57
  • Hegi90
    Nem bírom végignézni ezt a szart. Egyedül a csaj tetszik benne.
  • m minnifield
    hátmég a slave leia hacuka...
  • Kferro
    Ja és Kristen Bell-nek nagyon jól áll ez a barna haj. :)
  • Kferro
    "Mondjuk ez a Star Trek - Star Wars "ellentét" is scifi, én még ilyenről nem is hallottam. "
    Pedig van ilyen, csak nem annyira súlyos formában, mint ahogy azt a film ábrázolja.

"A Warsból ugyebár volt csak az a 3 film (addig, meg az igazi fanok szerint azóta is), és kész, szóval 20 év alatt el is felejtődött"
    Nem akarlak megsérteni, de ennél nagyobb hülységet már rég olvastam.
  • Loverman
    na azért nem így van, az igazi fanok halálukig azok ha SWről van szó, ott volt a régi filmek újrakiadása pl, hogy a sok képregényt meg könyvet meg pc játékot meg ilyesmit (aminek a nagy része kanonizált) ne is említsem
  • winnie
    így sokkal jobb pedig:)
  • ooorrrsss
    Sehogy nem illik rá ez a sötét hajszín...
  • ldavid
    csak miatta fogom majd megnézni :D
  • Szolnokboy1
    Kristen, I love you!
  • daneelolivaw
    nekem tetszett :) főleg a star wars- star trek- ellentét miatt :D
  • TeDDyRuSh
    Nekem, mint rajongónak bejött a film. Tényleg nem kell hozzá túl nagy "fannak" lenned, de nem baj ha egy kicsit felkészült vagy kult filmekből (nem csak SW és ST filmes poénok vannak benne). A könnyed poénokon túl ütős gegeken is röhöghetsz a filmben, ugyanakkor kellő drámaiságot is kapott a movie. Jók a karakterek, főleg Eric bátyja. Viktornak abban igaza van, hogy valami hiányzik a filmből, de szerintem ha itt ott máshogy vágták volna meg a filmet, akkor nagyobbat szólt volna. Csalódásmentes, roadmoviet kap a pénzéért az ember, ami manapság már komoly előnyt jelent egy "kis" filmnél.
  • mrzed001
    A legtöbb Star Wars fan Star Trek fan is (meg úgy általában scifi rajongó) ... mosolyogni viszont lehet egy ilyen pólón :)
  • zboszor
    Én a Star Trek-Star Wars ellentétre ezt az egy referenciát láttam, a Star Wars 30-ik évfordulóján a Userfriendly-n. A kép címe: "A tökéletes mód arra, hogy egyszerre gratuláljunk a Star Wars rajongóknak és lincselésnek tegyük ki magunkat"
  • mrzed001
    Volt benne jó pár igen uncsi rész, de egyébként teljesen nézhető múvi.
    Mondjuk ez a Star Trek - Star Wars "ellentét" is scifi, én még ilyenről nem is hallottam.
    A Warsból ugyebár volt csak az a 3 film (addig, meg az igazi fanok szerint azóta is), és kész, szóval 20 év alatt el is felejtődött (még a nagy fanok esetében is, mert nem lehet olyannak örülgetni, amiből nincs új). Persze lehetne válasz, hogy az igazi fanok addig is olvashatták a canon Star Wars univerzumban játszódó könyveket (>200 angolul) ... no de ezek a srácok ránézésre sem tűntek ennyire műveltnek
  • Frayer
    A csaj nagyon jól néz ki. Meg is nézem majd. Kell valami lájtos is, ami megy a háttérben.
  • winnie
    ez az eredeti. nyilván nem valami fénykardos filmre akartak utalni, hanem a 40 éves szűzre, hátha jobban kattannak rá a népek.
  • xido
    Na a hülye magyar forgalmazó is csak ilyen gagyi posztert tudott összehozni,pedig az eredeti jobb,meg ez az alternatív eredeti is...