17
  • Eagle073
    Nekem is tetszett az összes Lucas Arts X-Wing, Tie sorozat. Tényleg jó volna ha újra kiadnák (mai kornak +felelően felújítva) őket. Nagyjából ha összeszámolom az összes ilyen űrhajos szimulátort pont ráférne 1 DVD-re.:)
    Viszont volna 1 kérdésem:
    Az volna a kérdésem, h. hogyan lehetne beüzemelni a Genius MaxFire Grandias 12V vibration joypadomat. Tévedés ne essék eddig néhány játékkal ment amivel kipróbáltam, de az X-Wing sorozatokkal nem. Mit tehetnék? Előre is kösz mindenkinek.
  • Lacee83
    A rebellion nagyon is jó játék volt főleg újrajátszhatóság szempontjából. Persze igazi SW fannak kellett lenni hozzá, mert amit kihagytak a fejlesztők azt ugy gondolták a játékos fantáziájára lehet bízni(küldetések, szárazföldi ütközetek stb). Ami kimaradt e azt később pótolták az Empire at war-ban
  • MrTressy
    Lehet hogy meghalt de 1 valaki még van a vidéken, méghozzá az X sorozat,X-beyond,X-threat,X3-reunion stb...
  • CaptainRumi
    chuck megint össze-vissza beszélsz? :D
  • Csak77
    Hülyeség, a Freespace 1998, a Freespace 2 1999 megjelenésű... éppen ezek játékok bukása miatt halt meg a formátum. Pont akkor volt még pár probálkozás(Freelancer, Starlancer, stb), amivel azt értél el, hogy totálisan csőbe ment vele a fejlesztő csapat(digial anvil), akárcsak a Freespace játékokkal a Volition. Érthető, miért hagyta abba a Lucasarts az ilyen játékok készítését.

A Digital Anvil cégről bővebben...

"Az első a cég által kiadott játék a Starlancer volt, egy külső fejlesztő a Warthog terméke. A program sajnos pont egy olyan időszakban került a piacra amikor a űr-harc témájú játékok nem voltak népszerűek a játékosok között. Így a végeredmény anyagi bukás lett."
  • Molnibalage
    X-Wing Allience beüzemelhető valahogy XP64 alatt?
  • morden
    csak77: azért nem halt meg ez a tipusú játék , mert volt egy freespace sorozat is ami elég nagyot szólt annak idején. ( imádtam az X-winget tényleg jó lenne ha jönne egy XXI. századi verzió belőle.)
  • semmikozod
    Dede, bizony hogy mondták!
  • endrev
    Brutális lenne. Imádtam azt a játékot. :)

Nyugi armageddon666, mire kijön, addigra már egy mezei PC is elég erős lesz...
  • krk
    "Folytatódik az X-Wing vs. Tie Fighter?"
    Ha egy újságíró nem tudja, akkor én honnan tudjam?
  • Csak77
    Soha nem volt ilyen "közlés".
  • Skyline
    Nem a bukás miatt halt meg (bukás? A legjobb volt a sorozatban),az xving alliance megjelenése elöttközölték hogy az utolsó lesz a témában és áttérnek másra.
  • armageddon666
    Gondolom ennek az új X-wing vs Tie Fighternek is olyan izombrutál fizikája lesz hogy PC nem tudja futtatni ezért csak PSPre jelenik meg
  • Csak77
    Ha lesz is új rész, Lucasarts konzol iránti lelkesedése miatt kizárt a PC verzió... legalábbis évekig. Mellesleg, az X-Wing: Alliance hatalmas bukás volt, akár csak az utolsó Wing Commander rész(egyszerre jöttek ki), ezért halt meg ez tipusu játékformátum, akárcsak az akkori filmes kalandjátékok. Ma már nem lehetne eladni nagy számban egy olyan űrjátékot mint 10 éve(X-Wing, Wing Commander), nincs rá kereslet.
  • WinG
    az x-wing allience volt az ász, de az xwing vs tie fighterrel lehetett a legjobb perceket lanban eltölteni. nagyon örülnék, ha jönne egy új változat.
  • kovadam87
    Én anno egyszerűen oda meg vissza voltam ezekért a játékokért, és be kell vallanom, tavaly elővettem őket újra a talomból egy kis nosztalgiázás ereéig :) Viszont azt én sem értem, hogy miért nincs semmi folytatás, és azt se hogy miért nincs tervbe véve sem. Hiszen ezek a fajta játékok mennyire jó hangulattal rendelkeztek, grafikailag is elég jók voltak, számomra igazi rejtély az eltűnésük. Mégis remélem, hogy talán lesz ebből valami és újra játszhatunk hasonló remekművel - ami remélem nem egy gagyi erőltetett fajáték lesz, amit csak azért csinálnak mert kell egy kis plusz bevétel - a legtöbb játék sajnos itt vérzik el. Csak grafika, és semmi más :S
  • semmikozod
    A Rebellion az X-Wing Alliance előtt jelent meg és közel sem volt rossz körökre osztott stratégiai játék. A GB sokkal gagyibb volt. De jó volna új X-Wing, ha tudják folytatni úgy ahogy azt kell.