25
-
#25 Ray Drecker nevéről nekem csak ez a sorozat ugrik be... milyen más filmekben/sorozatokban szerepelt még ? -
maximilla #24 A főszereplőt már csomó filmben vagy sorozatban láttam, a port-on mégis csak pár film van feltüntetve tőle. Ti is ismeritek? -
vexler #23 valóban nem csak a pöcsröl szól de van azért szerepe benne:D egyébként jó sorozat -
gizikee20 #22 katkit, most már nem is azért, de a neved alapján lánynak hittelek, és ha lány vagy, akkor miért nem tudod, hogy mi ebben az érdekes? :)) -
#21 supperlevi: HBO honlapján van leírás, ITT meg is találod.
katkit: nem csak egy pöcsről fogsz szólni, nézz utána inkább, szerintem érdekes sorozat. ;) -
katkit #20 És az egész sorozat egy pöcsről fog szólni??? Hát nem tudom mi lesz ebben az érdekes. -
#19 Az HBO honlapján biztos van róla leírás. -
#18 esetleg vmi terjedelmesebb kedvcsinálót nem vágja valaki, hogy hol találok hozzá?:D -
#17 nagyon jó:) remélem lehet majd függeni rajta:D -
#16 De fogják, hatodikától lesz látható az HBO-n! -
#15 És a címe komolyan azt jelenti h pöcs???:D az milyen!:D
itthon nem fogják vetíteni?
-
#14 Király lesz szerintem! :) -
#13 Nagyon jó kis sorozat, csak ajánlani tudom. -
#12 "Csak az Erőszak csatorna műsorán!" ;) -
Normal #11 Ow my balls -
Normal #10 Ó!
"A Pöcs" című film?
Ettől már nincs messze a "Jajj, a golyóim" az Idiocracy című nagyszerű filmből.
Nézzétek meg gyorsan! -
#9 Viktor b+, még mindig van lejjebb??? -
xido #7 nyilván azért siker,mert az HBO átvette a Showtime bátor húzását a Californicationból,hogy igenis lehet jó karakterek köré írni némi szexista beütésű történetet:) -
#6 Jómagam is ezt akartam kérdezni. -
richard45 #5 már meg se lepődöm a címen, ebből is látszik hogy Szekeres Viktor cikk -
winters123 #4 miért kell ilyen abszolút legalja bulvár címeket adni. -
#3 Ez mégis miféle cím, Viktor?? te jó ég... -
winnie #2 nem csoda a siker, abszolút jó a sorozat. mondjuk kérdés, hogy a true blood nélkül mire menne. -
AZTA #1 és hány milla hbo elofizeto van arrafelé? mert ez a 3millió elég kevéskének tunik a kb 300milla emberbol