53
motorikus tv tartó konzol, ami gombnyomásra előhozza a tv-t
-
#12 szerintem a falba véss egy lyukat és oda tedd!:) persze ha jó vastag falatok van! teszel elé egy motoros lenyíló ajtót vagy valami hasonlót:D -
#11 Inkább rakd fel a plafonra. Befexel alá azt nézed... -
#10 Ha el tudod rejteni egy butorban, akkor minek motor hozzá?
A butorból kiszeded a cuccaid, be a tv-t aztán ha kell kinyitod :)
és igen, függölegessen kicsit furcsán néz ki eg tv :D
-
#9 Inkább kissebb tv vásárlása a jobb megoldás (szóval nézz ki kissebbet), amúgyis folyik a tv-ből a fos, nagyobb tv-ből még nagyobb adag folyik. xD -
#8 baze.... olyan tvt kellett volna akkor venni, ami befér a szobába. -
gyepesjoint #7 kurvajóvagy te is,micsoda problémák :O -
#6 figy.
attól még hogy valami elrejted nem fog eltűnni. max egy szekrény formája lesz :D
amire szintén nem pakolsz, mert a tv folyton kinyílik belőle.
ha már vettél egy nagy plazmát akkor tedd fel a hozzá kapott / vett konzollal falra. akárhova máshova rakod. helyet fog foglalni a térben.
a ha szekrényből jön elő ha nem. -
Wolfsnack #5 hülyeséget beszélsz -
#4 Látszik válság van! :D
Megoldás: vegyél 1 nagyobb házat ^^
Vagy üsd ki a falat,2 helységet húzd egybe,s kész,nálad ez úgy is megoldható :D -
Wolfsnack #3 most mondd meg... -
#2 micsoda problémák.... -
Wolfsnack #1 hello!
Kinéztem egy nagy tft tv-t, annyi a probléma hogy sehogy nem fér be a nappaliba, a bútorokat nincs hely arrébb tolni.
Láttam filmeket ahol luxus kérókban gombnyomásra előjön a tv a "semmiből".
esetleg ha nem használom a tv-t akkor forduljon hosszába mert úgy befér a mostani helyére, ha használom akkor
pedig egy motorika emelje ki a bútorok síkjából és fordítsa keresztbe
szekrény mögé is lehetne rakni csak nagyobb a szekrényem ezért valahogy elé kellen vinni hogy ne a plafont kelljen bámulni
szekrénybe nem akarom építeni mert annyi erővel a szekrényt is kidobhatom
ilyeneket találtam csak neten
ha van valakinek értelmes ötlete az megírhatná, megvalósítási tervek is érdekelnének mert boltban aligha találok ilyet
a 90 fokban elfodulós és kiemelkedőst még sehol nem láttam, de lehet hülyén nézne ki hosszában a tv ha nem használom