33
-
ismanka #33 teljesen igazadvan az xfos-os és a pc-ésekkel szemben,csak azt nem értem hogy miért akarnak mindenfélét tenni a playstation 3-ra -
#32 Az biztos, hogy 100%-os emulációt akkor lehet csinálni, amikor hw-es okok miatt az emuláló rendszernek már nincsenek szűk keresztmetszetei. Ez kb 10 év meg kitudja hány generációs különbség alatt tud megvalósulni általában.
Amikor a PS2-őt is elkezdték egyre alacsonyabb szinten programozni, nem szabványos programozói felületeket (API-kat) használni, azzal gyak elkezdték fűrészelni az emuláció alatt a fát.
Másrészt amikor kijött a PS1-es emulátor, akkor még olyan Penyó MMX-es szint volt, meg az első generációs 3d kártyák ennek ellenére elég jól futott az emu rajtuk. -
dez #31 Biztosnak nem biztos (megoldhatatlan technikai akadályok is lehetnek, lásd pl. amit írtam), csak nagyobb az esélye.
Már az első PS3 hw-es PS2-kompatbilitása sem volt 100%-os, a későbbi félig szoftveres meg még kevésbé. -
neoG #30 Viszont ne felejtsük el, hogy az emulátorokat nem a Sony fejleszti.Ha ők nekifeküdnének, minden playstationra vonatkozó tudás birtokában, biztos megoldható lenne jó sebesség mellett az összes játék futtatása! -
dez #29 Elég sok játák nem megy vele, vagy túl lassan... link
Thread a lassúságról: link -
#28 Hú akkor ez most fake?!
Igaz, hogy van 1-2 grafikai hiba, de azért láthatóan műxik a dolog egy PC-n. Akkor nehogymár ne lehessen egy PS3-ra megírni!?
-
dez #27 Sajnos a full szoftveres PS2 emuláció nehéz ügy, nem bízom benne, mert az egyik PS2-es chipben lévő embedded ram sávszéle mai szemmel is igen nagy, így nagyon nehezem emulálható a dolog. A Cell prociban meglenne hozzá a belső sávszél, de 4MB helyett csak 2MB belső ram van.
A modularitás itt nem hiányzik (egységes hw a fontos), de egy memóriabővítési lehetőség azért belefért volna... (Apropó, korábban voltak hírek egy 1-2GB ramos, HTPC szerű változatról, de azóta semmi.) -
cateran #26 Hat pusztan a modding miatt en is:D -
#25 Kedvencem, egyenesen a Halálcsillagról, kedvező áron!;D -
#24 hát azért ilyen 20-25k-t eléggé sajnálnék egy gépházra... -
#23 Nékünk légálább ván ékézétünk :-D -
cateran #22 A legfelső 1 Thermaltake Level 10 Extreme Gaming Station ház,árról nem tudok, idén mutatták be a Thermaltake 10 éves évfordulója alkalmából. Limitált példányszámú,valószinüleg horroráron hirdetett cuccos lesz.
A 2. "csak" amolyan 12 egy tucat ház, 15-20k huf körül lehet,30-60 font körül vannak az olcsó "high performance" házak,táp nélkül persze,de felmehetnek egészen 500 fontig is...(például ez itt:) -
#21 Kívánics vagyok mennyibe kerül az a felső 2 gépház?... khhm -
#20 Kb ez a legjobb kép eddig az Slimről, ha tényleg igazi. -
William Hunter #19 A PC-k viszont már elég régóta nem csak unalmas "téglalap" alakúak.
-
William Hunter #18 A 3 konzol közül külsőre nekem is a PS3 tetszik legjobban.
-
Rexhawk #17 ujabb hottold alreg?:) -
Etinger #16 :D:D:D:D:D -
#15 Ez a téma akkor jött el? mikor debüt?lt a ps3.
M?r az elej?n csak evvel tudtak piszkálodni az XFOS-os meg tesco pc-s csürhe.
Értelmes dologgal m?g most sem tudnak érvelni!!
Ja meg aki egész nap a sz?p nagy téglalap alakú sz?m?tógépét b?mulja milyen izléssel rendelkezik??
Vak besz?l sz?nekről...
-
Horus 13 #14 Nem értem valaki polcnak akarja használni,valaki sulyzónak.Ezekre már kitaláltak a megfelelő eszközöket,de így legalább egyedien néz ki,a szinén változtathatnának! -
Prof William #13 Hát igen gondoltam is valószínűleg mindent fog tudni amit a nagy csak "kicsiben"
Nem láttam még képet a slimről de valószínűleg már konzolosabbb lesz még ha nem is lessz olyan vékony mint a Ps2 slim. Azért érdekelni fog mennyire kicsinyítik le hisz a mostani majdnem 5 kiló.. :) -
ultrapulse #12 Én pénteken szereztem egy 60GB-s PS3at, és szerintem szép. Tetszik a krómcsík, a rejtett kártyaolvasók az egyik felnyitható burkolat alatt, a meghajtó, hogy nem tálcás, a "gombok" amikhez elég csak hozzáérni...A funkciókkal sincs bajom, szerintem tökéletes hogy zenelejátszás közben lehet játszani, így növelve kicsit -főleg az autós- játékok szavatosságát is Inkább PS3 mint egy box ami bekrepál fél év után, vagy fizetős a multija, plusz még a lemezeket is cserélgetni kell a mai játékoknál. -
#11 Ízlések és pofonok.
Élőben sokkal jobban néz ki szerintem a PS3, mint képeken. De egy konzolosabb forma jobb lenne az tény. A fekete doboz vonulatot is hanyagolni kéne, elvégre nem koporsót kéne csinálni a gyereknek az aranyhörcsög számára, hanem valami olyat, amivel a gyerek tud játszani és érzelmileg is kötődik hozzá. Ezek pedig színes, de legalább is világos tónusú dolgok.
Mindegy, ezt koncepcionálisan baxták el.
Azonban mint egy felnőtteknek szánt használati eszköz a PS3-nak van egy bizonyos komoly eleganciája. Kár hogy a megcélzott réteg ezt általában lexarja.:D -
Szefmester #10 a PS3 csak simán túldizájnolt lett.. a funkció elmaradt a dizájn mögött.. most majd talán javítanak..
#8: elvileg minimum ugyanazt kell tudnia.. de nem lenne rosz egy minimum szoftveres PS2 emu.. -
Zozo76 #9 Hat az XBOX 360 sem a forma-design csucsa de a PS3 rettenetesen randa, minden izeben csunya ugy ahogy van. Nekem mind a PS2 mind az XBOX tetszett formara, de hogy lehetett ennyire randa gepet csinalni a PS3bol az rejtely... :) -
Prof William #8 De azért fogja tusdni azt ami a nagy? filmek felmásolás, mp3-4 stb... -
#7 Csurognak a képek az új Slimről. Kb akkora lesz mint az első kiadású PS2 volt, szal ezt már talán lehet konzolnak is nevezni, és nem kell multimédiás centerként beszélni róla.;D
Volt már egy dobozkép is azon asszem 120 GB-os vincsi volt. Több technikai info nem igazán van még, de szerintem az már nem igazán változik. -
#6 Nekem tökéletesen kurvamindegy, hogy hogyan néz ki a konzol, de az azért mégsem járja, hogy se mellé, se rá nem lehet pakolni mást, mert nagy, és mert domború a teteje. -
#5 Magadról beszélsz kicsi huszár?Mossál szájat mielőtt kijön a mocsok rajta. -
neoG #4 Kilapított szardarab?Hát...tudod...tartalomhoz a forma -
ultrapulse #3 Nem tudom mi bajod vele, nekem tetszik a letisztult forma és kicsit vastagabb külső...a Slim úgy fog kinézni mint vmi kilapított szardarab. Minőségi lehet az az asztal ha 5Kg-tól összehuzan :D -
#2 Szem becsuk, ajak bezár, jáccik és nem kritizál!
-
Etinger #1 Hát a PS3 rohadtul ráférne a kicsinyítés, mert asztal majd' összezuhan a fél tonnától. Mindamellett hogy randa is.