20
  • Banderas1990
    Jól hangzik. Élveztem a Halo 1-2-t, fordulatos sztori, jó játékmenet.

Egyébként, aki nem tudná(úgy látom azért van 1-2 ember) a film nem a játék eseményeit, hanem annak előzményeit mesélné el. Ami a cím szerint Reach ostrománál ér véget(ahol az Halo felvette a cselekményszálat).
  • Seth74
    Nem komoly szándékkal írta csak ugatni akart vmit, hogy kötekedhessen.
    HA neki a sorozat alapján ez volt a megfelelő adaptáció akkor lelke rajta.
  • Danecay
    Azért mert anno az XBOX ezzel debütált, így az XBOX a kezdetekkor egyenlő volt a Halo névvel, így nyilván aki megvette és kiadott érte 1X.XXX Ft-ot, vagy ugyan ennyi értékű más pénznemet, lehet kicsit elfogultan vélekedik a játékról. Lehet persze, hogy nincs igazam, és általánosítok, de később, miután megjelent PC-re, én is beszereztem, de nem sokat játszottam vele, nem találtam benne semmi kiemelkedőt, nem igazán kötött le.
  • Etinger
    vagy Ōzaru.. nemtom hogy írják :D
  • Etinger
    Stimmelnek a nevek, örülj hogy Osaru szerepel. Szóval mégis van hasonlóság nem?
  • CybeRick
    Halo mozi Spielbergtől nem lenne rossz. De akkor dokumentum jellegűre csinálja.
    Dragonball-t ne is említsétek, fényévekre van az erdetitől. PL ki az a nőszemély Piccolóval, hogy került a képbe? Nagy csalódás volt a film számomra is. A látvány önmagában édeskevés volt.
  • Eriongtk
    Ha ez szarkazmus, akkor értékelem, ha meg nem, akkor meg javaslom getalife.
    Rengeteg? Micsoda? Miről beszélsz?:D
    Példák?
    1. Chi Chi-t gyerekkora óta ismerte Goku, és már akkor megígértette vele, h később őt veszi el feleségül.
    2. Piccolo... azaz Ifjú sátán... hol a tökbe volt az 'apja', merthogy Szívtelen sátán fia (uhh ezek a magyar nevek :D )
    3. Ōzaru, több mint 10 méter magas, filmben max harmad-negyed akkora

4- over 9000. Történetnek semmi köze nincs hozzá, nyomokban sem.
    Persze, 444 rész tartalmát ennyi időbe lehetetlen lenne 3 órában is elmondani, nemhogy 1.5
    Összességében nem lett volna rossz az evolution, ha nem db movieként adták volna el, talán nem érte volna ennyi kritika.

"akkor nem ismerheted nagyon a dragonballt. rengeteg köze volt hozzá."
    Szeretem az ilyen embereket, ha nincs kákán csomó, akkor csinál :D ... ha meg nem tud, akkor ráfogja h márpedig van rajta :P

sry az offért.
  • Etinger
    Most azt tegyük félre hogy gyenge film volt, de ha megnézed a szereplők, a Sárkánylabda gyűjtögetése, a Sárkánytól kívánság, a majom stb.... ezek apróságok, de azért nem csak a címe volt ugyanaz, hiába is szeretné ezt mondani az ember. Ettől fáj jobban, hogy így is milyen silány film lett. A mélypont a szinkron...
  • Narxis
    Ugyanaz volt a címe. Semmi több.
  • winnie
    "4. Dragon ball -- evolutiont nem nevezném annak, cimen kívül semmi köze nem volt hozzá..."

akkor nem ismerheted nagyon a dragonballt. rengeteg köze volt hozzá.
  • winnie
    ha lesz film, azért új történetet kéne írni neki. nincs sok értelme ugyanazt megcsinálni.
  • endrev
    A Halo 1-nek szerintem szuper sztorija volt. Többször végigjátszottam és állatira élveztem a fordulatokat, a tájak szépségét, az apró és nagyobb ötleteket. Szerintem egy trilógiát is kitenne.
  • Eriongtk
    Ha jól megnézed, 4 nagy tábor van... UT, Quake, HL, Halo rajongók. _Nagyjából_ igaz, hogy aki UTzik, annak a többi nem jön be, esetleg még fikázza is, és igy tovább. Egy adott univerzum értékét nem az adja meg, h mennyire összetett, hogy van felépítve... hanem, hogy NEKED, mint egyénnek mennyire jön be az adott világ. Nem vagyok Halo fan, de elvoltam vele, az h meg most mekkora hype van körülötte az mellékes, nem ez az első, nem is lesz az utolsó. Szerintem Jacko halálánál nagyobb hisztéria volt :P.
    Szori szempontjából pl nekem a Mass Effect nagyon bejött, most játszom ki kb 5. alkalommal de még mindig a hideg ráz ki tőle, h milyen szinten össze van rakva az az univerzum - aki nem ismeri, és szereti a szerepjátékokat, próbálja ki, megéri -
    Számomra a top5 amiből megnéznék 1 filmadaptációt (nem boll-félét...), a következő:

5. Halo
    4. Dragon ball -- evolutiont nem nevezném annak, cimen kívül semmi köze nem volt hozzá...
    3. Half-Life
    2. Prototype - uhh mit tudnának belőle kihozni :O
    1. Mass Effect - bár maga a játék is olyan mintha filmet néznél...
  • Zombee
    Ezt mondjuk én sem tudom. Igaz, csak a demóval játszottam, az sem keltette fel az érdeklődésem. Ettől függetlenül kíváncsi lennék a filmre. De tény, hogy sztori szempontjából sok jobb van.
  • nessboth
    Sosem értettem, hogy miért volt annyira egyedi karakter Master Chief és miért volt ennyire különleges az univerzum! VALAKI MONDJA EL!!!
  • Pares
    A Half-Life Movie-val mi van? Annak jobban örülnék...
  • Etinger
    Én is így vagyok vele. De nekem elvesztek a mentéseim, pedig tök sokáig vittem :(
  • Eriongtk
    "csak Spielberg?" Hmm... Remélem sikerül, a stúdió szerintem tisztában van vele (reméljük) h a film jó kezekben lenne, és h nem keveset kaszálnának vele.
    Amit megnéznék mondjuk az egy Boll-Spielberg koprodukció :D - Legalább látná a MŰVÉSZÚR h lenne még mit tanulnia... :P
    Nem vagyok 1 Halo fan, csak az 1-el játszottam, azt sem vittem végig (köveket kérjük letenni...), viszont ez érdekelne...nagyon is.
  • Zombee
    Kéne már Spielberg-nek is egy ütős mozi, az utóbbi évek termésével nem vagyok nagyon elégedett. Ok, volt egy Indiana Jones, de az nem volt az igazi. Mondjuk annyira rossz sem talán, de kissé fáradt. Nem bánnám, ha ez összejönne, annyi jó játék van, amiből lehetne filmet forgatni, csak sok kontár az olcsó amatőr filmjeivel nagyon sokat rontott a műfaj megítélésén.
  • Etinger
    Jó lenne...