Jön a King Kong előzményfilm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hehh mi is volt az az ötlet? (hogy 1933-ban játszodik? Tisztelgés az 1. King Kong film elött,amit akkor mutattak be...egyéb más?)
Danecay
Nekem tetszett a Jackson féle verzió. Még moziban láttam annó, de az óta már többször újranéztem.

"Nem lehet más, csak a havasi Yeti" 😊

Hát igen! Az egész film Jackson ötletére épült a saját stílusában. Ha más csinálta volna, szerintem napjainkban játszódott volna. Jackson álma az volt, hogy egyszer megcsinálhassa, tehát szívvel nyúlt a dologhoz, nem pedig kényszerbõl.
Szolnokboy1
"mi volt az elsõ részben az, amit jackson hozzátett"

a páratlan alaposság ala LOTR? persze, ez elhanyagolható.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

pepe792
Uwe Boll<#violent>

Igaz, Uwe Boll is jó lett volna. Jackson nem nagy szám.
"ha jackson rendezné tuti megnézõs lenne,"

mi volt az elsõ részben az, amit jackson hozzátett és másik 20 rendezõ nem tudott volna hozzátenni? nem hiszem, hogy nagyonrendezõfüggõ lenne.
aztán majd jól kiderül h illegális radiaktiv-amyag lerakó hely van a szigeten attól nõtt meg ilyen szép nagyra a majom 😄
Csimpi - the early years!
JÉZUSOM NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nem kell több king kong egy rakás hulladék volt a remake is
ha jackson rendezné tuti megnézõs lenne, az elõzõtõl se vártam semmit és kellemesen csalódtam

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Szerintem meg mivel ez egy filmes topik, tökre nem kellene a tv-t is belekeverni. A King-Kong filmek soha nem realitásról szóltak, attól függetlenül még tudnak szórakoztatni.
amit te írsz az végkép nem érdekel senkit<#beka2>

nem értem miért kellett belekötnöd az elõtted hozzászólóba. Inkább valami értelmes hozzászólást írtál volna.
Apám, te mekkora Kong vagy!
elõször is ez kit érdekel?

National Geographic - szar
Discovery - szar
Sprektum - szuperszar XD

biztos okosnak hiszed magad majd h ezeket nézed és mekora király lehetsz a nõk körébe is h te kivüröl fujod mondjuk az oroszlánok szaporodási szokásait és h egy dzsungelbe egy bicskával megtanulsz 2 emeletes házat épiteni... végtelenül fontos

és mielõt mondanád h rtl meg tv2 elõt csorgatom a nyálam mert iylen értelmes hozászolást csak olyan tud írni akk kikell ábrántisalak azokat se nézem vagy legalábis nagyon ritkán...
king kong filmrõl kéne itt a komentároknak szolni nem az h a legelsõ hozászolás a te f@szságod
Ez csak nekem tûnik egy kicsit gagyinak? <#ticking>
Majom, dinó, kígyó...állatok. az említett csatornákon ezekbõl van bõven 😛

És ez most hogy jön ide?
Narxis
Én inkább National Geographicot és Discovery-t no meg Spektrumot nézek!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.