17
Mediaportal HTPC szoftverrel kapcsolatos infók és segítség
-
#17 FAIL -
#16 jó, hagyjuk :D. -
#15 Kezdünk eltérni a témától, nemigazán érdekel,hogy ki hogy ír vagy beszél magyarul.
Megnéztem az xbmc-t, nem rossz progi,de ebben nem találok olyat,hogyha rányomok egy filmre,akkor kiírja a film információkat(rövid ismertető, hossz,szereplők...).Nincs benne ilyen?
-
#14 azért mert más is hülye, neked nem kell annak lenni... magyarítás és magyarosítás két külön dolog. de magyarításról beszélsz :) -
#13 akkor miért van googleben úgy írva, hogy magyarosítás? :P a találatoknál. -
... -
#11 az hogy magyarosított tudod mit jelent? Kb azt, hogy adunk hozzá egy kis pirospaprikát, vagy hogy varrunk rá matyóhímzést. Akyyy jól mondta, az magyarítás. -
#10 magyarosított talán -
#9 jaja, Xbox mellet már őt használom TV-zésre. Bár ezt a magyaritotot műsorujságot nem tettem még fel, mert ujra akarom rakni a gépet win7-tel, de mgé várok vele, addig meg nem akarom feltenni:D -
#8 Te használod? -
#7 biztos hogy van, jó kérdés, microsoft letöltőközpontot tudom ajánlani, de oda sok szerencsét mert káosz:D de ha megvan, zsir, utánna meg csak fel kell tenni a magyar bigyót hgoy kiirja a filmek tartalmát, stb. -
#6 xbmc a legjobb szerintem:) -
#5 Xphez is van ilyen, mert emiatt nem szeretnék feltenni vistát, honnét lehetne letölteni? -
#4 windosos. az teljesen jó, és az xbox is támogatja. -
#3 windowsos media center? vagy valami más? -
#2 Tök úgy néz ki, mint a Media Center, és ahoz van magyar adatbázis. -
#1 Sziasztok!
Bizonyára sokan ismeritek a MediaPortal nevü progit, amivel könnyen és gyorsan htpc-t varázsolhatunk a gépünkből.
Támogatja az összes zenei és filmes formátumot, mindent 1 helyen megtalálhattok benne, könnyű a kezelése, együtt működik jónéhány távirányítóval is, így akár az ágyból is vezérelni lehet a szerkezetet.
Ha rendelkezünk tv tuner kártyával,akkor tv nézésre is használhatjuk.
Mivel a program teljesen ingyenes így bárki használhatja, és megannyi plugin is ingyenesen letölthető hozzá.
Pár kép a programból:
Hivatalos honlap:
http://www.team-mediaportal.com/
És lenne egyből egy kérdésem is.
Aki használ ilyet nem tudja,hogy honnan lehetne beszerezni hozzá magyar filmadatbázis, mert az imdb-ről tölti le a filmekhez az információt és így angol nyelven jelenik meg.
Előre is köszönöm!
Remélem sokan össze gyűlünk és tudunk egymásnak segíteni.