Van hozzá képünk: Rémségek cirkusza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon szeretem a Darren Shan könyveket és még most is olvasom ugyanis a 9-ediknél tartok nekem eddig tetcett. Érdekes és várom már.
még jó hogy összevonnak, egyrészt nem fognak 20 filmet csinálni, másrészt nem is baj, az elsõ könyvek nem olyan hûdefantasztikusak, se nem nagyon eseménydúsak (azért a Harry Potter könyvek mindig 1 évet öleltek fel ami a könyvekben nagyon jól átjön), filmenként 1 könyv vontatott is lehetett volna. ami olvasás közben nem vontatott az filmben lehet az.

olvastam én is de valahogy a hangvétele is gyerekesebb. Egyrészt az E/1 személy nem tetszett, másrészt a retorika.
"És ahogy megfordultunk, megláttuk:
A Vérfarkast!!1hûha"
szal ez nem nagyon jött be, de ehhez hasonló stílust követ sajnos.

Broafka
hát nem tom, anno 15 voltam amikor olvastam és nagyon tetszett, és 19 éves fejjel most is bejön a könyv.
A Hári potter is gyerekeknek szól, mégis olvassák felnõttek. Azért annyira nem dedó könyv.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

a könyvsorozat 12 éveseknek szól, nekik be fog jönni

Igen, Crepsley túl kövér és vicces lett, Darren meg szerintem túl idõs. Ha akarnak folytatást, akkor már felnõtt hapsi fogja játszani?<#wow3> Willem Defoe és John C. Reilly szerepét fel kellett volna cserélni. Egyébként a díszletek teljesen jól adják vissza a könyv hangulatát így elsõ ránézésre, de ami az elõzetesben látható, az szinte mind az elsõ könyvben történt. Kíváncsi leszek, hogy hogyan nyomják össze a három kötetet eggyé... gondolom másfél könyv kimarad.<#rolleyes>
Broafka
Mr. Crepsly nagyon gáááz!

Borzalmas. hogy lett a magas sovány rövid hajú emberbõl. egy pocakos borzas hajú "vámpír"?

lassan kezdem átérezni a HP rajongókat (tekintve, hogy az egyetlen könyvsorozat amit elolvastam 😄)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

SOROZATOK FÓRUMA OTT MÉG ELÕZETES IS VAN!!!!!!!!
NE TÖRÖLJÉTEK KI, EZ CSAK INFORMÁCIÓKÖZLÉS!
hát ezek a szereplõk.. 😄 de azért kíváncsi vagyok
ez a könyvsorozat krvajó, kisebb koromban imádtam
kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a film