Új királya van a scifinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amióta az emberek elég hülyék ahhoz, hogy közvéleménykutatáson vegyenek részt ami eldönti, marad-e a sorozat vagy mehet a süllyesztõbe.
Véletlenül Indiana Jones nem szerepel a sorozatban, mert a Frigyládát meg társait õ gyüjtötte egy nagy raktárba. Lehet hogy ebbe nem??
+1..a Fringe vagy akár csak a Supernatural után kissé uncsi,bár el lehet nyammogni rajta,de nem szakadna meg a szivem 1 cancel hallatán😊
SG-1 1.-2. évad jó csak? Yikes...Az 1. pár rész maga volt a horror,az átültetett földi kultúrákkal,meg a terjesszük az amerikai életszemléletet stilussal..hála istennek váltottak..(a legrosszabb talán az Emancipáció cimû rész volt..a legjobb meg a Window of Opportunity..hááá azt nem tudom elégszer megnézni😄 ja,s1e3 illetve s4e6 a 2 rész😊)
SG-1 1.-2. évad jó csak? Yikes...Az 1. pár rész maga volt a horror,az átültetett földi kultúrákkal,meg a terjesszük az amerikai életszemléletet stilussal..hála istennek váltottak..(a legrosszabb talán az Emancipáció cimû rész volt..a legjobb meg a Window of Opportunity..hááá azt nem tudom elégszer megnézni😄 ja,s1e3 illetve s4e6 a 2 rész😊)
Oó ezt nem is vitatom,csak a tipikus egyszerûség elvét csodálom,hogy egy újabb rókabõr egy témáról mennyire be tud jönni kismillió amerika átlagpolgárnak,én meg a "kifinomult és kényesebb ízlésû európai" falnak megyek tõle😊
zárójelben jegyzem meg,azért még folytattam a pilot után a 2.3.résszel,leköti az embert,próbálnak vezérszálat is belenyomni..deee..azért mégse hiányozna egy kasza után😊
zárójelben jegyzem meg,azért még folytattam a pilot után a 2.3.résszel,leköti az embert,próbálnak vezérszálat is belenyomni..deee..azért mégse hiányozna egy kasza után😊
most komolyan, hol éltél eddig? mióta egyenlõ a magas nézettség a jó sorozattal?
nézd meg. más ízlése alapján kár dönteni.
torchwood (a második évadra jönnek bele, a minit nem láttam még - velszi akcent rox)
the middleman (na jó ez paródia és gagyi, de szórakoztatóan idióta)
the middleman (na jó ez paródia és gagyi, de szórakoztatóan idióta)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Skacok, az Eureka tenyleg olyan nagyon jo?
Tényleg nem bántásból, de azért a Stargate-et nem kéne szidni. Jó kis emészthetõ, humoros sci-fi, nem tudom egyeseknek mi bajuk vele. Fokozatosan fejlõdött maga a történet száll is(aki kb 2 részt látott belõle az ne magyarázzon). Sajnos a 9-10.évad már kicsit laposra sikerült, bár nekem az is tetszett. Remélhetõleg a Universe-be tényleg visznek bele újításokat. Elhiszem, hogy valakinek nem jön be, de azért nem kell lehúzni.
Az SGU meg várós, annak is ajánlom, aki nem látott eddig SG-t.
Az SGU meg várós, annak is ajánlom, aki nem látott eddig SG-t.
Technoblablás, sablon sztorira épülõ star treket már unom.
Stargate pedig kb az elején még jó volt (elsõ két éved ?), aztán elszálltak. Tipikus dragonball szindrómába szenvedtek - egyre nagyobb ellenségek, egyre nagyobb fordulatok és csodák a legyõzésüknél. Szintén sablonos és unalmas.
Ilyeneket inkább már ne.
Stargate pedig kb az elején még jó volt (elsõ két éved ?), aztán elszálltak. Tipikus dragonball szindrómába szenvedtek - egyre nagyobb ellenségek, egyre nagyobb fordulatok és csodák a legyõzésüknél. Szintén sablonos és unalmas.
Ilyeneket inkább már ne.
https://twitter.com/foodlfg
Ûrös sorozat ne is legyen, az SG-ben is elég gagyi a látvány, nyomába sem ér az eredeti filmnek. Meg mondjuk Richard Dean Anderson sem olyan tökös, mint Kurt Russel, a színészeken is spórolnak a sorozatokban.
Már röhejes ez a sok sorozat.
Már röhejes ez a sok sorozat.
- Ez egy az egyben ugyanazt a történetvezetést stb. viszi mint a stargate sorozatok, elég langyi, de fogyasztható.
- Nálam a Day-Break a legjobb sorozat ever 😊
- A Journeymant én is nagyon sajnáltam, fõleg mivel az utolsó rész nagyon sokat ígért.
- A Dollhouse szerencsére folytatódik, ott is az uccsó rész eszement jó volt.
- Nálam a Day-Break a legjobb sorozat ever 😊
- A Journeymant én is nagyon sajnáltam, fõleg mivel az utolsó rész nagyon sokat ígért.
- A Dollhouse szerencsére folytatódik, ott is az uccsó rész eszement jó volt.
Kérünk Caprica-t 😊
Volt Dresden files,volt New Amsterban,volt Journeyman,volt Day break,mind elhasalt..ebbõl a Journeyman-t sajnálom nagyon..a többi helyett mindig jön valami egy szezonos okosság,ahogy ez is itt van
Ez az új király???..A cikk után leszedtem a pilotot..új generációs tucatgagyi,kis x akta,kis titkok könyvtára,kis fringe,kis szellemírtók...blõd,nagyon unatkozás ellen esetleg,de semmi új királyról nincs itt szó sajnos...
Ráadásul megint csak egy idióta sorozat... a moziban meg semmi. Jó, hogy volt a Star Trek, iszonyú kevés hasonló sci-fi van.
Hangzatos parasztvakító cím. Bedõltem neki, azt hittem, valami igazán jó készül ismét. Ritka a normális sci-fi, tényleg tököm tele nekem is a misztikus dolgokkal. Kis zöld emberkéket akarok, meg böszme csillagrombolókat és gigantikus ûrcsatákat.
nem tudom, de ûrös scifi van vagy 2-3, de misztikus sorozat? kérek 3 címet, akarom nézni õket.
Jöhetne már valami ûrös scifi , a sok miszikus sorozattal dunát lehetne rekeszteni (StarGate-val is 😛)
olyan jó semmilyen ez a tréler...
Commodore Plus4 forever!