15
-
kvp #15 Egyebkent a nemeteknel a vita azon van, hogy lehetett volna 5%-al olcsobb gepeket is vasarolni. Egyebkent a megadott ar eleg kedvezmenyes, de ennel lett volna kb. 5000 forinttal olcsobb is (kb. 2GB ram ara). Szerintem ez inkabb politikai vita mint technikai.
"xpvel/vistával 1 gigaherts körüli pc is elég, 256 mb rammal (bár manapság már olcsó az 1 giga ram is)"
Anno egy PII-esbe tett az ember 256MB-ot, ma mar jopar pdf-es dokumentum nagyobb ennel, de egyebkent ma mar nagyon olcso a 4GB ram is, 256MB-ot meg nem nagyon kapni az uj gepekhez. -
#14 hoppá országunk, Mutyisztán ideológiai határai terjeszkednek :) -
szombi #13 gondolom ebben a monitor is benne foglaltatik, szerintem nem túl irreális, bár tény h. olcsóbb is lehetne... -
#12 "PC-nként átlagosan 400 eurós vételár"
De az csak 120ezer forint, egy kakaóbiztos gép egymillióba kerül. -
Epikurosz #11 A billentyűzet meg gondolom kakaóbiztos. :-) -
#10 Most olvasom vissza magamat: "Otthonra/irodába ha van mellette konzol" jah irodába konzol ^^ -
#9 Otthonra/irodába ha van mellette konzol, akkor xpvel/vistával 1 gigaherts körüli pc is elég, 256 mb rammal (bár manapság már olcsó az 1 giga ram is), olyan videokártyával amin van videoshader, ha az ember hd filmeket akar nézni (én 6 ezerért vettem rader 9600at használtan), igény szerint vinyóval/dvd íróval. -
szombi #8 2 giga elég?
512MB is a titkárnői célokra! +linux nemdebár?
persze, közeleg a választás, meg kell vhogy szedni magukat... -
Alfa Of NS #7 Gigászi LAN-parti van készülőben némethonban -
Epikurosz #6 rengeteg. A wikipédia segít. -
#5 Akkor rendeltek volna konzolt ^^ -
torjoz #4 Talán még Monaco sincs eladósodva! :D -
#3 van a világon(svájcon és luxenburgon kívül) olyan ország, ahol nincs adósság?:) -
#2 van péz. -
tomcsa4 #1 Néha játszani is kell, nemde?