Szereplőcsere az Alkonyat 3-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem, számomra a Lady in the water-ben volt aranyos. Nem elsõdlegesen a Faluban.
Alkonyat 1 pedig jó volt 😊 Meg is lepõdtem, hogy tetszik 😊
Alkonyat 1 pedig jó volt 😊 Meg is lepõdtem, hogy tetszik 😊
bár nem tudom nálad milyen besorolásban vannak a felsorolt filmjei ( Falu, lány a vízben, pókember 3, termi 4) de nálam a szarba és ezért mondtam (ironikusan), hogy nem szakítsa meg ezt a "jó" szériát az Alkonyat 3-mal, gondolom az is olyan jó lesz mint az elsõ :-)
Biztos vagy benne? Láttad az elsõ részt? Az egy lol. Remélem a 2-3. kiadható termék lesz, mert az elsõ után nem tudtam eldönteni az asszonykámon, hogy kínjában, vagy az iróniától nevet. A könyvek föggõvé tettek mindenkit a környezetemben, ezzel szemben a filmet sikerült katasztrófálisra csinálni (és meggyõzõdésem, hogy nem a színészek szúrták el).
Semmi baj nincs a faluval, ha valaki nem egy hentelõs horrort akar látni.
Winnie amúgy szerintem a Falu vs Lady in the Water ( 2 Shymalan film ) miatt írta elõbbit.
Amúgy Rachelle Lefevrenél fényévekkel csinosabb Bryce Dallas Howard.
Winnie amúgy szerintem a Falu vs Lady in the Water ( 2 Shymalan film ) miatt írta elõbbit.
Amúgy Rachelle Lefevrenél fényévekkel csinosabb Bryce Dallas Howard.
ha dallas howard, akkor elsõdlegesen Manderlay.
btw ha falu, akkor elsõdelegesen "szar film".
btw ha falu, akkor elsõdelegesen "szar film".
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
eddig nagyon jó filmekben szerepelt, úgy látszik nem akarja megszakítani ezt a remek tendenciát :-)
ha dallas howard, akkor elsõdlegesen a falu.
A lány a vízben-ben (vagy hogy ragozzuk 😄 ) nagyon aranyos volt 😊 Nem is emlékeztem, hogy a Mókemberben is õ játszotta a nyafogós csajt 😊
elég szar ez a kép, jobbat is szerezhettetek volna
mondjuk alapból a másik jobban néz ki plusz aszittem csak a barátokköztben van szereplõváltás ugyanarra a karakterre😄
mondjuk alapból a másik jobban néz ki plusz aszittem csak a barátokköztben van szereplõváltás ugyanarra a karakterre😄