letölteni hol lehet? És a letöltött játékot hogy írjam ki CDre? És a CDt hol lehet venni?
  • PoisonChihuahua
    Talán itt kellett volna próbálkoznod, nem ebben a fölöslegesen nyitott topikban.
    NEM minden játék megy USB-s HDD-ről! Kompatibilitási lista itt.
    Hogyan is "működik": Link
  • crazystylez
    köszönöm szépen a nagylelkű segítséget
  • crazystylez
    sziasztok!
    érdeklődnék, hogy hogyan lehet pendrive-ról játékokat indítani...?
    Kb 2 honapja vettem ps slimet, modbo chip van benne, de ha meg lehet oldani akkor nem koptatnám az olvasofejet, így is van 1-2 játék amit eléggé nehezen olvas be pedig jól írtam ki.
    Ha valaki elárulná a titkot annak nagyon de nagyon hálás lennék! :)

ui.: hány játékot lehet lejátszani így? az összeset?
  • Banyapapa
    ezt probáld ki
  • syberia2
    ?és a sima eredeti DVDt lejátsza? És a másoltakat?
  • mozart #25
    na megint kezdi:((
  • mozart #24
    LOL
    Amikor már majdnem 10 programot teszteltem megnéztem még1szer és tádám csoda történt feismerte. Úgy hogy egyelőre nincs probléme. Egyelőre:D
  • mozart #23
    Mármint a kép közepén. :D
  • mozart #22
    Kérlek segítsetek am egy másik program áttudta konvertálni de a film közepén megjelenik a program "watermark"-ja. HEEELPPP!!:(((
  • mozart #21
    Na már 2 filmet kiírtam és le is játssza a PS2-öm. De meggyűlt az egyik filmmel a bajom. Amikor megakartam nyitni TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring Trial Version-nal, akkor azt írta ki hogy:

Could not open the video part of the file C:/*film*.avi
    Only the audio part can be opened.

Keresgéltem külföldi fórumokon és vmi GSpot nevű progit ajánlottak és az megmutatja, hogy milyen kodek kell a filmhez.

Kérek segítséget!!:( Vkinek volt már efféle gondja?

• kazuma89
    Minek akarsz rajta dvd-filmet nézni?Nézz pendrájvrol inkább avit, Sms Playerrel..Olvasófejet meg inkább játékra koptasd.
  • Seth
    Ne R-ben írd ki, hanem R-re írd ki , nem mindegy XD
  • mozart #18
    OK már most simán r ben fogom kiírni hátha úgy lejátssza :))
  • PoisonChihuahua
    Két szabvány, ennyi.
  • Csabesz6
    +, - lényegtelen...
    én - szoktam venni, de csak szokásból.Nem tudom mi a különbség, de az biztos hogy az RW-t felejtsd el, ha PS2 a téma.
  • mozart #15
    Lehet h az volt a baj hogy rwbe ítram volna ki XD lehet mer eddig még nem próbáltam dvd r ként. Megmondaná vki hogy mi a különbség a dvd-r és dvd+r???
  • Csabesz6
    igen, az enyém pl nem játszik RW-t.
  • Banyapapa
    convertxtodvd vagy avi2dvd.

convert nem ingyenes dehát mamár az is megoldható hogy az legyen.
  • tom235
    Egy jó tanács: Ne nézz ps2-őn dvd filmeket, hacsak nemakarsz benne olvasófejet cserélni. Én annak idején (mikor volt ps2-őm) pendrive-ról néztem rajta filmeket.Memóriakártyára fel lehetett tenni valami progit (nevét már nemtudom, kérdezősködj ps2 topikban) az lejátszott a pendrájvról mindent.
  • mozart #11
    nem tudtok vmi avi to svcd konverter progit javasolni?
  • mozart #10
    muszály feltenni?
  • SL
    Tegyél fel a memókaridra egy FreeMCBoot-ot + SMS Player-t akkor lefogja játszani (nem tudom hogy kell feltenni nézz youtube-on tutorialokat).
  • mozart #8
    ez 100as? hogy avcdt felismeri ha tudnád mennyit kinlódtam eddig a forúm nyitásér meg boccsi :SS
  • mozart #7
    kösszi
  • mozart #6
    de nekem vobban sem nem tucc vmi progit ajánlani (ingyenes legyen:D) amivel sikerülne és egyáltalán hogy a PS2 milyen formátumokat ismer fel pl. mpeg2, divx, xvid, mpeg4 vagy akármi
  • DJ RX7
    konvertáld vcd vagy svcd-be azt lejátssza a ps2. vagy megveszed eredetibe. :P

de ezért egyébként felesleges topik-ot nyitni. itt is meg lehetett volna kérdezni ezt.
  • mozart #4
    azt tudtam :DD
  • mozart #3
    Az lehet, hogy azért nem ismeri fel mert RW-be van kiírva?
  • SL
    A PS2 önmagában nem játssza le az AVI filmeket csak a DVD filmet.
  • mozart #1
    Sziasztok!

Nem tudom hogyan tudnék egy letöltött avi formátumban lévő filmet kiírni ÚGY, hogy lejátssza a PS2-öm minden probléma nélkül.

Már megpróbáltam, hogy TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring Trial Version-nal átkonvertálni vob-ba tehát Audio é Video TS, de azt csak a szgépem és LG R185 de a PS2 és LG Lh-t6345-ban csak forog és forog. KÉRLEK TITEKET SEGÍTSETEK!!!