19
-
cateran #19 Hehh mi is volt az az ötlet? (hogy 1933-ban játszodik? Tisztelgés az 1. King Kong film elött,amit akkor mutattak be...egyéb más?) -
#18 Nekem tetszett a Jackson féle verzió. Még moziban láttam annó, de az óta már többször újranéztem.
"Nem lehet más, csak a havasi Yeti" :) -
Nasedo #17 Hát igen! Az egész film Jackson ötletére épült a saját stílusában. Ha más csinálta volna, szerintem napjainkban játszódott volna. Jackson álma az volt, hogy egyszer megcsinálhassa, tehát szívvel nyúlt a dologhoz, nem pedig kényszerből. -
#16 "mi volt az első részben az, amit jackson hozzátett"
a páratlan alaposság ala LOTR? persze, ez elhanyagolható. -
#15 Uwe Boll
-
Nasedo #14 Igaz, Uwe Boll is jó lett volna. Jackson nem nagy szám. -
winnie #13 "ha jackson rendezné tuti megnézős lenne,"
mi volt az első részben az, amit jackson hozzátett és másik 20 rendező nem tudott volna hozzátenni? nem hiszem, hogy nagyonrendezőfüggő lenne. -
Stonee #12 aztán majd jól kiderül h illegális radiaktiv-amyag lerakó hely van a szigeten attól nőtt meg ilyen szép nagyra a majom :D -
nessboth #11 Csimpi - the early years! -
Jubei #10 JÉZUSOM NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nem kell több king kong egy rakás hulladék volt a remake is -
Micsu #9 ha jackson rendezné tuti megnézős lenne, az előzőtől se vártam semmit és kellemesen csalódtam -
scagnetti #8 Szerintem meg mivel ez egy filmes topik, tökre nem kellene a tv-t is belekeverni. A King-Kong filmek soha nem realitásról szóltak, attól függetlenül még tudnak szórakoztatni. -
berserk87 #7 amit te írsz az végkép nem érdekel senkit
nem értem miért kellett belekötnöd az előtted hozzászólóba. Inkább valami értelmes hozzászólást írtál volna. -
lich #6 Apám, te mekkora Kong vagy!
-
123sawyer456 #5 először is ez kit érdekel?
National Geographic - szar
Discovery - szar
Sprektum - szuperszar XD
biztos okosnak hiszed magad majd h ezeket nézed és mekora király lehetsz a nők körébe is h te kivüröl fujod mondjuk az oroszlánok szaporodási szokásait és h egy dzsungelbe egy bicskával megtanulsz 2 emeletes házat épiteni... végtelenül fontos
és mielőt mondanád h rtl meg tv2 előt csorgatom a nyálam mert iylen értelmes hozászolást csak olyan tud írni akk kikell ábrántisalak azokat se nézem vagy legalábis nagyon ritkán...
king kong filmről kéne itt a komentároknak szolni nem az h a legelső hozászolás a te f@szságod -
Wolfi24 #4 Ez csak nekem tűnik egy kicsit gagyinak? -
Cyberdevil #3 Majom, dinó, kígyó...állatok. az említett csatornákon ezekből van bőven :P -
sricsi91 #2 És ez most hogy jön ide? -
#1 Én inkább National Geographicot és Discovery-t no meg Spektrumot nézek!