35
Nokia 2630 korlátozások
-
Padlogáz2 #35 Dobd le 50 méterről,de elneengedd. -
#34 de ő nem frissitesrol beszel hanem modositasrol -
n3whous3 #33 firmware frissítés legális, bár lehet, hogy amíg előfizus vagy és részletekben fizetsz egy telefont esetleg, akkor nem te vagy a tulaj még hogy úgy mondjam. -
gyepesjoint #32 csak 1 dologban veri a zájfóne a követ,szal megéri követ venni :) -
#31 az nem lenne legális, vagy rosszul tudom? -
#30 BÁZEGH! :D -
sfec #29 Ezzel csak az a baj, hogy ez a telefon NEM s60 hanem s40 v5th. Én magát a firmware szeretném módosítani és azt feltölteni. (ha jól tudom ezek az információk az mcu fájlban vannak, csak valahogy vissza kéne kódolni).
Másik: a telefonon kéne átírni a szoftvert. De egyik megoldásra sincs ötletem. Valaki? -
#28 nem betegpicitse asdasdxsdafasd:saSD:ad:d:d:D -
#27 najó....most ezen sirtam egy sort xD -
#26 "ikonnak meg álílts be olyant, mint a háttér:D"
ezkész:DASDfasdFADSfASdFdasFaSdFsafsadfSD -
#25 http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_3rd/descriptions/systools/menu_edior_3rd_ed.htm
esetleg ezzel nevezd át a menüket, vagy ne írj be semmit, ikonnak meg álílts be olyant, mint a háttér:D -
#24 szerintem a wwwóóki tóóóki a legjobb megoldás erre:D -
#23 ez neked a tökéletes telefon
-
#22 használjatok wókitókit -
-
sfec #20 Nem kötelező ide írni ha nem értetek a témához Köszi. -
#19 jóóó 1610-es nokia
one touch easy:
ericsson T10:
-
gyepesjoint #18 asdasd
-
sfec #17 hmmm. és hogy lehet átszerkesszem a telefon menüjét (egyszerűen csak letörölném azokat a menüpontokat amiket nem akarom hogy használjon) Vagyis melyik az a fájl amiben a menü config van. (Van erre a célra egy JAF boxom is ha kell) -
#16 Kivágod azt a gombot amelyik némítja...
Szvsz sok értelme nincs az egésznek -
#15 esetleg az üzemmódokat úgy beállítani hogy mindegyik csörögjön. aztán ha átállítja valaki, akkor kiderül hogy ki hazudott:D -
#14 Ez így valóban nem fog menni. Hacsak be nem mész a nokiához hogy tervezzenek meg neked 1 egy ilyen full alap mobilt. A némítás már az őskori készülékekbe is benne volt.
(őskori a nem szines, kamerás bigyó) :) -
#13 szerintem ezt így el is felejtheted... -
sfec #12 Elég lenne azt elérni, hogy ne tudjanak az alkalmazottak néma üzemmódot választani, mert behazudják, hogy nem vette észre, hogy csörgött a telefon. Az előző műszak embere levette, agy mégse és ebből van a vita. Ezért kellene ez. -
#11 nekem volt ilyenem -
#10 Ennek mi értelme ?
-
gyepesjoint #9 -
msstz #8 buta telefont tovább butítani -
Vlala #7 Ilyen a céges telefonunk, Tarjánia összes közalkalmazottja ilyenen dumál. Tök jó, van rajta sudoku :) -
#6 szedd le a burkolatot és ragaszd rá egy vezetékes telefonra -
#5 Mindenki ezt a hülye A50-t tolja:D
Ettől már nincs kockább vagy mi?:DDD -
n3whous3 #4 miért akarsz lebutítani egy telefont? -
gyepesjoint #3 ejj paszmekk ,ennyi eszed van?
használtan 500 forint(egy doboz cigi kb) -
#2 vegyél szarabb telefont... -
sfec #1 Egy Nokia 2630-as telefont szeretnék lebutítani, hogy csak telefonálni lehessen. Ne lehessen ébresztőt beállítani, néma üzemmódra váltani, bluetooth használni. Ebben kérem a segítségeteket.