13
-
Etinger #13 xD -
gulyasandras #12 "Nekem 3000 Ft sok egy otthoni filmnézésre."
Én úgy hallottam, hogy ha megvettél egy dvd-t, akkor azt többször is lejátszhatod.
Valaki világosítson már fel, mert nekem is jól jönne az infó! -
vmiki88 #11 régebben a premier DVD filmek kerültek 8000 Ft-ba, azért a manapság divatos 3000Ft már jóval elfogadhatóbb ár ahhoz képest -
#10 Nekem 3000 Ft sok egy otthoni filmnézésre. Mozira, pláne 3D-re lazán kiadok ennél többet is (2 személyre gondolkodás nélkül kifizettem 3600 Ft-ot a Jégkorszak 3 3D változatáért) mert az ad valami pluszt amit otthon nem kapok meg. Szerintem a mozi ár/érték aránya teljesen rendben van, DVD-n a premier filmnek kellene 1500 Ft-ba kerülnie. -
winnie #9 nem járok, ott a net:)
ez a különbség kettőnk szemlélete között: te technikát veszel, én filmet. nyilván szentségtörés, de nekem még videókazettáim is vannak, amikről merek nézni filmet, a dvd-vel pláne nincs gondom. lelkiismeretfurdalás nélkül megnézem a kedvenceimet dvd-ről, nem gondolok arra, hogy kifut a technológia (sajnos nem vagyok technikaérzékeny, letöldeni sem hd-t meg 1080i-t töltök, elég a hdtv, a screener. és van egy olyan érzésem, hogy a legtöbben nem érzékenyek a minőségre)
meg, mint írtam, aki pénzt feccöl, sokszor csak 2 óra esti szórakozást keres, utána el is adja a dvd-t. (vajon ők miért nem warezelnek, ha sokak szerint mindenki warezel?:) -
winnie #8 egy új film általában 2990, az áfaemelés után 3290, míg évi 6-7 kiemelt premier került a 3990-es kategóriába, főleg a gyerekfilmek, az animációk, mert azok kevésbé árérzékenyek.
", valaki ennyi pénzért egy napot dolgozik"
valaki meg 1 órát. más meg egy hetet. sőt, olyan is van, aki nem dolgozik.
valószínűleg a napi 4000-eseknek dvdlejátszójuk sincs. vagy, ha van, akkor nem kell minden filmet megvenni. évente kábé 3-6 olyan film kerül moziba, amire azt mondom, hogy dvd-n megvevős, de ha 10-20 lenne, én örülnék legjobban.
azért a dvd, hiába terjedt el, még mindig luxuscikk valahol, nem kenyér-tej kategória. más kérdés, hogy a hülye is dvd-t vesz, csak ugye a hazai plebs filmet vesz estére, 3-4 darab 499-999-eset, mert még az is olcsóbb, mint a mozi. én mindig rémüldözve nézem az ilyen random vásárlásokat ("te zsiga, karesz azt mondta, hogy ez jó. megnézzük ma este?"), de ez jellemző inkább. -
avman #7 jobb helyre jársz mint mi, ezek szerint.
ár/érték arányát tekintve 3 számjegy felett minden dvd kidobott pénz. öreg, lassacskán kifutó technológia, feleslegesnek tartok pénzt belefeccölni. 999-ig meg gyakorta a minősége miatt.
éljenek az alig létező digitális tartalmak. -
sandor8206 #6 drágák! egy új film 4000 Ft (2DVD-nagy nevek), valaki ennyi pénzért egy napot dolgozik -
winnie #5 "az uj filmek meg mindig dragak."
amikor legutóbb voltam boltban, abszlút nem voltak drágák. teljesen jó árban vannak. -
Gabesz84 #4 A dvd mint olyan, egy elavult technologia, ennek ellenere az uj filmek meg mindig dragak. A regiekrol most ne beszeljunk, lattam en mar nem olvashato tescos gyari lemezt... Nemelyik ilyen gazdasagos lemez kepminosege is alulrol surolja a VHS-t.
A blu-ray meg 6-8k, az is tul draga. Akkor mar inkabb letoltom, nagysagrendileg ugyanazt a kepminoseget kapom a HD ripekbol is, meg itthon a letoltes ugyis legalis, elvegre azert fizetunk az ures lemezekre sarcot az artisjus nevu tolvaj bandanak (mar aki nem a szomszedoktol szerzi be).
Moziba persze megyek, az teljesen mas, nincs otthon sem 10 meteres vasznam, sem olyan hangrendszerem, a 3D-s vetitesrol meg mar ne is beszeljunk :) -
winnie #3 ezt valamiért mindig a warezeleők vetik fel. valószínűleg azért, mert számítani szeretnének. a warez inkább a dvdpiacnak árt, mintsem a mozisnak. -
morden #2 Majd jön valami ASVA bérenc és megírja , hogy ha nem lenne csúnya letöltés akkor mintegy 40 millió magyar állampolgár nézte volna meg jobbnál jobb értékes maradandó felfoghatatlanul jó amics filmeket :D -
gertitorpe #1 Nesze neked fájlcsere...