Az emberek zabálják a nagy péniszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ray Drecker nevérõl nekem csak ez a sorozat ugrik be... milyen más filmekben/sorozatokban szerepelt még ?
A fõszereplõt már csomó filmben vagy sorozatban láttam, a port-on mégis csak pár film van feltüntetve tõle. Ti is ismeritek?
valóban nem csak a pöcsröl szól de van azért szerepe benne😄 egyébként jó sorozat
katkit, most már nem is azért, de a neved alapján lánynak hittelek, és ha lány vagy, akkor miért nem tudod, hogy mi ebben az érdekes? 😊)
supperlevi: HBO honlapján van leírás, ITT meg is találod.
katkit: nem csak egy pöcsrõl fogsz szólni, nézz utána inkább, szerintem érdekes sorozat. 😉
katkit: nem csak egy pöcsrõl fogsz szólni, nézz utána inkább, szerintem érdekes sorozat. 😉
És az egész sorozat egy pöcsrõl fog szólni??? Hát nem tudom mi lesz ebben az érdekes.
Ó!
"A Pöcs" címû film?
Ettõl már nincs messze a "Jajj, a golyóim" az Idiocracy címû nagyszerû filmbõl.
Nézzétek meg gyorsan!
"A Pöcs" címû film?
Ettõl már nincs messze a "Jajj, a golyóim" az Idiocracy címû nagyszerû filmbõl.
Nézzétek meg gyorsan!
Viktor b+, még mindig van lejjebb???
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nyilván azért siker,mert az HBO átvette a Showtime bátor húzását a Californicationból,hogy igenis lehet jó karakterek köré írni némi szexista beütésû történetet😊
már meg se lepõdöm a címen, ebbõl is látszik hogy Szekeres Viktor cikk
miért kell ilyen abszolút legalja bulvár címeket adni.
Ez mégis miféle cím, Viktor?? te jó ég...<#wilting>#wilting>
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
nem csoda a siker, abszolút jó a sorozat. mondjuk kérdés, hogy a true blood nélkül mire menne.
és hány milla hbo elofizeto van arrafelé? mert ez a 3millió elég kevéskének tunik a kb 300milla emberbol