Nokia 2630

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dobd le 50 méterrõl,de elneengedd.
ScarY MAN
de õ nem frissitesrol beszel hanem modositasrol

...

n3whous3
firmware frissítés legális, bár lehet, hogy amíg elõfizus vagy és részletekben fizetsz egy telefont esetleg, akkor nem te vagy a tulaj még hogy úgy mondjam.

púúúúú

csak 1 dologban veri a zájfóne a követ,szal megéri követ venni 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

ScarY MAN
az nem lenne legális, vagy rosszul tudom?

...

REPS0L
BÁZEGH! 😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Ezzel csak az a baj, hogy ez a telefon NEM s60 hanem s40 v5th. Én magát a firmware szeretném módosítani és azt feltölteni. (ha jól tudom ezek az információk az mcu fájlban vannak, csak valahogy vissza kéne kódolni).
Másik: a telefonon kéne átírni a szoftvert. De egyik megoldásra sincs ötletem. Valaki?

misterkrisz
nem betegpicitse asdasdxsdafasd:saSD:ad:d:d😄

iPhone 3G

ScarY MAN
najó....most ezen sirtam egy sort xD

...

szucsy89
"ikonnak meg álílts be olyant, mint a háttér😄"

ezkész😄ASDfasdFADSfASdFdasFaSdFsafsadfSD
passatgt
http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/descriptions/systools/menu_edior_3rd_ed.htm

esetleg ezzel nevezd át a menüket, vagy ne írj be semmit, ikonnak meg álílts be olyant, mint a háttér😄

misterkrisz
szerintem a wwwóóki tóóóki a legjobb megoldás erre😄

iPhone 3G

szucsy89
ez neked a tökéletes telefon
szucsy89
használjatok wókitókit<#idiota>
misterkrisz

<#idiota>

iPhone 3G

Nem kötelezõ ide írni ha nem értetek a témához Köszi.

TheRock18
jóóó 1610-es nokia

one touch easy:

ericsson T10:

BMW Über Alles!

asdasd

hmmm. és hogy lehet átszerkesszem a telefon menüjét (egyszerûen csak letörölném azokat a menüpontokat amiket nem akarom hogy használjon) Vagyis melyik az a fájl amiben a menü config van. (Van erre a célra egy JAF boxom is ha kell)

SigS
Kivágod azt a gombot amelyik némítja...
Szvsz sok értelme nincs az egésznek

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

ScarY MAN
esetleg az üzemmódokat úgy beállítani hogy mindegyik csörögjön. aztán ha átállítja valaki, akkor kiderül hogy ki hazudott😄

...

Airbus A380
Ez így valóban nem fog menni. Hacsak be nem mész a nokiához hogy tervezzenek meg neked 1 egy ilyen full alap mobilt. A némítás már az õskori készülékekbe is benne volt.

(õskori a nem szines, kamerás bigyó) 😊

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

kemszi2
szerintem ezt így el is felejtheted...
Elég lenne azt elérni, hogy ne tudjanak az alkalmazottak néma üzemmódot választani, mert behazudják, hogy nem vette észre, hogy csörgött a telefon. Az elõzõ mûszak embere levette, agy mégse és ebbõl van a vita. Ezért kellene ez.

byzhouse
nekem volt ilyenem<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Airbus A380
Ennek mi értelme ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

buta telefont tovább butítani<#wow3>

Ilyen a céges telefonunk, Tarjánia összes közalkalmazottja ilyenen dumál. Tök jó, van rajta sudoku 😊

kemszi2
szedd le a burkolatot és ragaszd rá egy vezetékes telefonra
matyi0323
Mindenki ezt a hülye A50-t tolja😄
Ettõl már nincs kockább vagy mi?😄DD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

n3whous3
miért akarsz lebutítani egy telefont?

púúúúú

ejj paszmekk ,ennyi eszed van?

használtan 500 forint(egy doboz cigi kb)

soma22
vegyél szarabb telefont...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Egy Nokia 2630-as telefont szeretnék lebutítani, hogy csak telefonálni lehessen. Ne lehessen ébresztõt beállítani, néma üzemmódra váltani, bluetooth használni. Ebben kérem a segítségeteket.