20
  • amitakartok
    Amióta az emberek elég hülyék ahhoz, hogy közvéleménykutatáson vegyenek részt ami eldönti, marad-e a sorozat vagy mehet a süllyesztőbe.
  • Bencesz
    Véletlenül Indiana Jones nem szerepel a sorozatban, mert a Frigyládát meg társait ő gyüjtötte egy nagy raktárba. Lehet hogy ebbe nem??
  • cateran
    +1..a Fringe vagy akár csak a Supernatural után kissé uncsi,bár el lehet nyammogni rajta,de nem szakadna meg a szivem 1 cancel hallatán:)

SG-1 1.-2. évad jó csak? Yikes...Az 1. pár rész maga volt a horror,az átültetett földi kultúrákkal,meg a terjesszük az amerikai életszemléletet stilussal..hála istennek váltottak..(a legrosszabb talán az Emancipáció cimű rész volt..a legjobb meg a Window of Opportunity..hááá azt nem tudom elégszer megnézni:D ja,s1e3 illetve s4e6 a 2 rész:))
  • xido
    Oó ezt nem is vitatom,csak a tipikus egyszerűség elvét csodálom,hogy egy újabb rókabőr egy témáról mennyire be tud jönni kismillió amerika átlagpolgárnak,én meg a "kifinomult és kényesebb ízlésű európai" falnak megyek tőle:)

zárójelben jegyzem meg,azért még folytattam a pilot után a 2.3.résszel,leköti az embert,próbálnak vezérszálat is belenyomni..deee..azért mégse hiányozna egy kasza után:)
  • winnie
    most komolyan, hol éltél eddig? mióta egyenlő a magas nézettség a jó sorozattal?
  • winnie
    nézd meg. más ízlése alapján kár dönteni.
  • galocza
    torchwood (a második évadra jönnek bele, a minit nem láttam még - velszi akcent rox)
    the middleman (na jó ez paródia és gagyi, de szórakoztatóan idióta)
  • lammaer
    Skacok, az Eureka tenyleg olyan nagyon jo?
  • Banderas1990
    Tényleg nem bántásból, de azért a Stargate-et nem kéne szidni. Jó kis emészthető, humoros sci-fi, nem tudom egyeseknek mi bajuk vele. Fokozatosan fejlődött maga a történet száll is(aki kb 2 részt látott belőle az ne magyarázzon). Sajnos a 9-10.évad már kicsit laposra sikerült, bár nekem az is tetszett. Remélhetőleg a Universe-be tényleg visznek bele újításokat. Elhiszem, hogy valakinek nem jön be, de azért nem kell lehúzni.

Az SGU meg várós, annak is ajánlom, aki nem látott eddig SG-t.
  • FoodLFG
    Technoblablás, sablon sztorira épülő star treket már unom.
    Stargate pedig kb az elején még jó volt (első két éved ?), aztán elszálltak. Tipikus dragonball szindrómába szenvedtek - egyre nagyobb ellenségek, egyre nagyobb fordulatok és csodák a legyőzésüknél. Szintén sablonos és unalmas.

Ilyeneket inkább már ne.
  • Zombee
    Űrös sorozat ne is legyen, az SG-ben is elég gagyi a látvány, nyomába sem ér az eredeti filmnek. Meg mondjuk Richard Dean Anderson sem olyan tökös, mint Kurt Russel, a színészeken is spórolnak a sorozatokban.
    Már röhejes ez a sok sorozat.
  • Zedas
    - Ez egy az egyben ugyanazt a történetvezetést stb. viszi mint a stargate sorozatok, elég langyi, de fogyasztható.
    - Nálam a Day-Break a legjobb sorozat ever :)
    - A Journeymant én is nagyon sajnáltam, főleg mivel az utolsó rész nagyon sokat ígért.
    - A Dollhouse szerencsére folytatódik, ott is az uccsó rész eszement jó volt.
  • wolruf
    Kérünk Caprica-t :)
  • xido
    Volt Dresden files,volt New Amsterban,volt Journeyman,volt Day break,mind elhasalt..ebből a Journeyman-t sajnálom nagyon..a többi helyett mindig jön valami egy szezonos okosság,ahogy ez is itt van
  • xido
    Ez az új király???..A cikk után leszedtem a pilotot..új generációs tucatgagyi,kis x akta,kis titkok könyvtára,kis fringe,kis szellemírtók...blőd,nagyon unatkozás ellen esetleg,de semmi új királyról nincs itt szó sajnos...
  • Zombee
    Ráadásul megint csak egy idióta sorozat... a moziban meg semmi. Jó, hogy volt a Star Trek, iszonyú kevés hasonló sci-fi van.
  • Zombee
    Hangzatos parasztvakító cím. Bedőltem neki, azt hittem, valami igazán jó készül ismét. Ritka a normális sci-fi, tényleg tököm tele nekem is a misztikus dolgokkal. Kis zöld emberkéket akarok, meg böszme csillagrombolókat és gigantikus űrcsatákat.
  • winnie
    nem tudom, de űrös scifi van vagy 2-3, de misztikus sorozat? kérek 3 címet, akarom nézni őket.
  • morden
    Jöhetne már valami űrös scifi , a sok miszikus sorozattal dunát lehetne rekeszteni (StarGate-val is :P)
  • chronos75
    olyan jó semmilyen ez a tréler...