24
  • RixosWalerius
    #24
    Jó, nem a szó szoros értelmében mondták... Am. én meg valóban néztem, a családom is, és a közeli ismerőseim is! (legtöbb a hétvégén)
  • winnie
    #23
    "Nekem az is borzalmasan kiábrándító, hogy az első részekben még a főszereplők aranyos gyerekek voltak, de ma már nem lehet "eladni" őket gyerekeknek, erősen túlkorosak a szerepeikben! "

    hogy lennének túlkorosak? a könyvben is telik az idő. az első rész aranyos gyerekei a 6-7. részben szexéhes tinik. nem hiszem, hogy nagy újdonság, hogy a színészek a karakterekkel nőttek. (oké, nem volt minden évben HP-film, de csak 2-3 év a difi)
  • redfish
    #22
    88073 néző (Bp.) + 79000 néző (vidék) = 167073 néző Mo-on...
    Ez EGÉSZ MAGYARORSZÁG???

    Amúgy én sem néztem Harry Pottert, a családom sem (sem a hétvégén, sem azóta!).
    Közeli ismerőseim sem...

    Pontosabb lett volna azt írni, hogy "sokan néztek Harry Pottert", de ez az "egész Magyarország Harry Pottert nézett" cím elég nevetséges!

    Nem tudom, ki hogy van vele, de én az első Harry Potter könyveknél még rajongó voltam, tetszett még a 3. könyv is, de a 4. könyvet már elég nehezen olvastam el...
    Az 5. könyvnél már úgy voltam, hogy untam, 6. és 7. el sem olvastam, mert sz@r!
    (Kár volt Rowlingnak 7 kötetre széthúzni ezt a történetet, annyira azért nem érdekes, vagy már belőle fogyott ki az ötlet?)

    De látom, nem csak mi vagyunk így vele, hanem más is ugyanezt írja...

    Nekem az is borzalmasan kiábrándító, hogy az első részekben még a főszereplők aranyos gyerekek voltak, de ma már nem lehet "eladni" őket gyerekeknek, erősen túlkorosak a szerepeikben!
  • tommckay
    #21
    Csak azért jelentkeztem be, hogy leírjam: Pont lesz@rom!!!!!
    Am szerintem a HP filmek a 3. rész óta borzalmasak, nekem csak az első két rész jött be azok még hűek voltak a könyvhöz és nem volt ilyen borzalmas színvilág még.
  • god25
    #20
    Csak azért jelentkeztem be, hogy leírjam: Pont lesz@rom a Helikoptert!!!!!!!!
  • Beyond silence
    #19
    Hát azért nem egész Magyarország... a többiek letöltötték vagy egyszerűen fosnak a HP-re... :D
  • kalapos01
    #18
    Nem nagy dolog, a TF2-t mindenki fikázza, valóban pocsék film. De hogy jön ez ide?
  • mcgrape
    #17
    Nyilván csontig fog benyalni , mivel a TF2-öt lefikázta, igy van ez mindig
  • clx457
    #16
    Kíváncsi leszek Viktor milyen kritikát fog írni róla:)
  • clx457
    #15
    Sok kritikát olvastam és a 16-17 éven felüliek (mint én is) szerint is szar.Az viszont érdekes hogy a barlangos rész sokaknak tetszett.Ettől függetlenül egy szinte semmiről nem szóló nyálas esemény nélküli film.Érzelmi szálak amik egy hsm-hez hasonlíthatók az szinte valami borzalom volt.
  • cateran
    #14
    Dobbenetesen "jo" film....2x aludtam el rajta (olyan 45. es 90. perc kornyeken 10-15 percre) 1.-nel meg megkerdeztem,hogy mi tortent az elmult 10 percben,de a valasz hallatan -semmi- 2. alkalomnal mar nem erdekelt)
    A vegen a barlangos resz tetszett,latvanyos a tuzvihar vagy mi a szosz varazslat,de ennyiben ki is merult amire emlekszem...
  • marcee
    #13
    Én szerda éjjel láttam 0 óra 1 perckor. Nekem nagyon tetszett. A hangulat nagyszerű, a háttérben mindig találtam valami érdekes apróságot pluszban, a humor a helyén volt, nem eröltetett különösebben. Igaz a könyvre már alig emlékszem. Én nagyjából az első film bemutatója környékén tudtam meg, hogy létezik HP egyáltalán és akkor elolvastam az összes addigi könyvet, de nem vagyok rajongó, csak egyszerűen tetszett. Moziba egy barátommal és a fiával mentünk. Előbbi nálam is kevésbé ismeri a sztorit, utóbbi meg sokkal jobban. Előbbinek nem tetszett, mert ez nem egy kerek történet, tényleg nincs igazán vége, sőt Ő azt mondta "nem szól semmiről". A fia meg sok mindent hiányolt a könyvből. Mikor vége lett, a főcím alatt és kifelé én is sok beöltözött fiatal felől hallottam nemtetszést.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Engem egy dolog zavart igazán, a végén, a nagyjelenetben, miért kellett megváltoztatni Harry "lemerevítését" és köppennyel letakarását elbújásra??? Ez nagyon nem ugyanaz, a filmbe meg belefért volna.
  • lokko
    #12
    a könyv ezerszer jobb?
    hát sajna nem ... ez a rész éppúgy mint a Főnix Rendje igen gyatra könyvben, ízekre eső káosz ... ahhoz képest a film egészen összeszedettre sikerült ... ahhoz képest ...
    De semmi para, a 7. könyv sztoryban jóval magasabb szinten áll
  • Yany
    #11
    Ezt a Bella képet én sem értem. (?)
  • vmiki88
    #10
    ez lett a legrosszabb Harry Potter film
  • sonance
    #9
    Kikérem magamnak, szart nem nézek :)
  • lordofchaos
    #8
    Ugyanez volt nekem is, kivéve hogy én pesti vagyok. Mivel lefoglaltuk a jegyet, telefonszámot megadtuk nekik, mégis b*sztak felhívni. A büfében szintén b*sztak megkérdezni hogy a HP6 IMAX-ra megyünk e, mert az elmarad az IMAX gép hibája miatt, csak amikor már be akartunk menni, szóltak ránk. A büfébe így vissza is vittük a cuccot és visszakértük a pénzt a jegyért is, amit - nekik legyen mondva - szó nélkül visszaadtak.
  • TeDDyRuSh
    #7
    És a cikk miért egy Alkonyatos Bella képpel van reklámozva a cikkek között?:)
  • 5i
    #6
    Megrendeltem szombatra a jegyet, erre Pesten közlik, h betojt az IMAX.
  • AZTA
    #5
    hééé én nem is néztem...
  • blitzy
    #4
    Én nem olvastam könyvben egyik történetet sem, de véleményem szerint (mert gondolom javarészt azért csak hűek voltak a regényhez) ez dögunalom!!! Az elején még újdonság volt az egész varázslósuli, nem hiányoltam a sztorit. Ez viszont már a 6. rész, és csupán egy-két szereplőről derült még ki pár dolog, meg teleromantikázták az egészet. Úgy tűnik, Rowling kimerült az ötletekből a vége felé (bár több véleményt hallottam arról, miszerint a könyv ezerszer jobb, és nem az írónő hibája). Ez inkább amolyan "felvezető pilot" a befejezés előtt.
  • LacfY
    #3
    Ja, és még az alcímmel sem foglalkoztak, csak a végén odadobták a nézőnek, hogy ki is az a bizonyos...
  • LacfY
    #2
    Nekem egyáltalán nem jött be. Semmi akció, izgalom nem volt benne. Az egész film csak a szerelmi szálakkal foglalkozott. Emiatt már a vége sem rázott meg. Nem is volt semmi igazi küzdelem. A többi film sokkal jobban tetszett, pedig olyan nagy érdeklődéssel ültem be a moziba, de az örömömet sajnos benn hagytam. Szerencse hogy nem volt már hely az IMAX-re, kár lett volna érte.
  • bladesoft
    #1
    Hello.
    Nekem tetszett a film, csak tényleg azzal nem foglalkoztak hogy a könyvnek miért is ez a cime. Az öcsémnek meg annak a pár embernek ez a rész nagyon tetszett 20-25éves ahogy a "varázssulit" bemutatják. Sajnos ha mindenre kiterjedő figyelemmel csinálták volna meg ez a rész is legalább 4 órás lenne.A hangulata, a látvány és igen a humor is ott volt csak azok szive sajgott kik a könyvet is olvasták.De majd a következő talán... remélem mikor kijön a dvd verzió lesz egy vágatlanabb is.