365

Online böngészőben játszható szerepjáték!
  • Bruk
    Be fog csak ha mondtad volna játékon belül chaten a gyereknek na mind1. Rád jobban hallgatna mert játékos vagy....én is az vagyok de na érted. :D
    Ad a játékosok véleményére. Helsinkibe még ne utazz még nincs ott semmi. Holnap délután már érdemes lesz.

#44 Ízlések és pofonok de azért kár hogy nem jön be. :(
  • solo
    Nekem tetszik:]
    Most elkezdem, maffiózót már meguntam: D
  • Barnabyka
    hmm..én ezeket is szívesen olvasnám itt:)

--

Bruk te meg mutasd meg pl az én véleményemet és hátha úgy bekerül:)
  • Barnabyka
    köszi olvasom.

Közben egy kérdés:

Érdemes pl Helsinkibe elutazni?
  • Maximus4
    Elküldtem.
  • Bruk
    Engem viszont idegesít hogy volt 1 csomó frappáns rövid bűnözés amit még nem rakott be. Szemére hánytam párszor. :)
  • Maximus4
    Semmi gond sincs,nem sértődtem meg ne érts félre.Amúgy meg direkt nem írtam hosszúra öket.
  • Barnabyka
    ha megvannak még én szívesen meglesem őket:) (persze ha nembánod, akár PM-ben is)
  • Bruk
    Lesznek még berakva. Nyúztam is a gyereket, de azt mondta túl rövidek a szövegek és majd meg kell toldani. Mondtam neki nem muszáj mindegyiknek fogalmazásnak lennie. :)
  • Maximus4
    ÁÁÁÁ,csak én is összeírtam bűnözéshez szövegeket,de nem kerültek be,ennyi.
  • Barnabyka
    nah fejtsd csak ki:)
  • Maximus4
    Csak kár,hogy az enyémek nem kerültek be:(
  • Barnabyka

A helyi multiba leugrassz pár sörért, miközbe látod egy mama táskáját pakoltatja ki 6-odjára önmagát sokratartó helyi mitugrálsz. Több se kell neked elég az alázásból! ''Az ör mögé lépsz, hogy letöröld széles vigyorát, pont telitalálat, széles ívbe fog padlót véres szájjal, nah igen szivből és rutinból jött. Mamika táskáját visszaadva némi elismerésre számitva megdöbbent a tény: mami a táskájával csapkodva a helyi átverés stábnak gondolva visitva ordibál neked. Füled befogva huzod el a csikot a replikás nőt magára hagyva. Ez ma ismét nem a te napod!

----

csúcsak ezek a sikersztorik:)
  • Bruk
    Szia! :)
    Vannak még hiányosságok de folyamatosan fejleszti a programozó szóval szerintem jó kis játék lesz. :D
  • 6600GT
    hali,most regeltem rá:)
  • Bruk
    :)
    Köszi azért hogy benéztél. :P
  • Barnabyka
    vissza se gyere.
  • Benny04
    tudom
    namind1 én megyek is innen, elég nekem a maffiózó függőség
  • Bruk
    Nem az.
  • Benny04
    mertcsak #2
  • Bruk
    Mért lenne az?
  • Benny04
    WAREZ!
  • Bruk
    Igen, töltődni fog. Nem kell olyan sokat várni. :D
  • Barnabyka
    Bátorság 0
    Energia 0

Most várjak?.... holnap már nem lépek be ha nemlezs valami világmegváltás itt szóval segíts:)
  • Bruk
    Őőő az oldalt reklámozom, nem az oldalon reklámozok. :D:D
  • Bruk
    Ha jól tudom a kondi befolyásolja a bűnözés sikerességét. Most még egyenlőre ezt csináld. Aztán ha lesz pénzed mész suliba, aztán meló. Veszel fegyvert harcolsz, bandát alapítasz. :D
    De holnap még lesznek fordítások és be lesz téve pár új város mert ez még kevés.:D
  • Barnabyka
    5. Reklámozni az egész oldal területén szigorúan tilos! Ha a játékhoz segítséget készítesz vagy bandaoldalt azt engedélyeztetned kell! Engedélyt kérni az [email protected] e-mail címen tudsz!

Az sg nem bandaoldal?
  • Barnabyka
    na megnézem mit tud... csak segíts kérlek. Most annyi a dolgom ,h lopom apénzt a telefonfülkéből?...vagy mit tegyek még? (kondizni kondiztam)
  • Bruk
    Első pár szint könnyen meglesz aztán egyre nehezebb.
  • Barnabyka
    FIGYELMEZTETÉS: Börtönben vagy még 2 percig.

Nem bűnözhetsz amíg korházban vagy börtönben vagy! Ezt te sem gondoltad komolyan ügye? :)

kezd megtetszeni..most meg nézem tovább és imádkozok, hogy ennek ne legyen tovább terjeszthető linkje.
  • Bruk
    Ja az igaz. Arról szólni akartam már... :D

#12 Látod ettől féltem. Mind a 2 oldal jó. De én a maffiozo-val már nem foglalkozom. :)
  • Barnabyka
    második próba:

Elkövetett bonöd:

Mindig is izgatott a dolog hogy mennyi aprópénz van egy pénzel működő telefon fülkébe és hát ha apró pénz van benne csak akkor is egy üveg sörre legalább futja! Meg is próbálod feltörni az egyik kis utcában a fülkét...'''''''Nekiesel feszegeted a kis ajtót alul majd kattanás... hát nem bilincs kattan a karodon hanem az ajtó nyílik... a fenébe van még egy trezor is benne... hasonló mozdulatokkal esel neki a trezornak melyet hasonló ügyességgel törsz fel mint az ajtót... most ürítették a fülkét ezért kevés pénz van benne de megérte feltörni! Bezsebelsz 250$-t ebből pár üveg sör kijön! Gratulálok!

ez qva szar xD
  • Bruk
    Áhh akkor nem foglalkoznék vele. De ízlések és pofonok. Mind a 2 oldalnak van topikja azért hogy véletlenül se találkozzanak se itt, se ott. :)
  • Maximus4
    Játszottál a maffiózóval?
  • Barnabyka
    mert az én helyzetem bárhonan nézzük debrecen:D
  • DarkHorSe
    megkockaztatom, van olyan szar mint a maffiozo
  • Barnabyka
    Elkövetett bonöd:

Mindig is izgatott a dolog hogy mennyi aprópénz van egy pénzel működő telefon fülkébe és hát ha apró pénz van benne csak akkor is egy üveg sörre legalább futja! Meg is próbálod feltörni az egyik kis utcában a fülkét...'''''''Nekiesel feszegeted a kis ajtót alul majd kattanás... hát bezony ez egy bilincs addig tököltél és annyira belemélyedtél, hogy észre sem vetted hogy egy gyalogos járőr a hátad mögött figyeli hogy mit csinálsz, és várja azt a pillanatot amikor elegendő bizonyíték van ellened a szabálysértés bizonyítására! Kattan a bilincs és rángat a kóter felé.... ilyenen lebukni áááá nem is értem!

áá jókat nevetek:D
  • Bruk
    De miért? :D
  • Barnabyka
    Helyzet: Budapest

elég FAIL szagú ez a játék :D
  • Bruk
    IQ-t játékon belül értette. :D:D