Massive B Soundsystem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
big tune
yesss-I...Irie soundz :D egy ilyen parti nálunk is elkélne már..respekt Bosiéknak meg minden, nagyon szeretem a bulijaikat, de azért egy MassiveB...háát megõrülnék :DDD
na meg õk :DDD
Damian & Stephen Marley - The Mission
na meg õk :DDD
Damian & Stephen Marley - The Mission
ááá haver melózok, ilyenkor nincs youtube (GM network) :(
igen, burro nagyon jóféle :D buju is atom, pato és mega viszont nagyon kevés igazán jó cuccot adnak ki...emlékszem, mikor még nem pörögtem ennyire dancehallon, azt hittem hogy a bantonok rokonok :D aztán persze megtanultam hogy a banton az egy mesterség/foglalkozás (mesemondó) :DDD
igazán csak az "ósuli" arcok jönnek be, bár az újak között is van pár ügyes gyerek(pl. Richie Spice)
igen, burro nagyon jóféle :D buju is atom, pato és mega viszont nagyon kevés igazán jó cuccot adnak ki...emlékszem, mikor még nem pörögtem ennyire dancehallon, azt hittem hogy a bantonok rokonok :D aztán persze megtanultam hogy a banton az egy mesterség/foglalkozás (mesemondó) :DDD
igazán csak az "ósuli" arcok jönnek be, bár az újak között is van pár ügyes gyerek(pl. Richie Spice)
a linkelt videót megnézted?
a két burro banton dub szerintem üt, bár gondolom rajtuk kívûl még több száz krúnak vannak meg ezek a tuneok, de akkor is. :) nagyon bírom az original bantont.
a két burro banton dub szerintem üt, bár gondolom rajtuk kívûl még több száz krúnak vannak meg ezek a tuneok, de akkor is. :) nagyon bírom az original bantont.
igen, tényleg annak tûnik ;)
...meg a riddimkúltúra terjedésével sok addig ismeretlen (ámde tehetséges) mc-t sikerült felfedezni
GTA4ben rettentõen megörültem neki (rádióadó favlista: MassiveB, TuffGong, Classics) kb annyira mint a K-Jah-nak a GTA3ban :DDD nem is gondoltam hogy a realdeal-t pörgetik, de de :DDD
...meg a riddimkúltúra terjedésével sok addig ismeretlen (ámde tehetséges) mc-t sikerült felfedezni
GTA4ben rettentõen megörültem neki (rádióadó favlista: MassiveB, TuffGong, Classics) kb annyira mint a K-Jah-nak a GTA3ban :DDD nem is gondoltam hogy a realdeal-t pörgetik, de de :DDD
<#duma>#duma>
uhh bocs mindenkitõl eléggé elvoltam szállva amikor a topikot nyitottam. A topikot azért nyitottam hogy meg ismertessem veletek a Massive B-t Eddig én csak mint rádiót ismertem meg legelõször a GTA 4ben és utána fedeztem fel a netes rádiót. mindenféle információt örömmel várok !
Turn Me On Dead Man
hey rudebwoy dem!
nem is gondoltam, hogy valaki vágja innét ezt a soundot.
aki nem tudja mirõl van szó:
ez nem zenekar, ez soundsystem.. a jamaikai soundsystem kultúrát követik, ami rengeteg ma divatos dolognak az alapja.
mi is az a soundsystem, röviden:
itt selectorok (te dj-nek hívnád) vannak, mc-k, dj-k(te mc-nek hívnád, a kettõ mégsem ugyan az), operátorok.. ez persze csak a legalapvetõbb felsorolás, valojában sokkal többmindenbõl áll a dolog.
általában nincsenek saját számaik, lemezeket játszanak. tehetséges elõadókat promótálnak, legújabb slágereket promótálnak...
(persze ez hogy nincs saját zenéje egy soundnak, nem helytálló. nagyon sokan producerkednek, stúdiót, kiadót mûködtetnek, segítenek a tehetséges deejayknek, riddimeket adnak ki..)
massive b jugglin @ Italy Gusto Dopa Festival 2k8
(az elsõ hozzászólás nekem kicsit halandzsa patwának hat..)
nem is gondoltam, hogy valaki vágja innét ezt a soundot.
aki nem tudja mirõl van szó:
ez nem zenekar, ez soundsystem.. a jamaikai soundsystem kultúrát követik, ami rengeteg ma divatos dolognak az alapja.
mi is az a soundsystem, röviden:
itt selectorok (te dj-nek hívnád) vannak, mc-k, dj-k(te mc-nek hívnád, a kettõ mégsem ugyan az), operátorok.. ez persze csak a legalapvetõbb felsorolás, valojában sokkal többmindenbõl áll a dolog.
általában nincsenek saját számaik, lemezeket játszanak. tehetséges elõadókat promótálnak, legújabb slágereket promótálnak...
(persze ez hogy nincs saját zenéje egy soundnak, nem helytálló. nagyon sokan producerkednek, stúdiót, kiadót mûködtetnek, segítenek a tehetséges deejayknek, riddimeket adnak ki..)
massive b jugglin @ Italy Gusto Dopa Festival 2k8
(az elsõ hozzászólás nekem kicsit halandzsa patwának hat..)
ey bwoy wha gwaan mi breddah?
why yuh haffi gone astray an talk like deh shottas dem...yuh a shotta?
I ah deh top herbalist, me blaze mi chalice, nah fuss and nah fight wit deh police ;)
why yuh haffi gone astray an talk like deh shottas dem...yuh a shotta?
I ah deh top herbalist, me blaze mi chalice, nah fuss and nah fight wit deh police ;)
Racism is a weapon of mass destruction!
wudup my nuguh, wi dont pléy mhjuzik like diz nuguh
so git yo ugly azz outta here nuguh
an' take yo weed witcha
nuguh

so git yo ugly azz outta here nuguh
an' take yo weed witcha
nuguh
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Whag'van !? Ya man dere paro wah der good rasta music yah feelin' ? Show' up da pere para or me' knife cut yer toung chico !!Ya'h waH my ganga' he' ? Here yer ere' some ? Here....
Turn Me On Dead Man